sen ciddimisin akşam akşam makaramı yapmaya çalışıyosun
Printable View
4. videoyu bidaha seyret. deminden beri iğneleyip iğneleyip duruyosun iki araçda kardeşlerim sayılır konu tartışılmış çıktık denedik geldik olanlarıda paylaştık
her neyse, ben hala iddia ediyorum gecemıcegını:) isteyen varsa tsi lada t-jetlede deneyebilir. olmadı benim mito da olur..
Arkadaslar niye herkes golf dedi hala anlam veremedim 122 likte olsa hacim farkindan dolayi herzaman 1.6ies:)
1.4 ünün mümkünatı yok tutunamaz. 1.6 sınında tutunacağını sanmıyorum .
çamurluk durum yok. daha önce denediğin sana referans olmuş. Bu şaşırtmıştır.
Ben ilk başta yazdığım gibi iesin alacağına inanıyordum. Sen biraz ısrar edince diğer arkadaşlarla beraber bende tereddüte düştüm. bi defa kapıştığım a3 de aklıma geldi ki o muhtemelen çipli / 140 lık filandı 122 olarak o şekil gitmesi imkansız ben bile acaba dedim.
patinaj konusuna dönersek güzgün asfaltta iyi lastiklerle çekmiyor. mıcırını filan bilmem.
videoda patinaj çekmiş hemen 2 ye atmış araba zaten bayılmış.
arkadaşa tavsiyem filtreye soğuk hava çektirsin ve biraz uzatsın. ses azalır ama yürümesi düzelir.
Golf fena gitmiyor aslında. iki araca da maaşallah diyelim. Hafta sonu hava biraz iyi olursa bende gelmek isterim.
Yanlız videonun çekildiği yer biraz sakat. Ben orda bastığım zaman yolun sonunda duramıyorum. :D bazen iş çıkışı trafik olunca yan yola çıkıyorum bomboş kaptırıp yolun sonunda bariyerlere kadar :P
vardıyalı çalıştığımdan bu hafta uymaz gibi belki bir ihtimal hafta sonu vardıyayı takas edersem haberleşiriz
122 de fena gitmez belki stoktur plakası rengi bellimiydi aracın belki tanıdıktır,benim aracım cipli ama gercekten kısık.140 var yok yani ama a3 ün 140 oldugunu da 4.vitesinde anlarsın,o da 140-145 gibi 3 bitirir,180 gibi 4 bitirirsin,ve ilk 3 viteste stok bi a3 le 140 bg olan yakın yürürler stok olan az gerisinden gelir ve 4 e atıldıgında 140 olan gecer ufak ufak
yarından itibaren salıya kdr yağmur görünüyor:)
Bende araclari once kendi iclerinde deneyin arkadaslar yoksa bu konu cozulmez piyasada iyi yuruyen ies lerle denensin ozaman aracin durumu cigeri daha anlasilir olur
Focus 2.0 Sport trend-Kat iptal,lpg vs vtec2 komple egzoz,focus 3 ,vtec2 2 kişi.
3.vites
focus sport trend vs vtec 2 (3rd gear roll) 3.vites - Car Videos on StreetFire
2.vites
focus sport trend vs vtec 2 2.vites - Car Videos on StreetFire
ies assagı yukarı bunun gibi yürümesi lazım hasanlar denemiş gecen thtye yazmıstı,ben stokken videodaki focusla benim arac denemesi,benim arac stok.
Focus ST,A3.mp4 - YouTube