farkımız ne biliyo musunuz? ben sizin koyduğunuz videoları detaylı inceliyorum. siz ise benim koyduğum videolara bakıyosunuz sadece. siz bakıyosunuz ama ben görüyorum. bu yani. ;)
Printable View
Çok farkımız olduğu kesin zaten.Şu detaylı inceleme işini bizede öğrette bilelim bundan sonra one göre yorum yapalım ozaman:)
Yani tartışmaya açık konu değil.
İki araç segmenti bile farklı type r pistten çıkmış bi araç zaten. 3,30 prestij ve güç isteyenlere ideal bi araç Yani benim 330 ci ım olsa haldır haldır rolling drag vs.vs. yapmam yazık günah. Niyetim var ise GTı segmentinde bi araç ile yapacağımı yaparım zaten aşırısı sakıncalı. Msupra ismail bile rolda bi ara kaybetti arabanın kontrolünü aynı şekilde pembe m3 lü mert daştannın başından geçmiş kontrol kaybı.
Yani yetinme yeride belli olmalı.
330ci herşeyi denemiş Type r Pug 106 gti Astra GSİ ile yapacağını yapmış artık nirvanada şekil yapmak isteyen adamın arabası.
330 olarak arabamı Type R ile deneyeceğim bence yazık o debriyaja motora yürüyene.
Tekrar söylüyorum Niyetin varsa kudurmaya alacaksın GTI segmentinde bi araç.
Bittiyse kudurman al 330 ci bin paşa paşa.
ya onu bunu bırakın benim yazdığım whp değerleri gitti :D komplo ya mı kurban gittiler :D
eheh derin mesajlar vardı orda :D neyse :D hihihi :D
beni asıl düşündüren type-r alır diyenler değil. az bi farkla alabilir tabii ki. type-r dalga geçer gibi alır diyenler var! onlar düşündürüyo beni. sanki 3.30'la r35 gtr kapışıyo...
konu stock ctr ve stok 3.30 aut. ıcın acılmıs..dıkkat ettım her ctr dıyen fıltre egzoz kpro bısıyler soyluyor..arkadaslar araclar stok karsılastıralım ve kafa kafaya dıyıp konuyu kapatalım bence cok uzadı konu hala uzamaya devam edıyor..
kusura bakmayın ben inanmıyorum dalga geçtiğinize, iyi forumlar size.
330 cok iyi giden bir araba degil, ama standart bir typerada, dalga gecilecek kadarda vahim degil.
400m de imkanı yok :)
:hahaha:bu forumda hangi karşılaştırmadan bahsediliyorsa hepsini yaptık yaw adana gibi memlekette ama anlamayan çocuklarda konusuyor baska baslıklarda bindikleri arbalar üretildiğinde 13-14 yasında olanlar anlayan anladı hondamı bmw opelmii:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::ha haha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::haha ha::hahaha: