User Tag List

Sonuçlar: Bütün koşullar dikkate alındığında seçiminiz ne olurdu ?

Katılımcı sayısı
202. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Mini Cooper S

114 56.44%
  • VW Scirocco

88 43.56%
Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
128 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Mini Cooper S vs VW Scirocco

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı QuiksilveR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    207RC LeMans, üzerine de epey para kalır 20k kadar. 5k ile araca masraf yapılsa 15k cepte diye düşünüyorum.

Buda bir düşünce fikir ama asla bir cooper S ve rocco olamaz açıkcası

QuiksilveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buda bir düşünce fikir ama asla bir cooper S ve rocco olamaz açıkcası
    Tabi ki bir Cooper veya Rocco değil ama bakıldığında THP 175HP 1,6 ünite var ki bu da Cooper S ile aynı ünite. BMW-PSA ortak yapımı. Aktarım olarak da 207RC'ler sınıfının çok üzerinde. Bence 35bine Scirocco veya Cooper'dan çok daha güçlü bir makine elde edilebilir. Kendi görüşüme göre de dizayn olarak 207 daha hoş.. Bir de cam tavanlı olursa...
    Ford Fiesta RED 1.0 Ecoboost 140HP

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    175'lik makina Cooper'ın makyajlısında değiştirildi diye biliyorum.. Sanzuman'ı begenmeyenler vardı diye okumuştum. Dediğin gibi 35.000 TL nin üzerine az daha koyarım boya kaza çizik demeden GP'de alınabilir öyle düşünürsek.

Pejoya oldum olası ısınamadım
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    175'lik makina Cooper'ın makyajlısında değiştirildi diye biliyorum.. Sanzuman'ı begenmeyenler vardı diye okumuştum. Dediğin gibi 35.000 TL nin üzerine az daha koyarım boya kaza çizik demeden GP'de alınabilir öyle düşünürsek.

Pejoya oldum olası ısınamadım
    Kanka 35 in üzerine epeyi bir koyman lazım GP almak için Pug tabiki 35 e mal olduğunda stock bir cooper ın ve rocconun içinden geçer ama pug un ben nedense tipini bir türlü beğenemiyorum ama o rakamlara da alınıcak düşük km lerde sorunsuz tercihim olurudu

Keeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    207RC LeMans, üzerine de epey para kalır 20k kadar. 5k ile araca masraf yapılsa 15k cepte diye düşünüyorum.

konfor güvenlik olarak yanına yaklaşamaz ama karşılaştırmak çok mantıklı değil performansa lafım yok

QuiksilveR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spor araç alıyorsunuz, konfor spor araçta en son aranacak şey bence.
    Euro NCAP'ten 207 5 yıldız. Araçta 8 air-bag var. ABS-ESP zaten standart..
    Ford Fiesta RED 1.0 Ecoboost 140HP

Keeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spor araç alıyorsunuz, konfor spor araçta en son aranacak şey bence.
    Euro NCAP'ten 207 5 yıldız. Araçta 8 air-bag var. ABS-ESP zaten standart..
    207 bence o fiyata alınabilecek en mantıklı araç zaten başka bir konuda da bunu belirtmiştim. Cooper S ve vw scirocco sunulmuş ankete demekki marka-konfor vb de önem taşıyor. O açıdan biraz geride kalıyor bence.

edit: herkesin fikrine de saygım var ancak anket dışındaki araçlar hakkında yazılması ne kadar doğru? 50.000 e bencede rx8 alınır binilir mesela

pesimist206 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30 a pert typer al turbola kralsın a dogru gıdıyor bu muhabbet
    34 EM 123

AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..

hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..

PowerSample - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pesimist206 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    30 a pert typer al turbola kralsın a dogru gıdıyor bu muhabbet
    Evet Daha gecelerde gazlama olayından uzak olduğum için şimdilik güvenli ve hızlı olsun istiyorum. Okul bittikten sonra bu tür aksiyonlara girebilirim. Rocco için şuan beklemedeyim mecburiyetten..

