scirocco
punto hgt
drag da ve rollde scirocco
drag da ve rollde punto hgt
rolling de scirocco dragda punto hgt
dragda scirocco rolling de punto hgt
videosuz olmasın ama deneme
Her ikisinder occo alir malesef
Gonullerin sampionusun panpa
Oyum sanaydi
Tarafsiz oy kullandim
Edit: bu arada kisaltmalar fln kullanmaya baslamissin ?
Bizden uzak kalmak istemiyosun heralde artik![]()
Dr.Ecu
kankacım bilenmek yok sadece denemek var 106 ilede deneriz ben geçsemde gecilsemde herkezle denerim bi iddaam yokki geçerim diye maksat muhabbet olsun50bin çeşit 106 var yürüsen 106 gitmiyo derler okeye dönüyo derler geçilsen punto yürümüyo derler en güzeli normal giden bi arabayla denemek semih dedi zaten bende olur dedim denemekten kimseye zarar gelmez
not ; adam ankette ezdi panpa![]()
yok şimdi semih yada şu bu muhabbeti değil, tanıdık insanlarla aynı, sora tanımadıgın biriyle denicen laf edicek ben geçtim sapladım zımpara yaptım geçtim cart curt diye gelcen bana aga turbolayalım şunu yapalım bunu yapalım dicen olan bana olcak yine![]()
Harbi bi akşam tüm bursayı toplayacam alayıyla dene de geçsin şu atarın![]()
depoya rakı dökücem daha dur dayparı getirin banabu arada şaka bi yana denemeyi gündüz yapmak çok mantıklı gelıyor bana en azından görüş mesafemız artar ve video lar cok daha net çıkar ve herkezin bilmesi gereken birşey daha var aracımın motoru vdf(yani değişken sübab zamanlı)yanı 5500 d/d ye kadar ekonomi için ayarlanmış gerçek güçünü 5500 üzeri gösteriyor tıpkı vti lar gibi zaten şu şekilde deneriz vanos altı 3000 d/d vanos üstü ve 400mt drag her iki araçlada ama sadece bu araçlarla deneyeceğim bunu söylıyım çünkü çok aşırı kalabalık olması iyi değil gerekirse zamansız çıkarız panpa telefonlaşarak
![]()
seçenekler arasındaki "scirocco" ile "drag ve rollde scirocco" arasında fark var mı?
bence scirocco avantajlı gözüküyor...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Rocco DSG ise denemeyin bilemanuel falan olsa hadi kaldıramadı falan bahanemiz olurdu da DSGde gerenkk yoh böyle polemiklere
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)