bir yazılım bir egzoz bye bye iES deyin abicim..
Yazilimla ies e degil vti a bye bye der 140 lik![]()
alet işler, el övünür.. yapın yazılımınızı geçin rakiplerinizi..![]()
tamam bende soruyorum tsi mı mito mu diye?tsi ile deneyelim bence adaletli olsun
abi küçümseme değil ama ben 1.6 ies le deneyeceğimi hiç mi hiç sanmıyorum. ben 4 kişi güle oynaya 200 gördüm kendi arabamla bu forumdanda 2 kişide şahit..
abi ben yazılımsız halletmeyi düşünüyorum![]()
sen 4 kişiyle 200 gördündiyemi bukadar atar yaptın. bizde ufakken trabzondan dönerken bagaj full dolu ailecek 5 kişi babam bizim kartalla 190 yapardı keşke satmasaydık senin tsila denerdik hemen hemen denklermiş bak senin hesabına göre
başka bir 122 likle denenmesinde fayda var. ama bence onu da gececektir bu ies. çunku 122 sahibi hatalı kullanmış olsa dahi bu kadar fark olamaz bence. ies iyi yürümese bu sonuç çıkmaz.ama yeni denemede bu kadar fark olmayacağını tahmin ediyorum..
bu ies ya yakında satılıga cıkacak yada golfdekı arkdas devırsız vıtes atıyor ieste tsi da kullanmadıgımız araclar deıl kımse kımsey kandırmasın..
yok ne kadar zamanda çıktığımı gören çok iyi tanınan 2 arkadaş gördü forumdan. hesabınız süpermiş gerçekten tebrik ediyorum. ne mezunusunuz acaba?
abi bizdeki dsg
yok abi 135 lik TCT(çift kavramalı) oporjinal
hahaha tag ini bilemicem![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)