User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
141 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: DD Gti VE Rs sonuç ne olur ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eet hani video ??
    http://www.techturkey.com/forum/vide...6-rolling.html
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

judgeGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her şekilde çekişmeli olucak kanısındayım
    Alıntı emre_ozr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206 zaten çok ii yürüo ama 106 nın ince conta baya bi ince heralde maşallah

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu sayfasına bahalım
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

ilker çiçek
    Misafir
    bence dd 106 rs'i çok zorlayacaktır...

ysn zkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dd 106 yla bnde denemistm omerdeyken araba bence cok gzel yuruyor rs i zorlayacaktr bencede ancak rs gecer

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VE rs yı alsamda herkesle denesem bu arada DD ile YC ciddi iyi bir deneme olucaktır eğer yc bu speclerde VE ye tutunabılıyosa DD de aşağı yukarı aynı speclerde çok çekişmeli olacaktır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaşar namazdan 1 saat önce de aradım yıne bakmadın telefona ikindiden sonra camide uyudun kaldın herhalde..ALLAH KABUL ETSİN.neyse konuştuk zaten,okuyup üfledinmi dede ye
    hahhahha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yasar a guveniyorum o isini bilir arabanin hakkini verir.. Su muhendislik harikasi YC 106 ilede deneme yapta cigerlere bakalim ...
    heehehhe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper Tunga beni zamansız arıyorsun akşam namazının tam ortasında aranırma la adam,az namaz vakitlerine dikkat et beni ona göre ara

yine arıyorsun uyuz herif
    Allah kabul etsin abi

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fikrim değişti gti ların hepsi selçuğu geçer

(yoksa çıkaracağı yok)
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kutsal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VE rs yı alsamda herkesle denesem bu arada DD ile YC ciddi iyi bir deneme olucaktır eğer yc bu speclerde VE ye tutunabılıyosa DD de aşağı yukarı aynı speclerde çok çekişmeli olacaktır
    Eğer DD kapağı bilmem nesi işli SAĞLIKLI OLDUĞU KESİN olan YC 106 ile yan yana yürürse bana göre chip filtre egzostan timing'den ibaret değildir. speclerini chip filtre egzos ve timing olarak biliyorum DD'nin yanlışım varsa düzeltin lütfen.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer DD kapağı bilmem nesi işli SAĞLIKLI OLDUĞU KESİN olan YC 106 ile yan yana yürürse bana göre chip filtre egzostan timing'den ibaret değildir. speclerini chip filtre egzos ve timing olarak biliyorum DD'nin yanlışım varsa düzeltin lütfen.
    eğer egzantirikli 106larla VE çekişmelı gıdıyosa yc nın fılıtre chıp eksoz kapak işlemıyle bukadar yurumesı normalmı yc nın içine ne kaçmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben integramla c-f-e'lu 106gti geçmiştim o zaman benim araba full dolu mu oluyordu sadece f-h-e ve çip vardı bende 106cacıktı velhasıl kelam.

chip filtre egzos ve timing'in yanına kapak - emme - gaz kelebeği port polish olunca egzantrikli kadar yürümez mi.

kapak işlemenin ne manaya geldiğini biliyor musun kutsal? ne kadar verim aldığını vs? hiç kapak işlenmiş bi araç ile işlenmemiş arabanın flow değerleri filan görmen lazım

ince contası var mı yc'nin bilmiyorum bu da dipnot. şimdi ki 106larda ne olduğuda belli değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam olarak ne demek istediğini anlamadım tekrardan akışgan bir şekilde yazarsan daha sağlıklı bir cevap yazacagım

eğer egzantirikli 106larla VE çekişmelı gıdıyosa yc nın fılıtre chıp eksoz kapak işlemıyle bukadar yurumesı normalmı yc nın içine ne kaçmış
    Valla selçuk ile YG 106 yı denedim YG de egz chip filtre timing egzoz var lakin,beni 3 boy geçti o günden buyana deneyecek araba bulamadım YG yi şimdi YG ile DD yi deniyorum DD ile geçiyorum YG yi suat ustaya bıraktık aracı sorunu buldu beyinden oldugunu söyledi az öncede onun yanındaydım çıktıgında DD ile bir daha deneyeceğim sonucu bildiririm.

RS ile DD yi onun için denemek istiyorum yoksa her hangi bir sıkıntımız yok geçecegini biliyorum bende ama nerde nasıl geçecegini bilmiyorum
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şunu demek istiyorum abi

yc'nin specleri chip filtre egzos timing kapak-emme-gaz kelebeği port polish, yürürünü kaan abideyken biliyorum(japantuner)

dd'nin specler chip filtre egzos timing

iki araçta sağlıklı, ciğerli, kesin olan bişey bu da

geçmesi gereken yc 106'dır rahat bi şekilde.

eğer dd geçer ise veya yakın yürür ise çip filtre egzos timing'den ibaret değildir dd'nin specler diyorum yaşar abi.

ama sen specleri saklıyorsun vs demiyorum orası beni ilgilendirmez abi fakat senin bilmediğin bişeyde olabilir önceki ssahipleri tarafından yapılan.

tabi bunlar varsayım, ama dd'nin geçmesi durumunda benim düşüncelerim yukarıdaki gibi olur şahsen.

