Emrecim benide yaz karatahtaya![]()
İstanbula geldim. Aksam 10 civari bulusalim. Teli bende veye emrede veye cruelde olmayan telini pm atsin. Haber ederiz yeri
Abi servise götürdüm aracı ecu güncel dediler yüklemediler dsg güncellemesi varmış onu yüklediler. Sen müsait olduğunda bi deneyelim gitmiyor gibi geliyor bana şu an. Son stock ecuyü revo yüklemişti aslında ben onu tekrar değiştirmek için gitmiştim servise. Araba yürümezse tekrar gidip yüklemedikleri son versiyonu yükleteceğim. Aklıma düştü bi kere içim rahat etmeyecek...
Kaza falan değil ufak bir problem olduda emre_ gerekli açıklamayı yapar. Sağ salim döndük eve
Edit:Sanırım debriyajda sıkıntı olmuştu
Cok guzel denemeler oldu yeni yeni kisilerle tanistik arabami gordum az cok gelen herkezin ayagina saglik hersey guzeldi de benim arabanin debriyaj 6 . Denemelerden sonra yari yolda birakti kacirdi kacirdi sonrada paaaaat![]()
Gzl bir geceydi saxo ve gti kocaman masallah saxo ile 1 boy 2 boy gti ile 2 boy. 3 boy oluyor..
Stagge2den snr tekrar deniycem tum gelen araclara masallahj..
Emre kardesim torkkun azizligene ugradi depriyaji bitti onada gecmis olsun..
kemalle özgür halen mekanmı arıyo acaba gazlayacakbi köyün içine falan girdik kendimi anadoluda gibi hissettim jetta kasislerden uçarak geçiyor biz garibanlar arkada kıvırıp duruyoruz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)