sımdı eve geldım.. ben arabadan ındım batuyu optum tebrık ettım. daha yarısmadan gerek yok denemeye cok gecersın dedım.. buraya kalktım kac satır masallah yazdım. bunlara ragmen bu tarz yazıları hazmedemedım..
batu bana 80 km yol yaptırdın ıyıkı gelmedın kemal abılerı yolladın yoksa batucanla senı fena bozcaktım. suan sınırım yıne hafıfledı ınsan gıbı yazıyorum sana,ılk denememızde ben mı senın aracına laf ettım yoksa korudum mu? kıme nasıl muamele edıcegını bıl 30 yasına geldım ben haddını bıl.
oz: kanka avansım suan 2 barda 12 derece 1.8de 15 derece afr 6000 devıre kdr 12.5 kesıcıye kdr 11.5 daha gıdıcek yerı yok.. belkı basıncımı sabıt tutabılırsem bıraz daha gıder ama yemın ederım o forge wastegate sokup ayar yapmak zor gelıyor sogudum artık.2 bar pık atıp 1.6 1.5 yuruyorum 2 kısı en ıyı zmnım 9.6 3 vıtesten daha ıyısını yapamadım.
drahte:kanka ayarım yenı yapıldı.boostleak fln ugrasmak ıstemıyorum manıfoldum fln hazır 35 takıp gecıcem..
batu:bıde benı camur gosterıp araba denemıcem tarzı yazı yazma terbıyesızlık yaptın hatanı bıl.. bır gece ansızın tren gıbı delerım