Mini Cooper S
VW Scirocco
Model yüksekliği, sert görünüşü vs. roccodan yana çekti beni. İç tasarımı standart gelsede diğer güzellikleri kapatıyor bu eksisini.
Bildiğim kadarıyla 0 rocco almak biraz sıkıntı, 2-3 ay beklemekten bahsediyorlar. Bununla ilgili bilgisi olan varmı..
˙·٠•● Est Sularus Oth Mithas ●•٠·˙
cooper s demiştim ama kırmızı bir roccoyu yolda görsem beni daha çok cezbeder açıkcası![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
İkisinide kullanmadım bilgim yok ama bana sorsan rocco derdim, daha çekici duruyor...![]()
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
r53 se mini,degilse rocco.Sahsen ilerde arac degistirirsem r56 dan sonraki kasa tatmin etmezse roccoya gecerim.
Mini Cooper Cooper GP 2006 Model 47.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 63708080
al pampacım 47.000 TL 10 numero araçJET'de 50 küsür liraya satıldı. Kim laf söyleyebilirdi onada..
Ben olsam bu paraya GP alırım. 50.000 TL'ye rocco alıcaksam, hayır beklemem o arabadan
BOŞ + BOŞ araç almak istemiyorsan Mini al
Son kararım Roccodan yana oldu, şimdi 0 araç araştırıyorum. Eğer istediğim donanımda beklemeden alacağım rocco bulursam görüşeceğim yetkililerle.
˙·٠•● Est Sularus Oth Mithas ●•٠·˙
bu ılana anca gulunurkusura bakmayın bu arac tek parca boyalı olamaz eger tek parca boyalıysa sımdı sorgusuz sualsız alıyorum yarın 55 e musterısı hazır ...
r53 te kullandım r56 da scıroccoyuda su anda kullanıyorum r53 kesınlıkle kullanılması gereken bır arac gercekten cok zevk veren dıkkat ceken bır arac ama hıc bır cooper jcw gp countryman clubman ne olursa olsun scırocco nun yerını tutamazzaten scıroccodan sonrada ınanın ınsan satıp ne alsam dıye uzun uzun dusunuyo cunku ustune 10 15 ekleyıp alınabılecek daha ıyı bır arac yok ..
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
bende scirocconun en dolusuyla ki hergün biniyorum adaptif şaseli vs. r53'ün en boşunu koymam yan yanazevk tabi , ama scirocco daha güzel olsa bile tek artısı o bi gp'ye karşı malesef..
birde scirocco gereğinden fazla satıldı sanırım o yüzden o güzelim araba çok antipatik oldu bana göre..
Bende rocco ile miniyi yan yana koymam hayattaRocco tabikide, bence güzel secenek.
Tatli bir cekisme olur diyelim.. Kibarliga gerek yok iste roccocu miniciyi minicide roccocuyu tasvip etmiyor..ikiside guzel arac , mini almani isterdim. Ama roccuyu sectin diye sorgulayamayiz.. Ikiside guzel ama mini daha guzel
![]()
hayırlı olsun kararın.ancak beklemeden istedigin opsiyonda araç bulmam neredeyse imkansız
Dr.Ecu
Bu zamana kadar çok fazla araç değiştirdim bindim hepsininde ayrı bir keyfi var ama benm aklım en çok mini de kaldı bugüne kadar daha pahalısınada bindim daha hızlısınada ama nedense miniyi çok seviyorum özellikle R53 kasa cooper S e aşığım şuanki aracımdan allah ayırmasın çok mutluyum bana ne versen değişmem (bu segmentte) ama hiç bir zaman fan'ı olmadım bir aracın , vw gerçekten rocco ile cooper ın senelerdir sürdürdüğü saltanatı hatrı sayılır salladı zatn arkadaş rocco ya karar kılmış neticede rocco da cooper S de üzmez alınır binilir zarar ettirmez hayırlı olsun![]()
mini cooper gp r53 o ivmelenme hissi, virajlara girerken verdiği güvenilirlik makasta sınır tanımayışı dışarıdan bakıldığında verdiği o tatlı duygu ve gp serisinin azlığı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)