User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
204 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: boxsterS vs S2bin

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı IMPREZA MANIAC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi dergi veya otomobil programı S2000'in yol tutuşunu eleştrimiş acaba örnek verebilirmisin yada link falan?Top Gear'ın boxster,Z4 3.0i,S2000 videosu vardı ıslak pistte s2000'de hiç güvenlik sistemi olmamasına rağmen en iyisinden sadece 4 salise yavaştı..
    aynen ızlemıstım bu bahsettıgını... S2k tam yarıs makınesı elektronıkten uzak

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence s2000 güzel yol tutuo ama inanılmaz kokutuyo yani direksiyonu ii olmayan beri arabayı vurmak an meselesi olabilir

edaA3
    Misafir
    s2000'e pistte farkı kapattıran atmosferik motoru ve hafifliği. yol tutuşu değil. bi honda, bi bmw kadar asla yol tutamaz yoksa.
    http://www.autobild.de/artikel/vier-...ich_49898.html

daha kaynak göstericem. videoyu bulsam ok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edaA3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s2000'e pistte farkı kapattıran atmosferik motoru ve hafifliği. yol tutuşu değil. bi honda, bi bmw kadar asla yol tutamaz yoksa.

NSX nedır bılırmısın

http://www.youtube.com/watch?v=0Vjgb...eature=related bı ızle kayda deger bı araba sanırım

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bi honda bi bmw kadar yol tutmaz derken?316 bile s2000'den iyi mi yol tutar?

Pistte farkı kapattıran hafifliği ve atmosferik motoru demişsin diğer arabalar aşırı beslememi?Bide bunu neye dayanarak söyledin onuda merak ediyorum.?

Autobild'den örnek verme mümkünse linkte ne yazıyor anlamadımda gerçi ama autobild çok yanlı yapıyor testleri..

edaA3
    Misafir
    Bi honda bi bmw kadar yol tutmaz derken?316 bile s2000'den iyi mi yol tutar?
    hayır yaa, sınıf sınıf diyoruz heralde. yoksa bi jazz'la bi m6'yı koymuyoruz ortaya. bi z4, bi s2000'den üstün yol tutuşta, bu yani. aynı şekilde 3 serisi accord'dan daha iyi vs...

nsx'e gelirsek pist canavarı olabilir ama sanmam yol tutuşta dengi bi bmw'yi alt etsin.

Pistte farkı kapattıran hafifliği ve atmosferik motoru demişsin diğer arabalar aşırı beslememi?Bide bunu neye dayanarak söyledin onuda merak ediyorum.?
    atmosferik motoru derken elbette z4 de atmosferik ama s2000'in motoru dehşet bişey demek istedim! en klas 2.0 liter. 240 ps ve hafiflik...

Autobild'den örnek verme mümkünse linkte ne yazıyor anlamadımda gerçi ama autobild çok yanlı yapıyor testleri..
    auto car okur musunuz? bakın o ingiliz. civic type-r da dahil, honda'ların yol tutuşlarının rakiplerinin özelliklerinden yoksun olduklarını söyler hep.

honda'lar zayıftır yol tutuşta, kabul edin.

(dergilerden okuyorum ama internette o derginin aynı yazılarının kaynağını bulmakta zorlanıyorum. sonuçta pdf formatında falan atmıyolar internet ortamına yayıncılar.)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    typerın yol tutusumu ahahaa tıff abımız typer focus st leon cupra R ı felan test ederken... typera sıra geldıgı anda ıste gercek safkan yarıs otomobılı dıyor ve best tımeını onla yapıyor o grubun...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır yaa, sınıf sınıf diyoruz heralde. yoksa bi jazz'la bi m6'yı koymuyoruz ortaya. bi z4, bi s2000'den üstün yol tutuşta, bu yani. aynı şekilde 3 serisi accord'dan daha iyi vs...

nsx'e gelirsek pist canavarı olabilir ama sanmam yol tutuşta dengi bi bmw'yi alt etsin.

nsx pist canavariysa eger bunu saglamasinin sebeplerinden biri yol tutusudur..
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

dengı bmw varmı acaba yol tutus felan ıcın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ısrarla vıdeoyu ızlemenı ıstıyorum m3 csl de var

http://www.youtube.com/watch?v=0Vjgb...eature=related

edaA3
    Misafir
    tiff nedell abinizin taraflı olmadığını nereden biliyosunuz? madem auto bild taraflı, ona şüphe yok maşallah.

