edo's evo 9
cvk sti
bau wrx
serkan abi evo 9
hüsoo bana kaldırıyodun ya seroo,al sana yakın dengi araçlar...üzülme yawrum sende beni geçersin ahauehuaheu![]()
tolga hadi olm bak adamlar cirit atıyor nerede bu karaoğlan bunların arasına bi civic şart leynn
erdem serkan ard niyetle yazmadı onları bu konuda için rahat olsun kardeşim ztn yüzyüze konuşursunuz
konuya gelince 4-3-1-2 gibi geldi bana,tartışmasız kazasız belasız bir deneme olsun inş![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
olm sen nerenle dinleyip nerden ne anlam çıkarıyon aq
adam benim öle zırt pırt araba deneme gibi bi hevesim amacım yok,yada alinin osmanın evo'sunu hüseyının subarusunu geçme gibi bi hırsımda yok,beni bu tip böle konulu,yok kim geçer sizceli,tartışma çıkabilecek,gerginlik yaratabilecek olaylardan uzak tutun manasında yazdı ve özellikle eklememi istedi sende gidip götündem anlamışın
ki zaten bu adam bu tarz bi adam olmasaydı senin araban ile deneme yaparken çekilen videoları çoktan siteye eklemişti ve yaklaşık 30 sayfalık polemik başlamıştı,senden arabamda ateşleme sorunu var,ayar sorunu var 6500 dd kesıo fln dıe anlatcam dıye ugrasıyordun
yanı kısacası sen en son alıncagın adama ılk basta alınmıssın![]()
seni unutmuycaz ALİDAN
3-4-1-2 gibi görünüyor ama zevkli olucagı kesinşuna mutlaka dikkat etmek lazım ister istemez hırs yapılıyo ama saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde oldugumuzu kimse unutmasın, herkez arkadaş bu konuda..
![]()
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
Erdemcim merhaba serkan abin ben .pazar günü için hüseyin ve diğer başka bazı arkadaşlarımın da geçmişten bana vermiş oldukarı gazla,siz arabayla hüseyin de varken çıktıktan sonra hüseyinin ve senin talebin de olunca beraber basalım dedik,senin yanında Hüseyin varken ben dikkat ettiysen yanıma Yüreğiri (sağolsun bana güvenip arabama bindi afr vs gözle kontrol edip bir sıkıntı olup olmadığını görebilmek için) ve 9 yaşındaki oğlumu da alarak çıktık.Bana göre arabam olması gerektiği gibi gitti hatta methanolün bitti ben verdim sana
seninle ya da ortamdaki diğer kardeşlerimle hiç bir sıkıntım yok olmaz da keza sizlerin de beni sevdiğinizi biliyorum,bu anlamda yöneticiler de müsaade ederse 1 kereliğine selçuğun üzerinden giriş yaptım.
Beraber gazladıktan sonra ise dikkat ettiysen gerek senin gerek yüreğirin elini sıkıp teşekkür ettim hatta yüreğir gidiyorum sandı kendince ne alaka dedi muhtemelen.Bana aracımı deneme şansını sen tanıdın teşekkür ederim.Bu arada muhtemel kasdın olarak senin gc8 i daha fazla geçmiş olman sebebiyle acaba beni de geçermiyim diye düşündüğünü tahmin ediyorum
ama o gc8 senle düşük basınçla yürümüş ve batu kullanmamıştı
neyse takılıyorum he sakın gene yanlış anlama
velhasıl sayende arabamın normal yürüdüğünü gördüm sen gc 8 le denedin başka arabalar da var şimdi ben burada yokken benim aracımın bir de muhtemelen yanlış veya eksik bilgilerle bu tip karşılaştırmalara girmesini istemiyorum.başka zaman illaki denk gelir deneriz sen zaten bana göre çok daha iyi sürüyosun arabayı benimkini sen alırsan sen seninkiyle yine sen geçersin büyük ihtimalle fakat bana bozulman beni üzer umarım meramımı yanlış anlatmadım tekrar görüşüp buluşmak üzere herkese keyifli forumlar![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Sök olum ben varım la işin içinde![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
oooo kaçak hatdan girilmiş olaya![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
serkan abı,huso ben yanlıs anlamısım kusura bakmayın ***** forum ortamı
ızmırde kavgasız dovussuz denemeler mevcut herkesı beklerız
bu arada gumruklu mal ceken var mı process ı anlatabılcek delıkanlı aranıyor![]()
buldunuz aq 18g'li arabayı vurun şamarıdur sen dur ama
alıcam bi justy koyucam motoru sonra vericem kırbacı vericem kırbacı benim olacak o
yalnız edo bu mekanık spor senin arabada bı sorun olurda senı gecersem (ki senın arabanda sorun olmassa gecebılecegımı sanmıyorum,arabanın maşallahı var) olabilecekleri düşünmen bile senin 1 sene ereksiyon problemi yaşamana neden olur
![]()
seni unutmuycaz ALİDAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)