noliyi ya yok hardcore fln hayatımda izlemedim![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
tsi 160lıktır gerisi teferruattır![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
106 tsi geçince nolucak sonradahamı iyi olucak anlamadım
Golf MKVII 1.6 Tdi
palio önde gibi
Stock 1.4 tsi'dan bahsedilmediğini anlamadınız heralde 106'larla falan denenmesini.Yazılımlı 1.4 TSİ'dan bahsediyor Onur.
beyler maşallah araçlarınıza 1.2tsi ci arkadaş siteye üye değil samet biliyosun o bakımdan yani...
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
Masallah hepsi bizim araclarimiz guzel rekabet olmus ayaginiz gaz pedalindan cekilmesin
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
iki araç deneyecez diyor sen arkalarına geçip kendi kendine roll yapıyon,senin arkamda olman gerekirken kaç videonun içine girmişin 2-3 tanesi heder oldu videoların hepsini bizziklemişin biz birşey demiyoz arkaya fırlattığın taşlarıda yağmur geçsin gelip sen rütuşlayacan![]()
http://www.techturkey.com/forum/vide...i-a3-14-t.html
baska videolarda var ugrasıpta bişey kanıtlama derdinde değilim.bişey biliyosanız konusun,kafadan tahminle olmaz bu ısler.
ben orada 2 60 daha iyi yürüyor anlamında dedim.106 yı delerim gecerim,106 yla denerim söyle böyle demedim ne kuruyorsunuz kafanızda ?3 te 60 dizel araba denemiyoruz anlamında söyledim.106 yla yavas gitsin hızlı gitsin o baska konu.
3 te 60 deneseydim keske 2 boy önde giderdim ,öyle denerim bi daha kusura bakmayın![]()
dizel aracla 3 de deneyen zaten yok tsi ıse sanzumanın 2 60 sık bırde 3 60 la sık aracın 7 ılerı oldugunu unutma karsındakı arac manuelse 2 60 sıkalım dedıgınde tsi 3 de 60 la sıkıcna daha cabuk hızlanıor demek ıstedıgım bu burası forum herkes bıldıklerını denedıklerını paylasacak kı herkes bılgı sahıbı olsun konu dısına daha fazla cıkılmasın ıyı aksamlar...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)