Eğer yeni model başka kupon araçlar bulursam değerlendireceğim, vw'nin satış politikası insanı zorluyor.
    ˙·٠•● Est Sularus Oth Mithas ●•٠·˙

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar geçen sene, Bir tane bayan arkadasımız mini cooper s ile takla atmıştı ve hayatını kaybetmişti.. Allah nur içinde yatırsın.
    Benim söylemek istediğim başka bir konu var. Öncelikle (r53'ü bilmediğim için konusmayacagım) R56 sağlam bir araba.. Üstte bahsettiğimiz rahmetli arkadasımız, takla attı arabanın resimlerini bulsam paylaşırım.. Araba takla attı da arabanın içinde sıkışıp gitmedi, kemer takılı olmadıgı için camdan uctu gitti.
    Tekrar söylüyorum konu bu değil ancak arabanın resimlerini görsen sanki yandan ufak bir darbe almış araba gibi tavanında cm kayma ezme yoktu aracın.. Kabindede nokta göçük yoktu.

Allah rahmet eylesin..
    Geleyim konuya, Allah aşkına hayatında r56 yada rocco ya binmeden yorum yapmayın. İkisinide bi fiil kullandım, hatta zamanında VW'da satış da çalıştım. iki aracına maks' performansına kadar test ettim. Rocco bazı arkadaslara göre sert ön hatlarıyla falan öne çıkıyor ama aslında golf ile aynı kabin oldugunu anlatamıyorsun.
    Mini yol tutuş olarakta performans olarakta güvenlik olarakta Rocco'yu kimse kusura bakmasın osurtur. ben r56 fanatiğiyim doğru ama ciddi anlamda bu fanatiklik duygusuyla yzmıyorum buraya..

1) Güvenlik diyenler gitsin crash-test'e baksınlar.
    2) Mini'nin önü nasıl kapalı hakkaten bunu acıklanması gerek
    3) konfor diyorsanız Mini'ler run-flat lastikle fabrikadan çıkar ve % 60 %70'inde spor suspansiyonla cıkar. Gidip spor suspansiyonu coilover'la değisip runflatleri çöpe atarsanız bakın bakalım hangisi rahat. Ben sanki mercedese biniyormusum gibi rahatım aracımda..
    4 ) her yer mini oldu diyorsunuz siz nerde yaşıyorsunuz ? her yer Rocco oldu hemde beyaz
    5 ) r53'de güzel kullanımlı ancak bana r56 daha çekici geliyor. Gidip roccoyu sonrada miniyi kullanınca roccodan sogursunuz. Direksiyon hissiyatı yok VW'de..

neyse bilmeyene anlatamam, denemeden anlayamazsınızda zaten. O nedenle yok mini bitik önü kapalı gibi yorumlar talihsiz

Rocco'da güzel Mini'de.. Herkesin zevk ve rengi farklıdır. Rocco'cu aracını sever mini'cide minisini sever. Bu tatlı bir rekabettir. İkiside güzel araç. İkiside rekor sattılar.

Ama Mininin önü kapalı falan ayıp oluyor Sağlamlık dersenizde Mini adının tam zıttı bir karakter çiziyor. Biraz araştırın derim..
    2 aracıda kullanmadım r53 mcs kullandım. rocconun yol tutusunu testlerden fılan cok okudum trafıktede oynasmıslıgımız var.
    r56 nasıl bılmıyorum gercı ama r53 handlıng yanı kontrol kolaylıgı tekerlerın yerlesımı dıreksıyon tepkısı guzel, ancak yuksek hızda stabılıte ve arkanın cok oynak olması dezavantaj. rocconun bu konularda daha ustun oldugunu dusunuyorum, sase yapısı olarakta ustun zaten.

