bence s2000 güzel yol tutuo ama inanılmaz kokutuyo yani direksiyonu ii olmayan beri arabayı vurmak an meselesi olabilir![]()
s2000'e pistte farkı kapattıran atmosferik motoru ve hafifliği. yol tutuşu değil. bi honda, bi bmw kadar asla yol tutamaz yoksa.
http://www.autobild.de/artikel/vier-...ich_49898.html
daha kaynak göstericem. videoyu bulsam ok.
NSX nedır bılırmısın
http://www.youtube.com/watch?v=0Vjgb...eature=related bı ızlekayda deger bı araba sanırım
Bi honda bi bmw kadar yol tutmaz derken?316 bile s2000'den iyi mi yol tutar?
Pistte farkı kapattıran hafifliği ve atmosferik motoru demişsin diğer arabalar aşırı beslememi?Bide bunu neye dayanarak söyledin onuda merak ediyorum.?
Autobild'den örnek verme mümkünse linkte ne yazıyor anlamadımda gerçi ama autobild çok yanlı yapıyor testleri..
hayır yaa, sınıf sınıf diyoruz heralde. yoksa bi jazz'la bi m6'yı koymuyoruz ortaya. bi z4, bi s2000'den üstün yol tutuşta, bu yani. aynı şekilde 3 serisi accord'dan daha iyi vs...
nsx'e gelirsek pist canavarı olabilir ama sanmam yol tutuşta dengi bi bmw'yi alt etsin.
atmosferik motoru derken elbette z4 de atmosferik ama s2000'in motoru dehşet bişey demek istedim! en klas 2.0 liter. 240 ps ve hafiflik...
auto car okur musunuz? bakın o ingiliz. civic type-r da dahil, honda'ların yol tutuşlarının rakiplerinin özelliklerinden yoksun olduklarını söyler hep.
honda'lar zayıftır yol tutuşta, kabul edin.
(dergilerden okuyorum ama internette o derginin aynı yazılarının kaynağını bulmakta zorlanıyorum. sonuçta pdf formatında falan atmıyolar internet ortamına yayıncılar.)
typerın yol tutusumuahahaa
tıff abımız typer focus st leon cupra R ı felan test ederken... typera sıra geldıgı anda ıste gercek safkan yarıs otomobılı dıyor ve best tımeını onla yapıyor o grubun...
ısrarla vıdeoyu ızlemenı ıstıyorumm3 csl de var
http://www.youtube.com/watch?v=0Vjgb...eature=related
tiff nedell abinizin taraflı olmadığını nereden biliyosunuz? madem auto bild taraflı, ona şüphe yok maşallah.
nsx'e lafımız yok zaten konuda bizim. ona kalırsa hemen her dergi, hemen her pilot bmw'lerin hemen hemen hepsi için mutlak sürüş makinesi diyo, buna ne demeli?
auto car'ın son kasa type-r için kısa yorumu: "mükemmel motoru var. yol tutuşu başarılı sayılır ama en iyilerin özelliklerinden yoksun." (o sınıfta yol tutuşta en iyiler: focus st ve golf gti.)
bi de bişey sorucam, sizce s2000 boxster'dan daha mı iyi yol tutar?
ben son kasa type-r'dan bahsediyorum. en son, en iyi olmak zorunda bi model için.
Ben Typer'ın,Nsx'in,S2000 in yol tutuşunun zayıf olduğunu kabul etmiyorum.Hepsi kendi sınıfında gayet başarılıdır yol tutuş konusunda..
S2000'in yol tutuşunu kötü olduğunu söyleyen dergi veya program görmedim..Ağırlık dağılımı %50-50 olan ve hafif olan bir araba s2000..Kötü yol tutmasını gerektirecek birşey yok.
Kötü dememiş yol tutuşa autocar değil mi?Kaldıki
Ep3 Typer golfgti,megane rs,Leon cupra r'dan iyi yol tutar kendi sınıfındaki arabalardan yani..
%50 %50 dağılıma sahip olması iyi yol tutacak anlamına gelmez. dengeli dağılım olup da zayıf yere basanlar da var.
yeni veya eski, typer'ın rakiplerinden daha iyi yol tuttuğuna inandırmayın kendinizi. hele eski kasanın.
auto car'a inanmazsanız, auto bild'e taraflı dersiniz. auto motor sport koyacam ona da inanmayacaksınız.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)