ilk başta 13/59 lu araç biraz daha atak olur..14/60 lı araç 4. vitesin avantajını kullanır..zevkli bir deneme olacağı kesin :)
Printable View
ilk başta 13/59 lu araç biraz daha atak olur..14/60 lı araç 4. vitesin avantajını kullanır..zevkli bir deneme olacağı kesin :)
Tabikide VE VTS :D Uruç kusura bakma moruk :D
oranlarda ahmet önde bakalım denemede ne olucak :)
mami makinen abimizin evo 6tm de ki vites atısları aklıma geliyorda :D
ue +mami makinen biraz iddalı olur
ama ahmet vts 'de etkili bi joker unutmamak lazm
AHM kafaya koyarsa geçemiyeceği araba yok :D Süper deneme olcak bekliyoruz :)
Valla bana sorarsan pilotajda sıkıntı olacağını sanmıyorum ahm nin vitesler çok sıkı mami zaten efsane diyecek laf yok ama ahm de çok sıkı ue attığı vitesleri izlersek nedemek istediğimi anlarsınız ;)tamamen araçların gücü burada konuşacak olan plotaj bi işe yaramıyacak ;)
dsg gıbı maasallah :)
59lu olan arac pt 53 avantaji ile onde olmali ayarida iyiyse.. 59 ciddi avantaj//
arti dynosu olan aracin biraz daha devir donmesi gerekiyor guc hic dusmemis nerdeyse..
Karşılaştırma değilde, bu 106nın alt devirden gelişe hastayım. 2bin devirde, 2kişi + olarak. Maşallah araca bi kez daha. İmrendiğim bi kaç araçtan oldu bu araç daha önce de söylediğim gibi. bu çocuk olmuş :))))
GANITTIRIYOMU NE :D
http://d1201.hizliresim.com/t/8/1ntmt.jpg
nasıl yapsam hmm nasıl hızlandırsam arabamı:beuj: beni geçermi acaba :D:D
ahmet ozur dıle affedeyım senı yoksa sana bu kadar guvenen ve oy veren ınsanlara mahcup edıcem senı ...