mcsyı on planda tutanlar kendı onem verdıklerı konuları one cıkarıp yorum yapıyorlar ancak 106da mesela o konularda cok ustundur ama onu cok ıyı arac yapmaz, ayrıca total yapılan kıyaslamada rocco ustun gelır.
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi önem verdiğim konular derken ?
    bende ikisinide kullanmış biri olarak söylüyorum, boş konuşmuyoruz burda.
    ayrıca ikiside güzel araçlar. arkadas zaten kararını vermiştir, roccosunu sipariş etmiştir. Hayırlı olsun kazasız belasız kullansın.. Neyi daha uzatıyoruz anlamadım. Yazımdada bu yazıyor zaten tatlı bir rekabet var Rocco ve Minik arasında..
    Neden uzamış olay anlamış değilim.

R53'de arkasının oynak olmasını açıklayabilirmisin ? türkiye'de bunu söyleyen tek kişisin sanırım. Ben genel anlamda hem konforlu hem stabil oldugunu düşünürüm r56'nın hatta çok kişiyle tartıştım bu yüzden ama r53'e OYNAK denmesi komiğime gitti

Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 aracıda kullanmadım r53 mcs kullandım. rocconun yol tutusunu testlerden fılan cok okudum trafıktede oynasmıslıgımız var.
    r56 nasıl bılmıyorum gercı ama r53 handlıng yanı kontrol kolaylıgı tekerlerın yerlesımı dıreksıyon tepkısı guzel, ancak yuksek hızda stabılıte ve arkanın cok oynak olması dezavantaj. rocconun bu konularda daha ustun oldugunu dusunuyorum, sase yapısı olarakta ustun zaten.

mcsyı on planda tutanlar kendı onem verdıklerı konuları one cıkarıp yorum yapıyorlar ancak 106da mesela o konularda cok ustundur ama onu cok ıyı arac yapmaz, ayrıca total yapılan kıyaslamada rocco ustun gelır.

mini10s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su an bi r56 mını kullanıcısıyım.ve fanıyım.avsıye ederdım ama kararını vermıssın dmek hayrlı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    scirocco golf'le aynı kabini paylaşıyor ne demek? paylaşıyorsa noluyor? kötüleme politikası yapmayın
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    scirocco golf'le aynı kabini paylaşıyor ne demek? paylaşıyorsa noluyor? kötüleme politikası yapmayın
    Jetta Golf Scirocco iç aksam komple aynı.. Unique değil demek. Aracı kötülemiyoruz zaten yazıyı baştan okuyun. Cımbızla cumle cekip politika falan diye ortalıgı alevlendiriyorsunuz

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    scirocco isabetli bi karar olur bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kekutı

yok onem verdıgı konular derken genel olarak oyle denmıs sana demedım yanı
    olayın uzaması degıl fıkır paylasımı yapıyoruz.
    arkadas karar versın onemlı degıl, r53 arkadan kopmaya meyıllı bır arac cogu kısıde dogrular bunu, ustun stabıl ozellıklere sahıp degıl. handlıng degıl ama bahsettıgım olay karıstırılmasın, yanı rocco daha kullanıcı dostu ıken mını bıraz daha bılek ıstıyor vsvs ama aracla oynasmak ısteyenler bu durumu sevebılır bıle tuketıcı beklentısı sonucta..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jetta Golf Scirocco iç aksam komple aynı.. Unique değil demek. Aracı kötülemiyoruz zaten yazıyı baştan okuyun. Cımbızla cumle cekip politika falan diye ortalıgı alevlendiriyorsunuz
    aynen.bütün gün düşündüm nasıl alevlendiririm diye başardım
    Golf MKVII 1.6 Tdi

shezo
    Misafir
    hala arac almayı dusunuyorsan bence citroen ds4 e bı goz atmalısın.rocco mu mını dıye sorarsan rocco derım sahsen mını cıktıgı gunden berıdır kendısını tekrarlıyor hep aynı rukus.

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mini s derim
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)