ben diyorum var 1.4 tsi gelin deneyelim. yüreklikle ne alakası var durumun? kaldı ki ben öyle sürekli rolling yapan gazlayan biride değilim. geçerseniz tebrik ederim ama sanmıyorum:)
Printable View
Bende ies yok. Arkadaş müsait olunca gelirim demiş. Ki kendisini senin kadar tanıyorum. Burda ne yazdıysa o kadar. Adamlar çekti video koydu hala inanmıyorsun. Senin getirceğin tsi a 5 boy attı diyelim ne olacak.
yaw neyse ne bu ies bu tsi ı geçmiş ki bana çok anormal gelmedi. İes in 3. viteste iyi yürüdüğü hep bilinir. Golfteki sorun çok ağır olması. O tork o kasa ile başa çıkamaz iesteki kadar. Aynı şekilde lastikle geniş ve çapları yüksek. Bunlar büyük etken. Sadece motor olarak kıyaslamayın.
iES'in 4. vitesi çok güzeldir.. :)
bitmek bilmez bir türlü, canlı canlı gider.. 5 e atınca film kopar :D
tsi çok abartılmasın 1.4 122 hp
hacim yok kasa hantal jantlar büyük
Anlamanız çok zor geliyor 1.6ies in rakibi ve ayarı değil tsi
ilk konuyu gördüğümde zaten yazdım tereddütsüz ies dedim herzamanda ies diyorum
10 kerede denese fark aynı olur
tool başkanım; sen kötü TSi'n ile benim hard mod'lu Vtec2'yi geçeceğini hayal ediyordun değil mi? :D :D :D
Ayrıca tsi olan arkadaş bu işi bilmiyor sisler açık rolling mi yapılır :)
teyp kapatıcan:)
camlar kapalı olacak:)
sisler kapalı olacak:)
farları dahi kapatıcaan sadece parklar açık kalacak:)
fazla yükler var ise kurtulucaan bas amfi astepne falan bunlar püf noktalardır:)
Emmeyi halledip 1.4tsi ile denemek istiyorum, minik atar yapıyorum burdan :) Araç 1.4is civic
bir iES alıp N/A olarak gırtlak yüklemek isterdim.. soch vtec üst kapak, egzantrik, kısa, piston, hıdır, filtre vs..
bence bu yaştan sonra uraşmazdın dayı
ben vtec2 yi belli noktalara kadar yüklemiştim ki o da çok zevkliydi ama vites oranları çok kısaydı... piston, emme manifoldu, büyük sübaplar kalmıştı sadece yapmadığım..
iES'teki gibi bir 4. vites olmasını tercih ederdim..
3vitesden sonraa dağa tutanamicaksınız bence ama 3kdr kafa bile çıkarabilirsiniz...