Bence herşey aynı bile olsa şanzuman UE'nin uzunda daha iyi yürümesini sağlayacaktır. 140 gibi 14-60 'lı araba öne çıkar diye tahmin ediyorum.
Printable View
Bence herşey aynı bile olsa şanzuman UE'nin uzunda daha iyi yürümesini sağlayacaktır. 140 gibi 14-60 'lı araba öne çıkar diye tahmin ediyorum.
Arı kovanınnın içine çomak sokcam lakin çomağı arıyorum birazdan geleceğim :D :D
ben ue den yana kullandım oyumu, lakin bir gerçekte var ustanın aracı hep hızlıdır :)
Araçlara maşallah suphanallah inşallah güzel net denemeler olur.ancak konuya direk girmiş bulunduk ama bizde aracımızın neler yapabildiğini görmek istiyoruz .***** yeni aldık aracı eğer bir sorun olmaz ise bizde gelip denemek isteriz saygılar ....
8bin devirden baz alirsan ue 230 vts 220 yapar..
59 ve 61 oranlari cok agrasif oranlardir 60 in bu oranlara karsi hic sansi yoktur 60 in tek faydasi orjinal orana gore kisa olmasidir, takanlarin cogu araci sehir icinde de rahat kullanabilmektir..
Mesala 61 de 5.vites 4bin devirde 90-95 km
59 da 5.vites 4bin devirde 110 yapiyordu galiba
Kisacasi 60 in 59 ve 61 e karsi isi cok zordur..
Sadece drag icin 61 takarin
Roll drag ikisi bir arada istiyosan 59
Edit: ki altyapi ve egZantrik den dolayi vts 9bine kadar dondurulur ama ue nin 9bin gereksiz olucaktir ue max dolu dolu 8200 doner
Göki,ZD
benim fikrim ya kafa kafaya olur yada vts geçecektir.
Valla güzel konu oldu bakalım
ne olacak. Bende çok merak ediyorum. Oyum m ve vtsten yanaama eskisi gibi gitmeyecek haberiniz ola
eğer timingi full üst devirdeyse 53 + 13/59 çok iyi gidecektir 170den sonra ama hiç belli olmaz nazminin arabada 52+12.2+61 le 13.8 yaptık şu an istanbulun en hızlı 106ları bu araçlar mı
UE ist un en hızlısı gözüküyo denemek aracını görmek isteyen varsa her şekilde denenir;)
VE vts de çıktığı zaman onunlada denersiniz iki aracıda ve nin sahibi kendisi yaptı zaten :D biri olmazsa biri girer devreye :D ama ikiside hızlı ;)
İTİNAİLE araç denenir:D
vts nin sadece kapakmı polishlendi ali abi eger kapak sadece polishlendiyse 1 boy fln ahmet abi geçer die tahmin ediyorum ama tabi siz nedüşünüyosunz oda var tabi. :)
sıkıntı yok kardeşim burada herkez arkadaş dost amaç kazasız belasız şen şakrak rollingini yapıp rolling dönüşü mc te sohbet edebiliyorsak en güzel yanı budur zaten zaten herkez aracını denemek ister bunun sonundatebrik eder iş biter konu kapanır herkezin aracı kendine göre hızlıdır. tabiki denemeden bilemessin kesinlikle hangi araçtır sizin araç bu arada