selcuk asagıda ızlıo zaten ben benım stp asagıda :)
Printable View
Bunun bana goresi sana goresi mi var ?
Ben Erdem'in aracini bilmem ama stock turbonun bundan cok cok daha fazla gideri oldugunu biliyorum, bilmeyi birak gordum....
Arkadaslik sizin yaptiginiz gibi yapilmaz, ne şiş yansın ne kebap olmaz, ben bunu bilirim bunu soylerim...
Bunlar arabadir, A gecer B gecer, en cok parasi ve zamani olan herkezi gecer, ama arkadasin gecildi diye buraya ferman gibi "Stock turbo ile bukadar" yazmayin komik duruma dusersiniz....
Haaa senni hatirladimmmm gecen ona buna senioldurucem diodunozelden neymis arabayi satarken miymiy yapmis diyee haaa hatirladim seni simdi ben banlicaktim seni unutmusum
Cifteden donuorum gelmeyip kemal abiyi gondercekseniz bana cins cins yazmicaksiniz!!
Pump gas ile limit avanstayim yakit koyup sure kasmak ile ugrasmak istemiyorum!!
35 takar gecerim
Evvet dbn ler nerde dbn lerrrrr?
Bosverin kavgayi
Bak dbs 11.45 yapmis
Rr yapma la kaaan hahahahahaha
Kanka yazma bosuna dbn koy dbnnn
http://galeri4.uludagsozluk.com/120/bumerang_149569.jpg
Bakin bu cocuk bana benzio demi hahahahahahahahahahahaha
Kimseye ters yapmana gerek yok zaten, olani soyleseniz yeter, ben zaten anladim sizin arada kaldiginizi o yuzden;
Iyi yazmayin artik, kotude yazmayin, gordugunuzu yazin kafi, objektif olun biraz, yillarca bu kafa ile bu forumda kavgalar eksik olmadiAlıntı:
Arkadaslik sizin yaptiginiz gibi yapilmaz, ne şiş yansın ne kebap olmaz, ben bunu bilirim bunu soylerim...
A kisisi B kisisini 4 boy gecmistir, 4 boy dunyanin her yerinde ayni 4 boy bunun sana goresi bana goresi yok, adam vites atamaz, yakiti yoktur, hedesi eksiktir, hodesi kiriktir yaninada bunlari yazarsin, daha konusmaya gerek yok, ha yazarken, sapladi demezsin, metre ile hesaplarsin mesafeyi gecende gecilende mesut olur...
Kiriliyorsada kirilsin zaten, bu arabadir ya, para koyarsin ucak olur, ustune zaman/mesai harcarsin roket olur, bu bukadar, gercekleri duydu diye kirilan varsa gitsin kizlarla oynasin !
Sence Erdem burada guzel sekilde olculmus ve saplamis, tecavuz etmis gibi degilde metre ile verilmis bir farka laf eder mi ? Erdem bukadar karaktersiz bir insan mi ?
Bu sekilde olcum yapip, objektif olmak hem gecenin hemde gecenin hakkini savunur....
Erdem araban burada limit avansta ise ve tesisatin 200kilo gelmiyorsa bir sikinti var gibi, en azindan bir boost leak yap derim, ayarinida gozden gecirebilirsin biraz daha gibi biz beyni yollayali cok oldu...
Kimseyede bakma sen, oyle bu saatte evinden cikma, millet gecti diye istemedigin bir turboyu arabana takma, gerek yok bunlara, sen memnunmusun arabanin bu gidisinden? Okadar.
Bakin 2 seyi idda ediyorum 1 muharremin basinc olayi 2 canberkin benzin olkayi aksiniiddda eden gotunden sallayansiksok konusan varsa gelsin buyursun gidelim alalim97 leri gazlayalim gorun nedemekistedigimkendinizi kandirmayingencler trde adam gibi yakit koymayan bir isi varsa oda benim buda boyle line yaptigim araclarin %96sinda yait yoktur aksini iddda kimse edemez...
Erdem bana solememistir ama dip not yazayim dedim :)
evet gerçekten güzel bir geceydi arabam emeklerimin karşılığını verdi,arbamın yapıldığı AUTO GARAGE KEMAL USTAYA,mapper'ımYÜREĞİR TEKELİ'ye parça tedarikçim BOOST PROJECT GÜNAY GÜLEÇE sonsuz teşekkürler.
konudanda takip edildiği üzere oly farklı boyutlara geldi,benim aracım erdemin evosuna geçildiğinde 30 sayfadan oluşan benim ve aracımın yerden yere vurulduğu konuda ağzımı açmamıştım ama 2 senelik bir emek sonrasında arabam istediğim gibi olunca sevincimi paylaştığım 1 mesaj yüzünden olay farklı boyutlara geldi
eğer yazdığım bu sevinç mesajımın buralara geliceğini düşünseydim inanın hiçbişey yazmazdım,ama şunuda biliyorum bu sitede yancılar olduğu sürece yazdığım herşey yanlış anlaşılacak bu sebpten ötürü artık bişey yazmama kararı aldım ve bu konuda son mesajımı yazıyorum
erdem bu gece şunu anladım senin ve benim arac hazırlama ve araclarımıza bakıs acımız farklı bu durumu dahada fazla negatif ortamlara taşımamak adına;
''inşallah aracın istediğin gibi hızlı olur,allah arabanın tekerine zeval vermesin,en azından birbirimizi gördüğümüzde selam verebilecek yüzümüz kalsın diye aracımı senin aracın ile denememe kararı aldım''
allah arabanın istediği gibi yürümesini sağlasın hayırlı akşamlar
dbn soran arkadaşlar içinde gece gece yaptığım ve methanol basamadığım 2 denemem oldu
1.de 2 kişi (erdem ve ben) 100-200 8.2 sn
2.de yalnız ben 100-200 7.8 sn
batu helal kemal abiye cuma akşamı bana boşuna demedi çakal makina dükkanda az kaldı diye
parite çok oynuo euro düştü bu ara
Fantaziyii birak nickini bumakaaan yapim diom ne dersin hahahahahahaha