Bravo T-Jet ile MultiJet denerse ne olur sonuç?
Bravo T-Jet ile MultiJet denerse ne olur sonuç?
Ulan haybeye geyik yapıosunuz yaw.
IN BOOST WE TRUST
daha öncede yazmıştım linea t-jet ile golf 140 lık manuel 170 lere kadar linea önde ondan sonra golf geçer modda şoferler değiştirildiğnde de durum değişmedi.tabi burda sanırım golf 205 16 jantların acizliğine uğruyor.golf 195 15 olsa sanırım kafa burun giderler.
Emre serter ismail abin mubarek bi insan biliyorsun okudu ufledi oyle gecdik bidahakine senin araci okur sen gecersin![]()
![]()
abi baska sport trendle denemedim de,bu sport trend st150 versiyon diyodu sahibi foruma üye zaten,oranları biraz daha farklı dedi+normalleri de bi 106 kadar filan gitmiyor diye biliyorum 130 hp.ama o videodan yine pay cıkarabiliriz söyle ki
vtec2 kocamısmıdır heralde kocamısı değildir
hadi focus kocamıs olsun o haliyle civici problemsiz geçiyor.
burada videoyu koymamın amacı direk benim aracla egzozlu filtreli vtec2 karsılastırması yapmaktı aslında,a3>focus>vtec2 ,dolayısıyla a3 un k.egzozlu filtreli o vtec2 yı rahat gecmesı lazım.ha o vtec2 haşatsa tüm denklem bozulur
arkadaslar bu arada bende tam tjet multijet 122 tsi arsivi var.
bravo sport 150 tjet-k.egzoz,filtre.,bravo 105 mjet,baya açık dumanlı yazılım,komple egzoz,filtre.benim a3 stok.,a3 genelde tjetın arka kapısından gelir,yada duruma göre yan yana gider gibi olur,multijet arkadan gelir ama cok bi fark olmaz 1.5 boy civarı.
a3 le tjet aynı gün cıplenır.tjet daha ıyı tepki verir k.egzozun etkisi olabilir,3.kornada downpipe ın da etkisiyle zırt diye fırlar,2.5-3 boy acılır.baslarda actıgı farkı sonradan acamasa da basta oturdumu gıder bunun videosu yoktu sanırım bende..
o multijetle focusta denemiş olması lazımdı tahminime göre yakın gitmişlerdir.
forumdan ertugun puntosuyla denedik 120 tjet modeli olarak.
benim arac stok ,onun aracı komple egzoz,filtre,yazılımlıydı.büyük gelen downpipe ın etkisiyle 4.vites sonu gibi iptal oldu başta onume bi atladı ama 4.viteste arkadan gelip geçtim.sayılmaz denilebilir.dp sıkıntılıydı
normal 15 teneke acayip farkediyor eğer lineada varsa yürümesinde büyük etken.biz arkadasımın golfüyle onun denemesini yaptık isterseniz videoları arkadasa söylerim eklesin
onur'un söylediği focus benimki idi.
onurla denediğim gibi kayseride de 1.4 tsi leon la denedim
speclerim şunlardı
cai, kat iptali + son susturucu + lpg ( aracım 1370 kg gelmişti kantarda)
leonda cai+ dp+ son vardı 2-2.5 boy öndeydim.
Ankara'daki nerdeyse tüm sport trendler ile denedim 3-4 boy önde oluyordum ki zaten uzun bir süre cai +kat iptali+ son susturucu şeklinde kullandım aracı. şanzıman oranına gelirsek şöyle söleyeyim kısalı bravo hgt ile aynı anda vites atıyorduk ki şanzımanımda herhangi bir işlem yoktu.
onurun araba bir değişik bizde anlamadık herneyse
1.4 tsi golf ile ies denerse stok a stok tsi rahat bir şekilde alır fakat fark 1 max 1 buçuk boy olur. denensin görülsün.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
usta bu atasehirliler çok geçe randevu veriyo uymuyo evlilere. ama su uyar sabah namazına doğru ztn erken çıkıyoruz evden bulun orta yoluda kar gelmeden şu mevzu alevlensin artık
valla evliler var diye geliyorum abi bende..efendi efendi sohmet muhabbet tatlı denemeler ıcın
yoksa ısım olmaz benımde heyecan pesınde deılım arabamla ama ayarlanırsa gelmeyı ısterım ıs guc cıkmazsa..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)