(karşılaştırması olduğu için söylüyorum düşüncelerimi yoksa beni uzaktan yakından ilgilendirmiyor yaşar abi, izleyip keyifleniriz anca)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şunu demek istiyorum abi

yc'nin specleri chip filtre egzos timing kapak-emme-gaz kelebeği port polish, yürürünü kaan abideyken biliyorum(japantuner)

dd'nin specler chip filtre egzos timing

iki araçta sağlıklı, ciğerli, kesin olan bişey bu da

geçmesi gereken yc 106'dır rahat bi şekilde.

eğer dd geçer ise veya yakın yürür ise çip filtre egzos timing'den ibaret değildir dd'nin specler diyorum yaşar abi.

ama sen specleri saklıyorsun vs demiyorum orası beni ilgilendirmez abi fakat senin bilmediğin bişeyde olabilir önceki ssahipleri tarafından yapılan.

tabi bunlar varsayım, ama dd'nin geçmesi durumunda benim düşüncelerim yukarıdaki gibi olur şahsen.

(karşılaştırması olduğu için söylüyorum düşüncelerimi yoksa beni uzaktan yakından ilgilendirmiyor yaşar abi, izleyip keyifleniriz anca)
    Estağfurullah o manada sormadım

Ben alırken ömer'e de sordum bana söylediği budur ben aracı suata götürdügümde bana söylemeden taşlama yapmaz ne bileyim ince conta koymaz yada yazılımı değiştirmez,onun için ben rahatım,yanlız şöyle bir durum var,agırlıgın haricinde sürücü çok önemli burdaki herkezin bildigi gibi,şimi YJ nin direksiyonuna kaan geçerse zaten deneyemeyiz o 130 kilo ben 57 kiloyum kilo eşit olmaz ayrıca her atın jokeyi sahibidir,kaan ile kiloları eşitlemek için elimizde hassas terazi olması lazım kaan başka türlü denemez,bir defa ataşehirde denk geldiğim için biliyorum
    YC ile yürüdügümde kafa burun gidecegimi düşünüyorum orda işler tamamen şöförün kondisyonuna baglı kim uygun devirde arabasının istedigi devirde vites atarsa yarım boy en fazla bir boy geçer,kapağıma gelince işlem yok ben şeffaf adamım ustanız varsa getirirsiniz sökeriz takarız işlem varmı bakarız,ayrıca gaz kelebegi işlemi veyahut filtreyi fardan çıkarmak gibi işlemler gti da aman aman bir fark etmiyor biz neler denedik sabahlara kadar bazen deymiyor o kadar eziyete,misal geçen ek 648 selçukda söyledi teneke jant ile denediğimiz zaman hiç bir halt değişmiyor aynı gidiyor araç en azından denedim biliyorum,ama onun haricinde 3 vitesden 4.vitese atarken ufak bir tünel yarım boy fark ediyor,bunun eğitimini mami otobanda cümle aleme vermişti
    Zaten o gece mehmet ile jap denendiğinde sonucu hilmide gördü 2 3 boy fark ediyor inanması güç ama böyle.

Kısacası ne oldugu değil neler yapabildigin önemli
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğrudur abi, sağolasın yanlış anlamadığın içinde, hasret kalmışız tartışmasız düşüncelerimizi söylemeye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben integramla c-f-e'lu 106gti geçmiştim o zaman benim araba full dolu mu oluyordu sadece f-h-e ve çip vardı bende 106cacıktı velhasıl kelam.

chip filtre egzos ve timing'in yanına kapak - emme - gaz kelebeği port polish olunca egzantrikli kadar yürümez mi.

kapak işlemenin ne manaya geldiğini biliyor musun kutsal? ne kadar verim aldığını vs? hiç kapak işlenmiş bi araç ile işlenmemiş arabanın flow değerleri filan görmen lazım

ince contası var mı yc'nin bilmiyorum bu da dipnot. şimdi ki 106larda ne olduğuda belli değil
    yok ben neyın ne manaya geldığını bılmıyorum eyvallah ben cahilim arkadaş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok ben neyın ne manaya geldığını bılmıyorum eyvallah ben cahilim arkadaş
    Allah Allah, ne diye alınıyorsun şimdi arkadaş kötü manada bişey yazmadık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)