beyler 106 nın direksiyonun da yaşarım varsa ben oyumu 106 dan yana kullanırım yeterki iştahlı yürüsün eminim rs i geçer her ikisinede başarılar...
Printable View
beyler 106 nın direksiyonun da yaşarım varsa ben oyumu 106 dan yana kullanırım yeterki iştahlı yürüsün eminim rs i geçer her ikisinede başarılar...
ki burada 2ye tek.
farklı olmaması lazım.
MOR Civic VTI vs TC 106 GTI,Camera Car Clio RS - Car Videos on StreetFire
Bence DD ile YC bu akşam son noktayı koymaları lazım
Benim gönlüm bu yarıştan yana
yasar abi beni yanlış anladı aradan2-3 hafta gçti sen kendin demiştin abi aralarından güzellerini seç koy die unuttuysan sıkıntı yok videoları koymuorm ztn vazgeçtim selçuğa veririm kendi naparsa yapar o gece çok zevkli denemeler olmştu ben başka maksatta sormadım videolar sadece bende var die dedim sanki tehdit ediorm yg ile ve ne gzl denediler olması gereken oldu ztn abi atarcı abim :D
Alican ilk mesajında ne yazdın, meal lazım yemin ederim :D
Yg ile denemede rs 2 kişi ben 2 kiş 3 4 boy geçiyor videolarda öyle yanlışmıyım alican'ım ? bana gelen söylentiler böyle,ben kimse ile kötü olmam ama hakkımda konuşulursa canım sıkılır midem ağrır ayağımda titreme olur elim tetiğe gider bilgin olsun,demedim diyorsan sıkıntı yok özür dilerim kardeşim ;)
Video var sende ekle içlerinden en yakın gittigimden olsun :) :D :D
Ayrıca bizim denememezdeki maksat şudur egz lik araba VE rs ile kafan burun gidiyor egz olmayan arabada kafa burun gidiyor arada soru işaretleri vardı onu giderdik selçuk ile rahatladık :)
Lan ali ben eski kaşar severdim ama senide seviyorum :D
Videolar sorun değil müsait bir zamanda ALİCANdan alıcam zaten videoları
Çok zevkliydi ama Yaşar abiylen Edirneye kadar basarım valla:)
Ne 2. kornada gaza oturma var ne akıtma var
Her devirde misler gibi bastık
Alper Tunga beni zamansız arıyorsun akşam namazının tam ortasında aranırma la adam,az namaz vakitlerine dikkat et beni ona göre ara :) ;)
yine arıyorsun uyuz herif :D
Ayrıca DD ile YC 106denemeli tarafıyım bende
Çok güzel bir yarış olcaktır
yc 106 hbr beklemekte yasar abi ama karsıya gecmem diyo:)
Yasar a guveniyorum o isini bilir arabanin hakkini verir.. Su muhendislik harikasi YC 106 ilede deneme yapta cigerlere bakalim ...
Arkadaş akşam namazında aradın eğer ondan önce aradıysan baba yanımdaydı açamıyorum ;)
Sağolasın . :icon_tup:
Valla bende çok istiyorum ama bu taraf biraz uzak kalıyor herhalde hayırlısı hafta sonu deneyeceğiz o zaman .
msllah msllah :D kaan yc harun aradı :D anladın sen kanka
dd ve rs (bence selçuk rahat alır ) speclere göre yazıyorum tabi bilemeyiz ne olur görmek lazım