hoşgeldın:)
bılmem bulalım bi aracı izmirde sora bakarıs nasıl oluyor :)
Printable View
Bende yazim bari Type-R diyorum.
Kendimden biliyorum ben denedim adamın kıçındaydım,
ki asıl sahibi sürseydi ben geçerdim :D
top speed BMW derim
Takılıyoruz :) A3 te tipiyle şekliyle tabi gidişiylede hafife alınmaz ;)
o a3 ü biraz gıdıklasak clio v6 gerekir :D
ayrıca bu mevzu amma uzadı yav tayyar geçer işte uzatmanın manası yok otomatik ve eski motor 330 lar gitmiyo
Standart clio rs'i geçemiyor 330 rollingde 200'e kadar.. kprolu typerı 220 gibi geçmesi imkansız o yüzden.Anca standart typer'ı geçebilir 220 gibi oda acımasızca olmaz geçer önünde limitöre girer hemen:)
hangi 330 bu çok önemli manuel acımaz tayyar filan :)
e46 makyajsız 3.30. otomatik olanı. zaten manuelde sonuç belli.
E46'dan 330'dan bahsediyorum ben 231'liklerden.
orhan a3'ün direksiyonuna raikkonen oturmayacağına göre (gerçi otursa da :)) sonuç belli. ;)
Hallederim diyosun yani :) E hadi bakalım müsait bizamanda görelim A3'leri ;)
hehe :)ısallah Abı musaıt bı zamanda denerız olmassa :)
bizim a3 stock. utanmadan chipli rs'le mi kaldıracaksınız? :D
eda senınkıne acılen chıp yapalım :) bak super olcak :D
sanırım herkes 231hp'lik e46 için yorum yazmış ama 2005 ve sonrası 258hp'lik E46 330uda hatırlatırım....
6ileri şanzumanı ve 231lik versiyona göre daha farklı krank-kam vs. gibi özellikleriyle karşılaştırmadaki sonucu bayaa değiştirir gibi düşünüyorum...
ilk post'a göre 231in otomatiği ve type-r ise, bmw için üzücü bi sonuç doğurur muhtemelen...;)
0-1000 m:
type-r: 27,8 sn
3.30ci aut: 27,5 sn
top speed:
type-r: 235 km/s
3.30ci aut: 246 km/s
kesin type-r diyenler iyi düşünmeli bence. type-r ton başına 155 ps, 3.30ci ise 148 ps veriyo. kaldı ki bmw otomatik. tüm bu dezavantajlara rağmen 3.30ci çok başarılı bence type-r'a karşı. ;)
yok mu yawww sunu bi deneyen..stock stock 3.30 geçen...millet stcok binmiyoki yaww...nerden bulucazzz..:D
burda izmirde denendi 106 gti (kuk82) filtre egsoz dışında bişey yok 330ci triptronic 106 1 boy farkla 0-400 ü önde aldı...
............................
3.30ci 2000 model (e46) makyajsız, otomatik şanzımanlı ve 231 ps gücündeki versiyon.
yaa dediğim bmw'nin tüm özellikleri şurda var. sorguya çekip durmayın. :)
http://www.motorsporlari.net/car/tec...p?specID=16863
top speed harici bmw baya bi zorlanır gibi geliyo.
her ne kadar 1000 metre zamanı daha ii gibi gözükse de 0.3 sn çok bi fark yapmaz
1000 cc farka rağmen bu kdr ii giden type-r ı tebrik edip konuyu bağlamak gerekir bmw ye de zayıfla öyle gel demek gerekir :D
1000 cc farkı yabana atmamak lazım 1000 cc motorla biçok 1.6 motoru yalan eden araba biliyorum ben :)
naçizane bişi diyim begenmediginiz cai+header+kpro ve ufak bi iki dokunuşlu :) TypeR yere 210 whp (driftbox) veriyor.. +1170 kg civarı ... şimdi ton/hp oranını tekrar hesaplaylalım lütfen
boyle bi typer ın karşısında 330 un hiç bi şansı yok deyip iyi geceler diliyorum :)
ha bana 330ci mı typer mı deseler tabiki 330ci alırım o ayrı (satıp typer alırdım :)) )
araçların yere verdiği güç daha önemli kranktaki beygirden yola çıkarak ton/hp hesabı yaparsak bence yanlış olur :D 330 da orda bir şaft var vs var :D
tamam tamam type-r aldı. rahatlayın yaa. ;)
hay su saft olmasa:)
kprolu typera ancak 258lık 330 oda 200 ustunde dıorum:) yapcak bişiy yok artık napalım gecer :)
330 otomatik olsun eski kasa olsun tayyarda cai olsun kpro olsun header olsun sonra oturup izliyelim acımadan aradaki 300 kg la beraber :D
272 lik var bide onun için bişi yazmıyorum :D