aga orda kesiciyi 997 ile yapmak lazım:eek:
memoli versene bi kesici yapalım orda :)
Printable View
aga orda kesiciyi 997 ile yapmak lazım:eek:
memoli versene bi kesici yapalım orda :)
Bu speclere göre 3 - 4 - 1 -2 gıbı gözüküyo kardesım...
Ama senın gevur spec ve merhametsizce gazlamanı baz alarak oyumu sana veriyorum...
Taraftar senden süpriz bekliyo...
Benim önden çeker gıcı kırık civic mi aranıza kabul ederseniz herhalde
ben 300 ü bile göremiyorum ayrıca yurddışı drag koşturan evo kaynıyo
bau alir diyorum ama cuma yapilcak bi deneme degil temiz bi sekilde haftaici bulusulur denenir sonucta zevk icin deneniyor ve kimseye birsey ispatlanmiyor bence ankette degil asfaltta sonuc alinmali...
1 tane var onuda gören cennetlik :D
herkes herkese denk gelebilir izmir küçük memleket:)
iş oraya buraya gitmesin 6kesicidir odur budur vs vs
anket açıldı,konu açıldı mesajlar yazıldı vs vs...
denemeyi yaparsınız olur biter yav bu kadar mı zor yani....
denemenin anlamı kalmadı deniyor isede,bu başlık altında konuşulmasınında bir gereği yok??
diğer başlıklarda görüldüğü gibi olmayan bebeye don biçilmeye dönmesin diyorum kısaca...
deneyin video koyun olsun bitsin yav atla deve değil ki sonuçta...
1 ay daha sanayide takılasım yok :D
bana her zmn uyar aracların sokuk olmaması taraftarıyım cunku kıyamıyorum sokmeye ve ugrasmakta ıstemıyorum kanadı sok koltukları sok tak.. arac toplu oldugu anda ararsınız 15 dk sonra bulusuruz denerız.. bugune kdr erdem gerı yaptı dıyemez kımse;) sokuk aracla neden denemek ıstemıyorum konusuna gelınce sunu soylıyım yrn obur gun evo sokseydı soyle olurdu denmesın..
lan olm biliyorum zaten sana her zaman uyacağını.hem niye sökesin gül gibi arabanı? ben olsam bende sökmek istemezdim.
bizim tayfadan kimse öyleydi böyleydi demez zaten sende biliyorsun herkesi tanıyorsun.
araç zaten her zaman toplu yarış harici sende biliyorsun.yarışın olcağı hafta,gün vs vs söküyoruz.bu sefer sökmeyiz cuma günü olur biter öyle denersiniz.
iyide,anketi sen açtın tek deneme senle olmıcak ki ben öyle anladım?? serkan abi ve hüseyinde var haberleşirsiniz konuşursunuz,buluşursunuz denersiniz;)
ee tamam işte ne güzel kimse için sorun yok;)
4---3---1---2