wallaha boy boy derken 2 -3 4 gider yol durumuna göre derim :)
Printable View
wallaha boy boy derken 2 -3 4 gider yol durumuna göre derim :)
rs le yürüyceğini sanıorum bu specler braz yetersiz sanki 2 sonu veya 3 ortlrı rs ayırmya başlar
Finalde ne oldu Okan ?
dd 2 3 boy onde gıttı kanka
eyvah :D:D
Specler bunlarsa rs zorlanmadan geçer.
Evet Okana katılıyorum rahat açıyor arayı 3 boyu var helalinden maşşalh sipahinin eski aracına araç hızlanmış ***** ömerde iken denediğimzde 2 boy açmıştım kendiside sonradan demişti eksiklerimi gidermem gerekiyor diye şuan yaşar abiler aracı ayarlarını yaptırmışlar ve sonuç olarak DD geçti
Bu arada ahmet usta ile denemeler oldu UM plakalı laci 106 ile denedik kafa burun gittik AKyı hem ben hemde koray abi kullandı. Alican tekrardan burdan da belirtiyim kazasız belasız kullanman dileğiyle Bu arada kısa var diyenlere gelsin araç devirleri kıyaslanması sonucu 16/63 olduğu tespit edildi :)
yazmıstım :) 2.3 diye
RS geçer diye düşünüyorum.
DD'yide çok iyi biliyorum gayet sağlıklı yürürü çok sıkı bi gti ama RS karşısında şansı biraz daha az gibi.
Umarım ağız tadıyla denersiniz, kazasız belasız...
Finaldeki videoalrı izleyebilirsin rs ci :D
okan ım sağolasın yorduk seni hakkını helal et ;)
Ben olsam görmeden inanmam derdim :)
Onur maşallah tekrardan hem aracına hem sana ayagına saglık ;) DD cidden fena YG den sonra bindigim en hızlı araba diyebilirim ;)
Suki sağolsun ömerim suki :) CRM performans
Bende umuyorumki bu kadar insanı hayal kırıklıgına ugratayım :) :D
her şekilde çekişmeli olucak kanısındayım:icon_tup:
bence dd 106 rs'i çok zorlayacaktır...
dd 106 yla bnde denemistm omerdeyken araba bence cok gzel yuruyor rs i zorlayacaktr bencede :) ancak rs gecer
VE rs yı alsamda herkesle denesem :) bu arada DD ile YC ciddi iyi bir deneme olucaktır eğer yc bu speclerde VE ye tutunabılıyosa DD de aşağı yukarı aynı speclerde çok çekişmeli olacaktır
fikrim değişti gti ların hepsi selçuğu geçer :D
(yoksa çıkaracağı yok)
ben integramla c-f-e'lu 106gti geçmiştim o zaman benim araba full dolu mu oluyordu sadece f-h-e ve çip vardı bende:) 106cacıktı velhasıl kelam.
chip filtre egzos ve timing'in yanına kapak - emme - gaz kelebeği port polish olunca egzantrikli kadar yürümez mi.
kapak işlemenin ne manaya geldiğini biliyor musun kutsal? ne kadar verim aldığını vs? hiç kapak işlenmiş bi araç ile işlenmemiş arabanın flow değerleri filan görmen lazım;)
ince contası var mı yc'nin bilmiyorum bu da dipnot. şimdi ki 106larda ne olduğuda belli değil :)
Tam olarak ne demek istediğini anlamadım tekrardan akışgan bir şekilde yazarsan daha sağlıklı bir cevap yazacagım ;) :)
Valla selçuk ile YG 106 yı denedim YG de egz chip filtre timing egzoz var lakin,beni 3 boy geçti o günden buyana deneyecek araba bulamadım YG yi şimdi YG ile DD yi deniyorum DD ile geçiyorum YG yi suat ustaya bıraktık aracı sorunu buldu beyinden oldugunu söyledi az öncede onun yanındaydım çıktıgında DD ile bir daha deneyeceğim sonucu bildiririm.
RS ile DD yi onun için denemek istiyorum yoksa her hangi bir sıkıntımız yok geçecegini biliyorum bende ama nerde nasıl geçecegini bilmiyorum :(
şunu demek istiyorum abi
yc'nin specleri chip filtre egzos timing kapak-emme-gaz kelebeği port polish, yürürünü kaan abideyken biliyorum(japantuner)
dd'nin specler chip filtre egzos timing
iki araçta sağlıklı, ciğerli, kesin olan bişey bu da
geçmesi gereken yc 106'dır rahat bi şekilde.
eğer dd geçer ise veya yakın yürür ise çip filtre egzos timing'den ibaret değildir dd'nin specler diyorum yaşar abi.
ama sen specleri saklıyorsun vs demiyorum orası beni ilgilendirmez abi fakat senin bilmediğin bişeyde olabilir önceki ssahipleri tarafından yapılan.
tabi bunlar varsayım, ama dd'nin geçmesi durumunda benim düşüncelerim yukarıdaki gibi olur şahsen.
