fd 6 düz mü otomatikmi ? otomatikse palio kesin gecer ama uzunda fd6 190da falan kalmıyor 200-210 u goruyor uzunda yetisebilir. onceki kasa stock 1.4 fiesta ile 110 a kadar fd6 otomatikle kafa kafaya gidiyordum sonra tabi direk 3 boy ve artı :)
Printable View
fd 6 düz mü otomatikmi ? otomatikse palio kesin gecer ama uzunda fd6 190da falan kalmıyor 200-210 u goruyor uzunda yetisebilir. onceki kasa stock 1.4 fiesta ile 110 a kadar fd6 otomatikle kafa kafaya gidiyordum sonra tabi direk 3 boy ve artı :)
cumartesi uyarmı reizz
Ben Vtec II ıle denedım.Palio yu cok rahat geciyorum.FD6 da kendını 3. viteste toparlayıp arayı 3.vitesin sonlarına dogru iyice acacaktır. FD6 ların 3 vitesi cok iyi.
ne zaman olucak deneme???
1.4 active palio sole ile 2004 manuel 1.6 civic i 110-120ye kadar geçiyordum:D
kimsenin arabasını ferrari sandığı yok deneyecek araçlar arkadaşlarımızın aracı sıkıntısız kavgasız bir deneme sadece tahrik edici konuşmassanız daha hoş bir ortam olur düşüncesindeyim :)
samet kardeşim kesin diye bir şey yoktur deneyelim görelimd erim ben ayrıca öyle hız belirlemesek daha iyi olur gibi ;):icon_tup:
tampon derken neyi kastettin canım kardeşim :D:D:D bendede honda var ;)
ayrıca bu honda düşmanlığı nedendir çözemedim hemen millet hazır bekliyor laf vurmalar falan hoş olmuyor...:icon_wack
Stok 1.3 multijet palioyla otomatik 2008 civice 3.vitesin basina kadar kafa tutmustum sonradan civic uzadi tabiki :) paliolar kilosu nedeniyle avantajli arabalar seriler palionun 170lere kadar onde olacagini daha sonra civicin gececegini dusunuyorum videoyu bekliyoruz :)
60-150 Palio
150-200 Civic
Benim görüşümde bu.
Video Bekliyoruz :)
gerçekten güzel bir kayıt olsada zevkle izlesek , cok merak ediyorum :)
Palio hafife alınmamalı... Hele ki Samet'in Palio...
Forumdan takip ettiğim kadarıyla da çok uğraştı arabasını iyileştirmek için.
FD6'da doğru düzgün görmedim nasıl yürür diye ama gerçekten güzel bir video olsa da biz de izlesek.
aynen typer clio RS OLUR CAM CAR ŞART
arabası sağlıklı iyi yürüyen ve iyi süren alır