Mini Cooper S
VW Scirocco
Tabi ki bir Cooper veya Rocco değil ama bakıldığında THP 175HP 1,6 ünite var ki bu da Cooper S ile aynı ünite. BMW-PSA ortak yapımı. Aktarım olarak da 207RC'ler sınıfının çok üzerinde. Bence 35bine Scirocco veya Cooper'dan çok daha güçlü bir makine elde edilebilir. Kendi görüşüme göre de dizayn olarak 207 daha hoş.. Bir de cam tavanlı olursa...![]()
Ford Fiesta RED 1.0 Ecoboost 140HP
175'lik makina Cooper'ın makyajlısında değiştirildi diye biliyorum.. Sanzuman'ı begenmeyenler vardı diye okumuştum. Dediğin gibi 35.000 TL nin üzerine az daha koyarım boya kaza çizik demeden GP'de alınabilir öyle düşünürsek.
Pejoya oldum olası ısınamadım![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Spor araç alıyorsunuz, konfor spor araçta en son aranacak şey bence.
Euro NCAP'ten 207 5 yıldız. Araçta 8 air-bag var. ABS-ESP zaten standart..
Ford Fiesta RED 1.0 Ecoboost 140HP
207 bence o fiyata alınabilecek en mantıklı araç zaten başka bir konuda da bunu belirtmiştim. Cooper S ve vw scirocco sunulmuş ankete demekki marka-konfor vb de önem taşıyor. O açıdan biraz geride kalıyor bence.
edit: herkesin fikrine de saygım var ancak anket dışındaki araçlar hakkında yazılması ne kadar doğru? 50.000 e bencede rx8 alınır binilir mesela![]()
30 a pert typer al turbola kralsın a dogru gıdıyor bu muhabbet![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
EvetDaha gecelerde gazlama olayından uzak olduğum için şimdilik güvenli ve hızlı olsun istiyorum. Okul bittikten sonra bu tür aksiyonlara girebilirim. Rocco için şuan beklemedeyim mecburiyetten..
Eğer yeni model başka kupon araçlar bulursam değerlendireceğim, vw'nin satış politikası insanı zorluyor.
˙·٠•● Est Sularus Oth Mithas ●•٠·˙
2 aracıda kullanmadım r53 mcs kullandım. rocconun yol tutusunu testlerden fılan cok okudum trafıktede oynasmıslıgımız var.
r56 nasıl bılmıyorum gercı ama r53 handlıng yanı kontrol kolaylıgı tekerlerın yerlesımı dıreksıyon tepkısı guzel, ancak yuksek hızda stabılıte ve arkanın cok oynak olması dezavantaj. rocconun bu konularda daha ustun oldugunu dusunuyorum, sase yapısı olarakta ustun zaten.
mcsyı on planda tutanlar kendı onem verdıklerı konuları one cıkarıp yorum yapıyorlar ancak 106da mesela o konularda cok ustundur ama onu cok ıyı arac yapmaz, ayrıca total yapılan kıyaslamada rocco ustun gelır.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Kendi önem verdiğim konular derken ?
bende ikisinide kullanmış biri olarak söylüyorum, boş konuşmuyoruz burda.![]()
ayrıca ikiside güzel araçlar. arkadas zaten kararını vermiştir, roccosunu sipariş etmiştir. Hayırlı olsun kazasız belasız kullansın.. Neyi daha uzatıyoruz anlamadım. Yazımdada bu yazıyor zaten tatlı bir rekabet var Rocco ve Minik arasında..![]()
Neden uzamış olay anlamış değilim.
R53'de arkasının oynak olmasını açıklayabilirmisin ? türkiye'de bunu söyleyen tek kişisin sanırım. Ben genel anlamda hem konforlu hem stabil oldugunu düşünürüm r56'nın hatta çok kişiyle tartıştım bu yüzdenama r53'e OYNAK denmesi komiğime gitti
scirocco golf'le aynı kabini paylaşıyor ne demek? paylaşıyorsa noluyor? kötüleme politikası yapmayın
Golf MKVII 1.6 Tdi
Kekutı
yok onem verdıgı konular derken genel olarak oyle denmıs sana demedım yanı
olayın uzaması degıl fıkır paylasımı yapıyoruz.
arkadas karar versın onemlı degıl, r53 arkadan kopmaya meyıllı bır arac cogu kısıde dogrular bunu, ustun stabıl ozellıklere sahıp degıl. handlıng degıl ama bahsettıgım olay karıstırılmasın, yanı rocco daha kullanıcı dostu ıken mını bıraz daha bılek ıstıyor vsvs ama aracla oynasmak ısteyenler bu durumu sevebılır bıle tuketıcı beklentısı sonucta..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
hala arac almayı dusunuyorsan bence citroen ds4 e bı goz atmalısın.rocco mu mını dıye sorarsan rocco derım sahsen mını cıktıgı gunden berıdır kendısını tekrarlıyor hep aynı rukus.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)