nokian veya toyo öncelikli seçimlerimdi ama stoklarda yokmuş
o yüzden bu 3 lastik arasından birini seçicem,önerilere açığım..
Michelin Pilot Exalto
Continental ContiPremiumContact 2
Bridgestone Potenza Adrenalin RE002
nokian veya toyo öncelikli seçimlerimdi ama stoklarda yokmuş
o yüzden bu 3 lastik arasından birini seçicem,önerilere açığım..
Michelin Pilot Exalto
Continental ContiPremiumContact 2
Bridgestone Potenza Adrenalin RE002
conti sevmesemde yılın lastiği seçilmişdi yanılmıyorsam premiumcontact serisi
potenza adrenalin serisi zaten kendini ispat etmiş bir seri sorunsuz sıkıntısız
michelinin yeri bende ayrı ben michellinciyim yumuşak hamurlu lastik çabuk ısınır yolu o yüzden çok güzel tutar yol gürültüsünü içeri az verir benim a5 coupede michellin vardı çıkardık potenza takdık aracın gidişi sertleşdi yüksek hızda yol sesini hafifden içeri alır oldu farkını azda olsa hissediyorsun.. michelininde kötü yanı sert bir çukurda falan balon yapıyor hemen gerçi yeni nesillere yanaklara balon yapmasın diye zırh koymuşlar öyle duydum..
neticede 3 de iyi ve birbirlerine eş değer kalitede lastikler..
Michelin Türkiye şartlarına uygun değil onu baştan söliim yumuşak olduğu için çok kısa sürede yanaktan falan hasar görüyor.
Conti'den şaşmayın derim.Bridgestone sert dayanıklı ama ıslakta kötü.Aşındıktan sonra özellikle zayıflıyor.Michelin konusunda arkadaşlar noktayı koymuşlar zaten.
Continental çabuk aşınır ama iyi lastiktir.Performanslı kullanıyorsanız sport contact tavsiye ederim premium yerine.
Cevaplar için teşekkürler,conti almak mantıklı gibi görünüyor.Daha önceki tecrübelerime göre
bridgestone genel olarak bana hep sert geldi ısınması falan çok uzun sürüyor,michelin de
ülke şartlarına uymuyor ne kadar dikkat etsen bi çukura giriyosun eninde sonunda,o yüzden
sanki 2 sinin ortasında conti varmış gibi ne çok yumuşak ne de sert.
ben ies i aldığımda üzerinde toyo proxess vardı .araç 100 -150 arası giderken başlıoydu uğuldamaya.sorunun arka teker poryalarından olduğunu düşünmütüm.ta ki lastikleri değiştirene kadar.michelin pilot exalto aldım huzur buldum dikkatli kullandığın zaman hiç bir sorunun olmaz.![]()
yazdıkların arasında michelinden vaz geçme , bridgeston çok serttir , conti erken biter michelinden iyisi yoktur o yazdığın grupta ,
ama benim sana tavsiyem '' goodyear Efficientgrip '' i dene derim memnun kalacağına %500 garanti ederim![]()
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
pilotlar çok başarılı![]()
DTi
Üçü arasında Michelin Pilot Exalto'yu tercih ederdim.
Diğer aracımızda Primacy Pilot HP kullanıyoruz. Yaklaşık 70bin km oldu hala bana mısın demedi. Çok yumuşak bir lastik değil, Michelin'in performans serisi olduğu için yumuşağın serti diyebiliriz.
Ford Fiesta RED 1.0 Ecoboost 140HP
Al al premiumcontact alda hayatında çöpe verdiğin en güzel para olsunben hayatımda daha bu kadar rezil bu kadar boktan bi lastik daha görmedim duymadım bilmiyorum ben almadan önce 4 yıllık goodyear larım vardı en az 10 gömlek üstündür arabadan souttu beni premiumcontact geçen bi fren yaptım dursun diye fren pedalını motora sokucaktım virajlada önden arkadan kafasına göre kayıyorum bak tecrübeyle sabit uzak dur git Toyo Proxes 4 al T1R al conti sportcontact haricinde yaklaşılcak bi lastik değil
Benim favorim her zaman Goodyear ve toyodur bu 2 lastikte hayat kurtarıcı işlevler var
Vorsprung Durch Technik
Michelin Pilot larda karar kıldım,yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler..
Yanlız bu lastik sektöründe çalışan satıcı lardan daha bi soruma tatmin edici bi cevap alamadım,
klasik turkiş,, kendi sattığı lastiği övme diğerleri tu kaka..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)