olur kardesım oda olur denemıs oluruz hemde mersın tarafına yolun duserse
Printable View
4000 dd 2.vites gibi basarlarsa palio herturlu gecer ama 2000dd gibi basarlarsa ibiza
sonuc sıfırdan kalkarsalar ibiza yine sıkıntı olacaktır bence denemekte fayda var merak ettim bende alttan basma samet:D
istanbulda olsaydınız 1.2tsi ayarlardık :)
deneme ne zaman olucak cok bekledik :)
sabırsızlanma onur sıran gelicek
çok yakında
vıdeolar aşağıda:
60 km le yapılan roll
1.2 tsi &palio 1.6hl &i es otmtk.avi - YouTube
40 km ile yapılan roll (ies d1 le yanı 1.vites,paliı 2 40-tsi 2-40)
i es automatic &tsi 1.2&palio hl 1.6 drag - YouTube
drag:
http://www.youtube.com/watch?v=J_cXX...eature=related
Sonunda ikna etmişsiniz tsi'yı :D.Palio ya maşallah.
Palio ibizanın 1-2 boy önünde civic inde 11-12 boy önünde yürür.Civic manuel olsa palio 4-5 boy gene önde olur.103 hp palio ile 103 tane denemem oldu:D
araçlara maaşallah ibiza tsi beklediğimden daha iyiymiş.
masallah araclara.tsi uzunda bitebilir demiştim atmosferik karsısında.dragda vitesmi kacırdı tsi
kalkısta sorun yasadı deyince görmemısım.ies gider de otomatik olunca olmuyor,teknoloji değişiyor bi zaman önce deselerdi 1.2 araba olcak 105 bg olucak 1.6 araba kadar gidecek hatta güzel 1.6 kadar gidecek diye herkes yok bozulur motor patlar filan derdi heralde :D
Çok güzel denemeler olmuş. Drag tam bi heyecan olmuş. Civic ve Palio kafakafaya atbaşı gitmişler :D dragta ileride durum çok değişiyor mu?(videonun görünmeyen ileri kısmında)
oncekı sayfada drag yazılan vıdeo 2 de 40 la denemeydı duzeltme olsun drag videsou bu tsi fıs cıktı kalkısta baktı boy boy gazı kestım sanırım:D
tsi 1.2&ies otmtk &palio 1.6hl - YouTube
stock otomatık iese 3 tır sokarızda bu arac guzel yuruor sekıl a:
10150329047053457_22155.mp4 - YouTube
stock ies otomatık ve erhanın otomatik iesi...
http://www.youtube.com/watch?v=IMn0P...ature=youtu.be
burdan bu cıvıcın yururunun hesabı yapılabılır:D cam car manual astra 2.0 gsi
3te 40 tan basarsa ne beklemek lazım biraz geriye düşer tabi ama kalkıs dısındaki videolarda palio 1 -tsi2-ies 3 gitmiyormu?kalkıstada sıkıntı oldu tsi da diyosunuz.onun dısında ies güzel yürüyor o zaman 4-2-1 headers,simota big tube+saglıklımı oluyor sonuc olarak.diğerine koyması dogal :D
bunun ustler o zaman hepten kötü :D yani ekonomi için alt devirde tork secmısler,ustlerde pek basınc yok o yuzden bi yere kadar gidiyor.1.4 122 tsi da öyle ama bunun kadar değil 2 60 tan 106 larla filan deniyoruz 3 ten gayet iyi.dsg değil bizdekiler dsg cok kısa zaten :)
noliyi ya yok hardcore fln hayatımda izlemedim:D