m3 dsc si kapalı olsa bile çok daha kontrollü bu tip durumlarda dodom :)
Printable View
Videoları bence mantıksız buldum. Ilk ikisi için pilotaj hatası diyiyorum. 3. videoyu yorumlamak imkansız aracın durumunu ayarını pistin yapısını dahi göremiyoruz ki ..
Ilk videoda ctr ztn bi önceki viraj çıkışında fren noktasında geciktiği için toprağa çıkıyor ve hemen ardından gelen virajda slick lastikleriyle önce bi arkadan kayıyor ve sert olan yürüyeni ile sert yanaklı lastiğin azizliğine uğrayıp yanağın üstüne biniyor ve taklaya başlıyor. 2. fren nokta hatası.. ÖTesi değil !
Ikinci videoda da aynı şekilde fren noktasını kaçıran pilot yine çimlerle buluşuyor. Bu konumda olan pek çok araç aynı duruma düşerdi hatta rwd bir araç spin dolu görüntüler verebilirdi . bu noktaları atlamamak lazım :)
maşallah honda aleyhine (kalesine) gelen bütün postları (şutları) kurtarmaya çalışmışsınız.
o kadar zaman modifikasyonla uğraşıyosunuz, içindesiniz yani. hiç mi düşünmüyosunuz? birçok honda sahibi genç yol tutuşunu iyileştirmek için arabasının amörtisörlerine, yürüyen aksamına binlerce ytl para döküyo. niye bi bmw sahibi, niye bi porsche sahibi yol tutuşunu iyileştirmek istemiyo da çoğunlukla bi honda sahibi böyle şey istiyo? niye?
honda'ya da rakiplerinden üstün yol tutuyo diyosunuz ya, pes yani. bıraksak porsche teknolojisi bile yetmez diyeceksiniz honda karşısında. motoru modifikasyona açık diye, body-kit gidiyo diye, kısacası isteklerimize cevap veriyo diye honda'ları bu kadar yüceltmeyin bence. ben de honda'nın çoğu arabasını severim, belki hepinizden fazla aşığım type-r'a ama doğrulara doğru... objektif olmak apayrı bi mükemmellik insan için. burda yanlış yönlendirmemek lazım forumdaki insanları. böyle yaparsanız kimse tartışmaz, fikir alışverişi yapmaz sizinle...
fanatik olmayalım. öğrenici, öğretici olalım. birşeyi başkasından öğrenmekle kimse küçülmez. sonuçta tüm insanlar dünyayı ilk olarak başkasından öğrendiler. iyi forumlar...
eda
eda burda kimse fanatik değil,yani büyük bi çoğunluk önce onu belirteyim:)
2.mevzu o verdiğin kaza örnekleri biraz alakasız olmuş.önceki yazdıklarından bu konularda gayet bilgili ve alakalı olduğunu düşünüyodum ama pilotaj hataları bariz olan videoları koyup hondalar yol tutmuyo demek çok mantıksız.eğri oturalım doğru konuşalım;)
şimdi ben youtube da bariz pilotaj hatalı porsche,mercedes kaza videolarını koysam,üstüne porsche,mercedes yol tutmuyo desem sen ne dersin:)
Typer ın pist zamanlarından vs. yol tutuşu için olumlu bir sonuç çıkartamıyoruz madem siz nerden kötü yol tuttuğu kanısına vardınız?
Fanatiklik ?
Şimdi bu arz-taleptir. Bir bmw alalım. Kaçtane bmw yi pistte görüyorsunuz TRde mesela ? En basitinden bizim pist günü olsun başka pist günü olsun gördüğüm 4tane bmw nin (e60 m5, e46 m3 x2, e85 z4 3.0) 2si coilover kullanıyordu. Şimdi bu durumda aracın orj yürürü yetersiz midir ?
