Halen arkadaş çevremdeki çoğu insana bende F7R var dediğimde o ney filan diye soranlar oluyorStnadart ies ile deneyelim seni şöyle ederim böyle ederim diyenlerde oluyor. Neler neler. Uğraşılsa renodan neler oluyor yeni yeni görüyor herkes dahasıda var müthiş projeler geliyor yakında.
Bütün peugeot'cular okumuş cevap vermiyorda olabilir bilemezsin.
Senin ısrarın üzerine üzücü yorumumu yapayım![]()
![]()
Ben 106 ile f7r bir kenara vti bile karşılaştırmam,sebep olarak motor hacmi+vergisi+ masrafı+ parçası+yapılabilecekleri+![]()
arka koltukda ortada oturacak adamın bana sürekli sövmesini kabul edemem![]()
Bu benim kişisel tercihim,siz istediğinizi alabilirsiniz.
106 gti 2. eli mındar değil en azından ( arabasına göre değişiyor tabi ) ,satmak istediginde fr7 ye göre zararın dahada az olacaktır![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
bazı arkadaşlar aırken satarken vs diyor.. sonuçta spora bineceksin.. kar yapmak için binmiyeceksin ben f7r yi zevkim hobi spor araba merakı diye aldım.. 106 alanlarda o merak tan aldıklarına eminim.. meraklısıda çok megane coupenin satarısn merak etme.. f7r temizi yok vs diyolar zaten 49 tane var sanırsam.. ölüsü bile gider bu makinanın buna inananırım.. f7r faz1 98-99 model megane coupe 2,0 dır.. ide ise faz2 00-01 model megane coupe 2,0 dir.. farlar vs ön ızgara farklıdır.. arka stoplar dizaynlar farklıdır f7r de siyah plastik vardır.. kaputu açtınmı anlarsın zaten.. F 2,0 yazar..(motor kodu f7r) ile başlar sa canavardır.. safkan.
bizimde eren abimizle zamanında bi denememiz olmuştubenim 106 ım filtre ve eksozluydu o zamanlar ve sağlıklı yürüyordu. f7R da çok çok iyi gidiyordu bence. biz 200 e kadar bastık. Yaşar abi yazmış zaten noktayı koymuş.
Eşekleri Semerleriyle değerlendirmeye kalkmayın.. aksesuar her zaman yanıltıcıdır.
Omer Mustafa Faruk Mucahit yada Hikmet ( İzmit) denk gelirlerse yazarlar. F7R imi aldigim ilk gunun aksami Sapanca ya kadar sıkmistik ap vti ve nzm 106 ile. 3 aracta filtre egzozluydu (nzm arka sirtlik sokuk yolcu agirliklari bakimindan f7r da 20 25 kg ve stepne fazlalik vardi. )
Megane 1.6 diyip baya eglenmistik o aksam![]()
Ozetlersek f7r hacmini konusturdu o aksam. 190 200e kadar denk arabalardi. 200den sonra işler değişiyordu
F7R satilmiyor diye bir durum soz konusu degil. Temiz ve yururu iyi olsun satiliyor her turlu
bence her türlü f7r![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)