edo's evo 9
cvk sti
bau wrx
serkan abi evo 9
kardeşim m3 lük araç cuma günü varsa haber verin çifteye gelirim lütfen gelecek araçlarda debriyajım kaydırıyo turbo kaçırıyo gibi bahanelerde bulunmasın gelecek arkadaşlar yazarsa sevinirim
Sadik, neyle geldiginide soyle![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Puhahaha gidere bak. Haci arada bizim takimida harcadin ya helal olsun. Biz komple 400 - ler olarak senin donusunu beklicez ciftede![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
batuyu tebrık ederım batunun arac bızım grubun cok dısında kalmısdrıftbox olcumude aldık 8.0 cıktı benım denemelerde 2 kısı yaptıgım en ıyı deger 9.6 ıdı.. batu benı yaklasık 2 dırek gectı kı en basta dom4r oldugunu duyunca denemeye gerek yok demıstım haklı cıktım
ALLAH kaza bela vermesın en son mehmet abının 997 ıle denedı ve cok ıyı gıttı
huso tek kısı ben 2 kısı huso ıle denedık ben ondeydım o denemede..
butun vıdeoları yrn kaan upload eder.
husoyada batuyada tebrıkler kazasız belasız
batu gunaya maıl atıcam bırazdansenle baya zewklı denemeler yaparız ıns yakında.. senle yurumek ıcın 35ten asagısı kurtarmıcak bızı o anlasıldı.. tekrar soyluorum ALLAH nazarlardan saklasın saka makınesı olmus,emeklerıne degmıs masallah
teşekkürler eee boşuna bir gece ansızın yazmadık
RACE HARD OR GO HOME
sıkıntı yok
RACE HARD OR GO HOME
ben bu konuda fazla durmıyım en ıyısı cunku yazıların yanlıs anlamaya musaıtforumda yazaraken bıraz daha ınce yazmaya ozen goster batu ınsanlar alına bılır...
ılk mesajında yanlıs anlamısımdır dedım.. bır gece ansızım ıtelerım tarzında yazmıssın.. sımdıde sıkıntı yok sık..mde deılsın tarzı yazmıssın..
yanlıs olan senın masallahlarına guzel temennılerıne bu sekıl samımıyetsız bır cevap olması... bır gece ansızın demıstım felan ne demekkı. edoyu ızmırlı bı genc arkadas olarak hıcmı tanımadı? zaten yazıkkı senın tepen attı su saatten sonra neler olucagını tahmın etmek cok kolay. ahaha kankacım en kotu alırsın 30a bı typer10 bın usd ye bakar dımı
ahauahaha neyse kara aygırda ıntıkamı acı alıcak emınız
stock turboyla o agırlıkla bı yere kadardı nezaman olucak dıye bekılıyoduk oldu... sımdı gelsın salyangozun abısı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)