bence kesinlikle sedan si tercih etmelisin
hem satarken hem yedek parçada daha hızlıdır
bence kesinlikle sedan si tercih etmelisin
hem satarken hem yedek parçada daha hızlıdır
Sende mi brütüsbence Sİ al can satarken sıkıntı çıkarmaz parça bol
ama seni Sİ da görmeyim acımam: D: D
PROJECT01 GARAGE
esay işin sonu![]()
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
si bence de daha sportif duruyor, yol tutuşu-konfor teg'te daha iyi yazmış arkadaşlar bilemiycem ama 4 kapı bir si'ın tercih edilebilitesi daha yüksek...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
benim görüşüm kesinlikle integra arkadaşlar..
konfor olsun güç olsun si den çok daha üstün bir araç.
Hem B serisi araç, bir kapak koymakla alınabilecek güçleri hepimiz biliyoruz..
si den alınabilecek güç çok kısıtlı, çok para harcamak gerekir güç için. bana kalırsa asla değmez.
integra ise ucuz maliyetle çok verim alabileceğin bir araç..
EcuTech
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
integra derim bende.
si ı cazip kılan bana göre sadece hb kasasıdır. yapıldımı üzerine tanımam.
en basta biri d serisi biri b serisi. ikiside güzel motorlar ama harcadıgın paraya alacağın verimlilikte b serisi d serisinden üstündür.
yurtdışından yapılı integralara bak araştır türkiyede düşünüyorsan bu işi sadece si al. ama tr de olmayan parçaları da getirtirim yada uğraşırım diyorsan integra da yapıldıgında güzel oluyor.
si alıp b serisi motor düşünüyorum b18 yada b20. Çok ilerdede Belki turbo . integra güzel araç gerçekten ama parça sıkıntısı cok olur benım gıbı bırısıne araba degıl ucak dayanmaz![]()
Eray dogru diyosun. Hondada bi accord bide prelude hosuma gidiyor.bide orjinal vti lar. accord iyi araba da prelude hakkinda hic fikrim yok
![]()
integra parçası sıkıntı bir araç üzer seni eg 4 kapı temizini bulursan hiç kaçırma al bin güle güle yanlız şuna emin ol bağımlısı olursun eski bir eg kullanıcısı olarak 2012 araca biniyorum ama hala aklım eg de![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)