işte budur kapat hocam alayına gider 106gti ahahahahahaha
Printable View
Peki bişi sorucam konularda 106 gti adı geçince bi genel olarak makaraya bağlama durumu geçiyo. :) İçgüdüsel bişimi.
hangi tür virajda nasıl deniyorsunuz acaba? lastik basınçlarıyla oynayarak farkları tespit ediyor musunuz ? ben şahsen kendi aracımda deniyorum aynı virajda farklı lastik basınçlarını.. Şimdi hangisi otoriter bir yaklaşımdır yani. Daha iyi makas atabilen araba daha iyi yol tutar gibi birşey dediniz ve bence komik oldu :rolleyes:
sizi karar sahibi yapan şey nedir peki ? otorite görüşü mü.. OTorite neye bakıyor peki ? anlaşaamdığımız bir nokta var gerçekten..
Bende çok saygı duyuyorum en yenisi 7 yaşında olmasa halen daha almayı düşüneceğim bir araç ama bazen böle espirilere malzeme olması kurt kocayınca durumunu anımsatıyo. Halbuki hala iyi işler yapıyo. İzmit körfezde STI ve EVO arkasında kalınca time trialde vs.vs. Tabi pilotajda var orası ayrı.
Yazılanları okumuyorsunuz galiba. Yada okurken aklınızı vermiyorsunuz. Ben daha ii makas atan araba daha iyi yol tutar demedim. Ben sadece aracın limitlerini zorlarım dedim.. Burada aklınız apaçiliğe gidiyorsa ona benim yapabilecek bir şeyim yok.Ve karar sahibi olabilmek için bir şeyi kendimin şahit olmasını tercih ederim. Çünkü her insanın her olaya bakış açıları farklıdır.;)
Otorite görüşünün de ancak fikir sahibi yapacağını bir önceki mesajda da belirttim. Aynı şeyleri tekrarlayacaksak boşuna forumu kirletmeyelim..
@grkm, tamam çok sözüne katılıyorum. peki bana söyler misin boxster mı, s2000 mi daha iyi yol tutar? (senin kıstaslarına göre veya başka bildiğin değerlendirmelere göre diyelim.)
Bende eski 106'cıyım hala olsa yine binerim seve seve,öyle zevkli,öyle eğlenceli bir araç birdaha çok zor gelir bence o fiyatlara,o performans,hala tam anlamıyla yerini tutacak araç yok denilecek kadar az..üretimini durdurmaları bile bence bir hataydı..Halada roll videolarında kendini ezdirmeyen,hep otoban faresi lakabını hatırlatan bir araç..
ben fanatıgım kardesım S2k daha ıyı tutar bu kadar basıt ...
106 benim hayallerimin arabasıyda ya sene 98 de reklamı var bal köpüğü gölgenizden bile hızlı olucaksınız offf hala unutmadım neyse konu dağılmasın insanlar birbirini yemeğe devam etsin
Arkadaşım merak ediyorum nasıl limitlerini zorluyorsun diye pisttede limitleri zorluyorlar ama bir sürü değişken var diyosun.Peki sen nasıl limitlerini zorlayıp birinin diğerinden iyi yol tutuğuna karar veriyosun sen denerken değişkenler olmuyor mu onu öğrenmek istiyorum?
Birde stock 106 iyiydi yani. Türkiyede pek yapılmayan yol tutuş iyileştirmeleri fransa ingiltere ve hollandada çok yapılıyordu. O halinden sonra 106 inanılmaz ötesi oluyor. Rally lerdeki özel etap tarzı pistler var hollandada orada stock motorlu sadece yürürlerinde işlem görmüş 106 çok ilginç sonuçlar yaratıyodu. Özellikle viraj alışları kombine virajları çok güzel oluyo.