vtec rollde de drag da da almaz mı ?
vtec 0-100 daha iyi ondan sonrasını da alır gider diye düşündüm ben :S
sağlıklı stok bi 106 sağlıklı stok bi vtec i drag ve rollde geçer uzunda ne olur bilmem ama ben 2-3 boy önünde 220 ile giderken roll sonrası arkamdaki vtecci arkadaşların bana sordukları soru ben 240 gördüm sana yaklaşamıyordum sen kaç gördün sorusuydu.
Merhaba,
Ben Cem'in 128 yaşındaki rahmetli dedesiyim. Benim gençliğimde sağlıklı vtecler geçiyordu fakat son durumlar nasıl bilmiyorum. Geri yukardan bakınca hala vteclerin 160.k'de olduklarını görünce gözlerim yaşarıyor. Siz gençler araçlarınıza ne güzel bakıyorsunuz. Bizim zamanımızda olsa pehey.. 250k'da vtec bulsak havada kapardık.. Ama siz gençler maşallah iyi bakıyorsunuz..
Konuya gelirsek, dediğim gibi gençliğimde vtec alıyordu. Ama o zaman honda fanatikliği böyle değildi. Denemeler dostça geçiyordu. Siz gençler hep tartışıyorsunuz. Hiç yakışmıyor. Neyse ahirette tech filtreli sitelerde. Zebani geliyor bende ktunnel'den girdim. Yakalanmıyım.
Kendinize iyi bakın gençler..
İmza : Yaşlı kurt
106 nın arkadan iter olması dez avantaj tabi bu durumda dragda başarılı olur ama 240larda mantarlar ama 260 gibi geri öne çıkar zaten sonrası belli
Dogbox da 106'nın avantajına.106 galip gelir.
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
drag olursa gti alır ama rolling de vtec derim beygir farkını konusturur rollde vtec gti de kilo avantajını konusturur dragda
Deneme yapıp video koyunda boş muabbeti bırakalım burada sonucu bende merak ediyorum.
İlgililere duyrulur![]()
Wrecked Ford.. Pinto under bonnet
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)