Sahibi daha iyisini istediği için coilover tercih etmiştir. Sizce aftermarket ürünler yapılırken aracın zayıflığından mı yoksa talebin fazla olmasında mı üretilir ?
Bugün kısa sert yay takmayan Mini CooperS kalmadı neredeyse.. Bu aracın yol tutuşunun zayıflığından doğan bir ihtiyaç mıdır ? HAYIR! FWD olarak en iyi yol tutan araçtan bahsediyorum. Itirazı olan ?
tamam tamam, honda'lar rakiplerinden iyi yol tutar, bu kadar. iyi forumlar, iyi geceler hepinize. ;)
bişeyi çok merak ettim IMPREZA MANIAC sana soruyorum dikkatimi çekti 5 6 yerden ayrı veriler paylaşılmış sen hepsi yanlış demişsin bunlarda yanlı demişsin ne bilim hiçbirisi doğru değilki demişsin doğru olan ne bence herkezin işine geleni budur kardeşim olay :):):) yanlış anlaşılmasın ben honda veya type-r hakkında bişi demiyrm bence type-r iyi yok tutan bir araba üst düzey deil ama rakipleri arasında iyi derecelere sahip benim sevdim araba s2000 içinde yorumumu yaptım zaten. bide artık şu pistlerle verilerle hangi arabanın iyi olduğu kanısına varmaktan vazgeçin herkez gönlüne göre alsın :)
yokcanım olur mu öyle şey. ST170 farklıdır RS farklıdır. ST170 gti sınıfında 2.0 atmosferik 173 hp lik 6 vitesli bir araç. RS ise 2.0 turbo 5 vites 215 hp kilitli diferansiyelli bir araç. ST170 de inanılmaz yok tutan hızlı bir araç ama RS bambaşka tabi ki.
Ha birde yanlış anlamış olabilirim. ST170 ile Sport trend de farklı araçlar. Sport trend ler normal 2.0 motorlu trend donanım seviyesine sahip 3 kapılı moele verilen isim. ST170 ise Sports Tech. açılımına sahip.
5-6 yer deği.Autobild ile arabam.com'a dedim sadece.Siz nasıl best motoring videolarını gerçekçi bulmuyorsunuz bende Autobild'in verilerini gerçekçi bulmuyorum.
S2000,boxster,Z4'e örnek verirken best motoring videosunuda koyabilirdim ama bilerek koymadım best motoring videolarını gerçekçi bulmayanlar itiraz edenler olacaktır diye o yüzden top geardan örnek verdim.İşime gelen olsa bestmotorin koyardım yani:)
Ha bi de şu top gear sürelerine Focus RS i de eklerseniz :p
bak kendinde diosun siz nasıl best motoring in video larını beğenmiyosanz diosun anladın mı olay bu kadar açık herkez gönlünün istediğini galip getirmek ister bak yine yanlış anlama type-r la s2000 le alakası yok bu işin ben sadece görüntü olayına değiniyrm
İide bir şey karşılaştırılırken diğer şartların eşit olduğunu varsayarsınız. Yane virajdan aaraçların aynı şekilde çıktığı varsayılarak sölenmiş bir sözdür o.. Ayrıca viraja gireceği süratların eşit olduğunu varsayarak geç fren ile aynı sürate düşüldüğünü varsayıyoruz.
Ayrıca bir arkadaş demişki siz nerden kötü yol tuttuğunu çıkarıyorsunuz diyor. Ben böle bir şey çıkarmadım. 2 tane yazı koydum. O da otoriterler otorite olarak görmediler. Siz de pist sürelerinden çıkarıyorsunuz. Siz de bu pistlerdeki denemelerin yorumlarını koyun ben de size diyim ki şimdi oldu. Ama pist süresi koyarak bir şey kanıtlayamazsınız. Çünkü onun içerisindeki değişken sayısı çok fazla. Taa baştan beri bunu anlatmaya çalışıyorum ama siz ısrarla olaya kendi açınızdan bakıyorsunuz.