egzantrik ve soch kapakla gider bu araç..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
maşallah bu kadar yürebilmen bile güzel olmuş bence...tebrikler kolay gelsin çalışmaların için.
gariban 106 gti....
maşallah bu kadar yürebilmen bile güzel olmuş bence...tebrikler kolay gelsin çalışmaların için.
gariban 106 gti....
vti good bye my lover diyerek uzar gider. burada kıyaslama sadece ies ile 106 arasında olur. vti'ın kategorisi farklı.
Yukarıda tüm yazdıklarım kolpadır.
106 vti 206 farketmez hepsi aynı kategori.
maşşallah iyi yürümüşünüz denediğiniz vti düzgün standartlarda ise headers vti da rahat 2 boy farkettiriyor can damarı gibi. filtre egsozlu vti ile aracınızdaki ağırlıkları atıp denerseniz yürürsünüz belkide geçersiniz
4den itibaren 2000cc 190nm torklu bi aracı nasıl yakalıcak onu anlamıyorumilk basmada geçti geçti geçemedi yüksek hızda ayırıcağını sanmıyorum.ha şu var 206nın son hızı örneğin 220dir kesilir vti ın şanzumanı uzundur 230-240gider ayrı ama bu rollingde 220de biter
![]()
Teşekkür Ederim Yorumun için. Evet ağırlıkları attığım zaman çok daha iyi olucaktır diye düşünüyorum. Headers yanlışım yoksa eğer DC replikasıydı üzerindeki. Demekki Ağırlıkları atınca filtre egzoslu bi vti ile denesem söylediğin gibi yanında yürüyebileceğim. Bu Arada Senden Ricam arkdaş yazmış ama 206gti tartışmasına dönmesin. Güzel yorumun için Tekrar teşekkür ederim.
ERol abi vallahi çok güzel olucak pro serisi ama işte nakit sıkıntısı her türlü belini büküyor insanınRPMTurk Nickli Üyeden Alıntı
Ama alıcam onu senden
Hiçte öyle söylediğiniz gibi uzamadı yanıi.tugrul Nickli Üyeden Alıntı
vti gayet iyi gider..maşallah iyi gidiyorsun arabanın kondisyonu da iyi demekki![]()
açıkçası helal olsun demek lazım emeginize sağlık.. anlattığınız şekilde giden bi ies yapmak ve emek harcamak takdire şayan bi hareket. bende denemek isterdim sözüm umarım yalnış anlaşılmamıştır çok samimi bir şekilde merakımdan sormuştum sadece.. bu yazışma dili muhabbetleri farklı yerlere taşıyabiliyor bazen huzursuz oldum o yüzden bi anda..![]()
Yok Kardeşim estafullah yanlış anlamadım. Ama dediğin gibi telefonda veya yüz yüze konuşmuş olsaydık bu şekilde anlaşılmazdık birbirimizeİnternette yazdıgımız zaman bu tarz yanlış anlaşılmalar maalesef oluyor
ama problem yok ben yanlış anlamadım. Keşke olabilseydim istanbulda da deneyebilseydik. Gerçekten çok emek verdiğimi düşünüyorum arabama. Sağolsun erkut abinin de çok başını ağrıttım
İnşallah Cok dha iyi yerlere gelicek arabam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)