kral sen nasıl birisin :heyoo: :heyoo: :heyoo: :eek::eek::eek:
Printable View
yasar abı bı kac parca bı sey beklıyorum haftaya kadar halledersem beraber denerız olur mu suat abım gelırse ama suat usta usta suat :D:D:D
Parada yok çokomelde :( ilişki onun için biraz zor :)
Şaka bir yana deneriz sıkıntı olmaz ama dediğim gibi video çekeriz sen çekersin videoları ben geçersem sen yüklemezsin :D sen geçersen önemli değil gece 3 de bile yükleyebilirsin :D :D
Ben mesaj atıyorum ama halen karşı tarafdan cevap gelmedi sabırlı gençlik :D :D
Az daha sabredeceğim sonra plaka vereceğim delikanlıları boy sırasına alacağım :icon_tup:
vay be atar gider bilgili bilgisiz herkes burda:)
dünde yc 106 da satıldı aksilik ya
dd de satıldı yc de tüh..
yaşar abi dd hızlanmadıysa :) dd yi bi 4 boy geçer die umuyorum inşşah şaşırtır.
Fark etmiyor burak yeni sahipleri dener :) :D
Valla DD o zaman seni bayağı bir şaşırtır :) :D istersen ilk olarak ss ile deneyelim sonra ve ile denriz herkeze salça oluyorum arabayı sattık :D :D Yeni sahibinide alıştırmak lazım roll falan :D
abi gelemeden vermişin gene bütün arabaları :D
yaw hala deneyemediniz mi kaç gün oldu.
araçlar gitmesi gerektiği gibi giderse rs zorlanmadan alır ama bu 106 tıların sağı solu belli olmuyor ben merakla bekliyorum sonucu rs ler ciddi güzel yürüyen araçlar iyi bir deneme olur
Yok ben yine toplayıp geleceğim merak etme :) Sen günü ayarla ;)
Selçuk un işi bu ara yoğun kısmetse deneyeceğiz bizim DD karşımdaki oto parkda sorun değil anahtarını ister yine denerim ;)
Evet haklısın DD gti dengesiz gti ların içinde malesef :)
VE RS tek favorim :)
yaşar yaptığım karşalaştırmalara göre DD ye bişy yağmadıysan son haline . VE rs DD yi 1.5 -2 geçer ;)
yaşar abi neden uzuyor bu mevzu neden hala adaletini yapamadınız deneyemediniz:D
Rs alır bence o speclerde
Hava muhalefetinden dolayı uzuyor yoksa 10 dakkalık işimiz var :D
valla kanka artık deneyinde bu konuyu videolar bölümünde görelim yaaavv :D