Sadece arazi de Altının yüksek olması önemli degil offroad abs sistemi cok daha başarılı Amarokda. + sınıfındaki bir cok araç askıda kaldığında kapısı acilmazlen Amarok da bu durum söz konusu değildir. Üstün bir aractir.![]()
Sadece arazi de Altının yüksek olması önemli degil offroad abs sistemi cok daha başarılı Amarokda. + sınıfındaki bir cok araç askıda kaldığında kapısı acilmazlen Amarok da bu durum söz konusu değildir. Üstün bir aractir.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Nissan bayisi eski çalışanı olup Amarok alan müşterim var. Navara en iyisi diyen arkadaslarıma![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
dsg olmaması beni düşündürüyodu zaten hakikaten dsg si çıktığında manueller 2. el piyasasında ciddi zarara uğrar tabi dsg çıktığında fiyatı ne olacak aracın orasıda meçhul. şuan 70.000 tl civarında highline modeli. içinde kullanılan plastik malzeme aracın amacına bence birazda uygun içinin bir suv gibi kaliteli olmasını beklemek pek doğru değil gibi fiyat=performans=kalite diye düşünüyorum.
Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var...
bizde L200 de var navarada var . ben navarayı cok sevoıyorum ama navara aldıgımıza bıraz pısman olduk amarok alsak sankı daha ıyı olurdu dıye dusunuyorum . 2 gun once tekrardan baktım amarok a cok ıyı yapmıslar bence alın bı amarok
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
Walla L200 offroadda ciddi basarili bir alet. Bunda senelerce offroad yarislarinda dunya sampiyonlugu kazanan Mitsubishinin katkisi cok. Ama prestij ve imaj olarak Amarokun durusu bana cok daha cekici geliyor. Kaldi ki gecenlerde bi VW servisinde Amarokla offroadlara giden bi adamla tanistim. Adamlarin soyledigi, iyi bir lastikle cok guzel isler cikariyormus.
Kilitli diferansiyel olan versiyonunu tercih edin alacaksaniz. Aracin yuksekligi de baya iyiydi. Ne yalan soyliyim Nissan Navara ve L200 ' den cok daha iri ve diri duruyordu alet. Arkadaslarin da dedigi gibi bence otomatik vitesini tercih edin varsa tabii.
Düşündüren kısım o zaten otomatik vitesi henüz yok yaza doğru gelecekmiş. Duruşuda hakikaten digerlerinden daha diri daha tok.
Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var...
otomatik nisan 2012 diolar amarok için ... bence L200 teknik altyapı açısından arazide amaroktan üstündür. kullanım açısından belki amarok daha iyi olabilir ama arka yolcu mesafesi konusunda ssanyong dan sonra en kötü araç amarok bence
Ne için kullanacagınız önemli, arazi koşullarında Navara yıllardır hiç üzmedi.. Agır şartlar altında 250k km'de tıkır tıkır çalışan Navara biliyorum.. Kaldı ki yeni versiyonlarda konforda çok iyi..
Amaroklar çukurovada yeni yeni yaygınlaşmaya başladı.. Geçen hafta adanadaydım, 2 tane Amarokla gezme şansım oldu.. Kullanıcıları agır şartlarda (1 ton yük,hendekler bolca çamur vs) performansını pek begenmiyor.. Ama konfor özelliklerine diyecek laf yok..
Tango-1 never dies.
duruşu güzel aracın dikkat çekici ve navaradan daha heybetli ama otomatik vites olmayışı bence - bir yön..biz otomatik navara ve otomatik dmax kullanıcısıyız..bu tarz araçlarda zırt pırt vites atmak amelelikten başka bişey değil...jant lastikle çok güzel bir görünümü var bence 2012 ortalarını bekleyip otomatik dolu bir araç alıp uzun yıllar binin..olmazsa navaranın en dolusunu alın deri koltuk sunroof vs..camlara filmle oda çok hoş duruyor..
2000 A3 8L
İç malzeme kalitesi, kokpit tasarımı, kullanılabilir iç hacim vs.. rakiplerinden çok çok iyi..
Off-roada giden tanıdığım da var.. Güzel lastiklerle davar gibi tırmanıyor![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
5000 km dir kullanıyorum 4x4 highline imı...
Söyleyeceğim tek şey var amarok bir yana digerleri bir yana...
L200, dmax, hilux, nissan np, ranger, mazda b rakip olamaz zaten...
Belki navara yı rakip göre bilirsin onunda tek avantajı otomatik vites olur ama benim gibi Manuel'den başka kullanmam dersen sorun yok, bir de navara da arka koltuğun altında ki göz daha güzel...
Bir de söyle bir tavsiyem olacak eger gercek anlamda arazi yapacaksan 4 tane a/t lastiği hemen ol, üzerindeki orj continental ler asfaltta çok güzel ama arazide olmuyor...
ben de düşündüm baya ama manuel olduğu için vazgeçtim, sonradan da bi farkettim ki önü dacia dusterla aynı resmen.. daha da soğudum..
Volkswagen Amarok wallpaper # 02 of 156, Front Angle, MY 2011, 800x600
Dacia Duster wallpaper # 16 of 84, Front Angle, MY 2011, 800x600
Güvenlik önemli, bakmak lazım
Nissan Navara | Euro NCAP - For safer cars crash test safety rating
Tek yıldız alamamış
...
L200 un slolomda basarısız oldugundan bahsedilmiş ama sanki tepkileri fena değil alttaki videoyu izlerseniz
Bende cok baktim amarok ama bana servisinden arkadalarim bile bosver biraz piyasaya alisip kendini ispatlasin hic girme dediler daha once hilux vardi bence onuda dusun her anlamda 10 uzerinden 10 2 ay oncesine kadarda navara aldim surus ve saglamlik olarak kusursuz yakit ortalamasida ben cok soft kullanimla anca 9 litreye inebildim
Valla hemşerim bu yorumun çok yanlış olmuş. Çünkü ön koltuğa 1.80 boyunda bir yetişkin oturup normal şartlara göre oturduğunda ve koltuğu normal şartlardan çok fazla yatırmadığı sürece arka koltukta 1.80 boyundaki yetişkinin diz önünde 7-8 cm lik mesafe kalıyor. Sınıfının en geniş iç hacmine sahip Amarok. Bu arada bilmeyenler için söyleyim Amarok sınıfının en sağlam aracı. Bu sağlamlığını da aracın üzerinde ki Vw Touareg şasesine borçlu![]()
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Volkswagen Amarok - YouTube
klasik volkswagen bu da işte
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)