(karşılaştırması olduğu için söylüyorum düşüncelerimi yoksa beni uzaktan yakından ilgilendirmiyor yaşar abi, izleyip keyifleniriz anca)
Estağfurullah o manada sormadım ;)
Ben alırken ömer'e de sordum bana söylediği budur ben aracı suata götürdügümde bana söylemeden taşlama yapmaz ne bileyim ince conta koymaz yada yazılımı değiştirmez,onun için ben rahatım,yanlız şöyle bir durum var,agırlıgın haricinde sürücü çok önemli burdaki herkezin bildigi gibi,şimi YJ nin direksiyonuna kaan geçerse zaten deneyemeyiz o 130 kilo ben 57 kiloyum kilo eşit olmaz ayrıca her atın jokeyi sahibidir,kaan ile kiloları eşitlemek için elimizde hassas terazi olması lazım kaan başka türlü denemez,bir defa ataşehirde denk geldiğim için biliyorum :) :D
YC ile yürüdügümde kafa burun gidecegimi düşünüyorum orda işler tamamen şöförün kondisyonuna baglı kim uygun devirde arabasının istedigi devirde vites atarsa yarım boy en fazla bir boy geçer,kapağıma gelince işlem yok ben şeffaf adamım ustanız varsa getirirsiniz sökeriz takarız işlem varmı bakarız,ayrıca gaz kelebegi işlemi veyahut filtreyi fardan çıkarmak gibi işlemler gti da aman aman bir fark etmiyor biz neler denedik sabahlara kadar bazen deymiyor o kadar eziyete,misal geçen ek 648 selçukda söyledi teneke jant ile denediğimiz zaman hiç bir halt değişmiyor aynı gidiyor araç en azından denedim biliyorum,ama onun haricinde 3 vitesden 4.vitese atarken ufak bir tünel yarım boy fark ediyor,bunun eğitimini mami otobanda cümle aleme vermişti:icon_tup:
Zaten o gece mehmet ile jap denendiğinde sonucu hilmide gördü 2 3 boy fark ediyor inanması güç ama böyle.
Kısacası ne oldugu değil neler yapabildigin önemli :icon_tup:
doğrudur abi, sağolasın yanlış anlamadığın içinde, hasret kalmışız tartışmasız düşüncelerimizi söylemeye:D
valla ben sadece sunu bilir sölerim aracı ben yaptım diye fanatiklik yapacak'ta bir insan değilim ama o speclerde bir aracın nasıl neyle yürüyeceğini gayet iyi bilirim deneriz gecer veya gecilir yc ben gidipte sumu bumu var demem insanlar yapmış arabasını deniyorlar kimse speclerinide ayrıca sölemk zorunda değil ama ben sölemekten yanayım..kapak konusuna gelince şimdi insanlar az çok beni tanıdı yaptığımız işleride biliyorlar kapakta cilala parlat işlemide yapmıyoruz:D insanlar öle zannediyor. Biliyormuydunuz o kapaktan tam 620 gram alemiyum talaşı cıkıyor. benzin hattı tekrardan işleniyo sübap yuvaları farklı işleniyo bir sürü teferruatı var:) vs. vs. vs..DD 106 gelince yapanların ellerine sağlık iddalı yürüyor yürüdüğün'dede insanlara sadece tebrik etmek düşer..maşALLAH
buarada baya benım kulagım cınladı herkese saygılar gercı sağolsun kaan vekılımdır her turlu ellerıne sagılık arabamın eskısahıbı olması ve guzel dostluğyla ve bu ısten harbıden anlıyo olması takdir edici buarada yasqar abı saygılar sende bızdenmıssın kamyon falan tanısmak ısterım ve abı su herkesın merakını gıderelım gercı selcukla denesen benden once ortaya cıkarda olsun bız kısmet olursacuma gunu denemek ısterım yc ile dd 106 araban masallah videoları ızledım güzel gidiyo buarada kapak olayında ben kaanı tanırım nederse kaan güvenırım saygı duyarım dediğide çıkmıstır arabamda sağolsun çok emegi vardır :icon_tup::icon_tup:
Hoşgeldin nihayet tanışabildik :)
Cuma günü müsait olursak mutlaka denemek isterim;)
Aracım sökük değil bilgin olsun ona göre bir deneme ayarlarsan iyi olur,ben açık sözlü bir adamım ne olacaksa başdan olsun isterim ;)
Deneyecek araçların yanında 1 bilemedin 2 araba gelir deneriz sizin oralarda deneme diyince mesele oluyor 10 15 araba geliyor,buda haliyle hem seni hem beni hem izlemeye gelen herkezi tehlikeye atıyor,esnaf modeli olsun çıkar deneriz kimsenin ne aracına nede sağlıgına birşey olsun istemem beni yanlış anlamayın sakın .
Saygılar .
Hosbulduk abi evet bende onu diycektim sökmeyi sevmem gerek duymam abi ztn herkes bilir sen benim kafadasin abi beni müsait olunca ararmisin 0532 540 84 91
evet sonucu merak ediyorum deneyin gorelim.
Ayarsız çeçen ne yapıyon ? :D
Sabah bir resim buldum onu yüklüyorum komik resimleri bulamadım sana gelsin resim çeçen ;) :D :D
http://img4.imageshack.us/img4/9928/manyaksnadamm.jpg