edo's evo 9
cvk sti
bau wrx
serkan abi evo 9
edo evo 9:egzantrık,manıfold,spollin up cop,haltech ecu 1.7 bar,meth vs..
cvk sti: 18g xt 10 cm2,tomei headers ,downpipe 1,5 bar methsız vs..
bau wrx:dom4r,egzantrık,sti sanzıman,fmıc,haltech ecu,meth+yakıt 1.85 bar vs..
serkan abı evo: fullrace twınscroll 30r,ıntercooler,aem v2 ecu,meth,1.65 bar vs..
Normal sartlarda 30 lu evo bu listeyi cok cok gecmesi lazım fakat edo yu ancak 3.viteste gecebiliyorsa, bau a eger gecenki denemedeki gibi sacma sapan sorunlar yoksa;
1-30lu evo
2-bau
3-edo olur ama 30lu evo , anladıgım kadarı ile cok iyi yurumuyor edo ile aralarında pek bir fark yok bu duruma gore;
1:bau
2:30lu evo
3:edo
Seklinde olması lazım.
İnsallah en kısa surede daha guzel ve hızlı olur, zaten aracın cok guzel yuruyor bu hali ile de o zaman cok fena olucagı kesin![]()
k turbo si kaan abide bizimle olucak cuma günü ankete ekleyebiliriz![]()
RACE HARD OR GO HOME
O konuda Bende oyle dusunuyorum transfer kutusu şanzıman şaft fln evo da sıkıntı cıkarıyormus fakat subaru da o kadar para harcadım bnm arabaya yuruyen aksama 1$ bile harcamadımşükür hiç bi sıkıntı da yasamadım.
vala bekleriz kardeşim izmir canlı son zamanlarda![]()
RACE HARD OR GO HOME
serkan abinin araç bu listede bir adım önde ama aracı çok kullanmadıgından ve roll fazla yapmadıgından biraz daha diger piotajlara nazaran daha düşük kalabilir..
sert kullanım ve iyi shiftlerde geçer diye tahmin ediyorum.arkasından edo da gelebilir batu da cvk da onu görmek lazım..
cuma gece yarısından sonra karaburun düzlügü tarafında denenebilinir. kalabalıkda olmaz..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
ben batu ıcın araba yapmıyorum kıben manıfoldu aldıgımda batuda daha green bıle yoktu
yaza yaparım demedım ayrıca yazın araba ıle gazlamayı pek sevmem yaza kdr 35 ıle dwm edıp yaz sonu 2.2 dedım. 35 takmak 1 gunluk ıs parcaların gelmesıde 10 gun
ankete ekleme yapmayı bılmıorum
transfer,sanzıman bela bızdecok pahalı deıl ama tam subaru gıbı gaddar kullanmak ıcın transfer,sanzıman,aks,saft,dıff almak gerekır alt alta yazınca buyuk meblag tutuyor.
karaburun duzlugu 6 kesıcı mı![]()
aynen allah ne verdiyse...![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
250 yi gecmem abisi subarunun yaradılışına aykırı![]()
RACE HARD OR GO HOME
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)