denemek istersen sahibiyle konuşurum ???
Printable View
Ben aracı yaşar abiye sattım.Ama ben ona dene dersem dener kırmaz beni.Sen YC nın sahıbıyle konusabilrsin DD acısından sorun yok.Yaşar abi dener.
Evdeki hesap hiç bi zaman tutmaz en güzeli çıkıcaksınız alıcaksınız 2 ye :D kazasız belasız denemeler
akşam söyle topluca gtilar olarak deneme yapalım varmı başka gelen ;)
ben de adanada denemek istiyorum ama burda aynı speclerde 106 bulmak lazım... dur bir konu da ben açim :D
206gti yokmu 206gti:D
rs kolay alır..
106 İlginç araba:) Rs'de hakkını veren bi araç :) kazasız belasız bi deneeme olur inşallah beklemedeyiz
İş nedeni ile cevap yazamdım kusura bakmayın ;)
Ben telefon bekliyorum onur senden bilgin olsun bu arada cmts mc gelecek olan 206 cılar nerdeydiniz 3 saat bekledim ne gelen oldu ne giden forumda atıyorsunuz sonra rüzgar kesiliyor :D :D :D
Diyip ortalıgı karıştıralım :D
Kaan YJ nin sahipleri kamyoncuymuş herhalde akşam müsait olurlarsa kamyoncu ve tırcı kapışması olsun :D
Alican bana öyle manalı mesaj yazmana gerek yok ben çok güddüm bilgin olsun YG nin videolarını koy tabi korksaydım denemezdim ben o kadro ile sabahlara kadar denerim,ama bana senin için söylentiler geliyor 2 kişi ile deniyor her türlü geçer RS kendi etti kendi buldu falan filan,bunlar hoşşeyler değil sen benim sevdiğim kardeşimsin DELERİM akıllı ol bak burdan yazıyorum alengil olmaz bende ;) :)
Tel bekliyorum .....
Saygılar herkeze .
ah be abi cmts ibo,emre,umut hepsini aradım gitmek için can atıyodum bitürlü uyduramadık. umut abide güneşlide kimse olmadığını söyledi(gokhanrs öle demiş) keşke umut abiyi arasaydın onun numarası vardı sende sanıyorum:D malak gibi çekip çekip uyuduk gene iyi olurdu geleydik
Bi dk kim sana ne dediyse yanls blgi almssn ;) delmek vs klavyede yapmayn yaa o gun hos sohbet vs o kdr bekledk selcuga yanclk yaptm cgrdi beni yoksa ne isim Olr sz. Denemenzle gayet gzl deme
Erdi ben thtd etmiorm aylar gcti vdeolari sec koy demedn mi? Smdi ise abk sbk seler diosn yasar abi sacma sapan syler o gce ne knsulduysa O ayrica teke tekte snc ayni olrdu..ben snn ici. İzlers. Die dedm siliorm ztn videoyu bu dedklernden sora eyw..