nsx'e lafımız yok zaten konuda bizim. ona kalırsa hemen her dergi, hemen her pilot bmw'lerin hemen hemen hepsi için mutlak sürüş makinesi diyo, buna ne demeli?

auto car'ın son kasa type-r için kısa yorumu: "mükemmel motoru var. yol tutuşu başarılı sayılır ama en iyilerin özelliklerinden yoksun." (o sınıfta yol tutuşta en iyiler: focus st ve golf gti.)

bi de bişey sorucam, sizce s2000 boxster'dan daha mı iyi yol tutar?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EP 3 typerdan bahsedıyorum ben FN2 den degıl...

edaA3
    Misafir
    ben son kasa type-r'dan bahsediyorum. en son, en iyi olmak zorunda bi model için.

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Typer'ın,Nsx'in,S2000 in yol tutuşunun zayıf olduğunu kabul etmiyorum.Hepsi kendi sınıfında gayet başarılıdır yol tutuş konusunda..

S2000'in yol tutuşunu kötü olduğunu söyleyen dergi veya program görmedim..Ağırlık dağılımı %50-50 olan ve hafif olan bir araba s2000..Kötü yol tutmasını gerektirecek birşey yok.

auto car'ın son kasa type-r için kısa yorumu: "mükemmel motoru var. yol tutuşu başarılı sayılır ama en iyilerin özelliklerinden yoksun." (o sınıfta yol tutuşta en iyiler: focus st ve golf gti.)
    Kötü dememiş yol tutuşa autocar değil mi?Kaldıki
    Ep3 Typer golfgti,megane rs,Leon cupra r'dan iyi yol tutar kendi sınıfındaki arabalardan yani..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben son kasa type-r'dan bahsediyorum. en son, en iyi olmak zorunda bi model için.
    oyle bı kuralmı var? bence yanlıs dusunuyosun... en yenı model en ıyı olmak zorundamı?

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ısrarla vıdeoyu ızlemenı ıstıyorum m3 csl de var

http://www.youtube.com/watch?v=0Vjgb...eature=related
    selcuk su video hic bisi ifade etmio aslinda biliomusun . harbi tarafli oluyo bmi ler. gt3 le nsx r kiyaslanmaz bile. best laptaki fark ortada zaten . ya onde bi siralamada baslior yada daha az kabiliyetli bi pilota veriorlar , kimi geciriceklerse
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selcuk su video hic bisi ifade etmio aslinda biliomusun . harbi tarafli oluyo bmi ler. gt3 le nsx r kiyaslanmaz bile. best laptaki fark ortada zaten . ya onde bi siralamada baslior yada daha az kabiliyetli bi pilota veriorlar , kimi geciriceklerse
    tamam akrdesım NSX o grupta cop bı araba ...

edaA3
    Misafir
    S2000'in yol tutuşunu kötü olduğunu söyleyen dergi veya program görmedim..Ağırlık dağılımı %50-50 olan ve hafif olan bir araba s2000..Kötü yol tutmasını gerektirecek birşey yok.
    %50 %50 dağılıma sahip olması iyi yol tutacak anlamına gelmez. dengeli dağılım olup da zayıf yere basanlar da var.

Kötü dememiş yol tutuşa autocar değil mi?Kaldıki
    Ep3 Typer golfgti,megane rs,Leon cupra r'dan iyi yol tutar kendi sınıfındaki arabalardan yani..
    yeni veya eski, typer'ın rakiplerinden daha iyi yol tuttuğuna inandırmayın kendinizi. hele eski kasanın.

auto car'a inanmazsanız, auto bild'e taraflı dersiniz. auto motor sport koyacam ona da inanmayacaksınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    %50 %50 dağılıma sahip olması iyi yol tutacak anlamına gelmez. dengeli dağılım olup da zayıf yere basanlar da var.

yeni veya eski, typer'ın rakiplerinden daha iyi yol tuttuğuna inandırmayın kendinizi. hele eski kasanın.

auto car'a inanmazsanız, auto bild'e taraflı dersiniz. auto motor sport koyacam ona da inanmayacaksınız.
    way beeeee yenıyı gec eskı typer yol tutmuyor oylemı... neyse .. benım senle muhatabım bu konuda bıtmıstır...

selametle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)