egzantirikci geldi hanııımmmm ablallar abiler temiz egzAntiriklerim manifoltlarım var :D
şafak 13 :D
Printable View
oruc o araba artık benım sorumlulugumda hafta ıcı bana bırakıyosun arabayı ..normalde ahmet ı 2 boy gecıcektım ama sımdı en az 4 boy gecıcem harbı bılendım :D ayrıca gerı vıtesı olmayan arkadaslara hastayım :D
ali mami makinen le ugraşılmaz aslında biz yanlışmı yapıyoz:D:D
yaa benim arabanın eksikleri vardı biraz yaa :) ahmet usta geleyimde onları halledek hee :D ??
sonuçları merakla bekli,yorum belki bizde aynı ortamda olur izlemeye gelebiliriz .. ben oyumu ahmetten yana kullandım, bugüne kadar yaptığı bütün araçlar güzel yürüdü bu seferde bi sürpriz yapıp yürütecektir .. :)
Cumartesi günü tanıştığım ve aracımı onca işi olmasın rağmen aynı gün çıkardığı için tekrar teşekkür ediyorum ve oyu Ahmet Abi'ye atıyorum. VTS ise hiç de gördüğümüz ve bildiğimiz VTS'lere benzemiyor gerçekten, bakalım güzel bir deneme olacak :)
uruc kendisine oy vereyen güneşli mcte kahve ısmarlıyomus arkadaşlar haydi kahveye :D :D
istanbulda 2 adet hızlı 106 vts war denılmıs, yanılıyorsunuz o gece ZM YUSUF'ta gelecek 3 aracın speclerıde birbirine yakın şöförler iyi çok keyif alacagız izlerken :D
ali oylamaya zm yıde ekleyıver bı zahmet :D