dediğim gibi ben aralarında ne fark var bilmiyorum 206rc ile 207rc nin.
sadece konuyu görünce yardımcı olması açısından yazdım
dediğim gibi ben aralarında ne fark var bilmiyorum 206rc ile 207rc nin.
sadece konuyu görünce yardımcı olması açısından yazdım
rc güzel araba ama o speclerde rakibi atmosferik vti. headers,filtre,egsozlu typera 1,2 vites tutunabilir sadece.
İzmirdeki 206rc, Mcs , Ctr denemesini video'ya almıştım araç sahiplerinden müsade varsa linki koyabilirim.
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Yok be selcuk takılcak bişey yok dediğin gibidir araba stock özelliklede egzos çok kasıyordu ***** biliyorsun bende stock egzosa geçince vti la geciyordun senide typer kasıldı o gece sende yeniydin normal yani sonraki denememizde zaten fark bariz belli oldu .. bende bişey demiyorum Rc gecemez orası bi gerçek tabi speclere göre Typer Stock olursa Rc modlu ise gecer ancak typer filtre egzos headerla alır gider başını sadece başta tutunur Rc...Sen o zaman hem araca yabancı hemde tıkanıktı kasılıyordu Günalpi gecemedik ona yanıyom o zamanlarNeyse güzel günlerdi ne diyelim Videolar var zaten linklerini koyuyorum ..
RC-R-S - YouTube
RC-S-R - YouTube
Yok yaw takilmadim komutan,bizim aramizda bunun lafi olmaz ztn...diger arkadaslarida aydinlatmak istedim orneklerle...guzeldi tabi cnmdur ben gunalpi rovansa davet edeyim o vakit
![]()
![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Ben denemiştim Rc ile.Ankaradaki capcapa Mustafanın aracı ıle.Onun kadar da hızlı Rc görmemiştim.
Rc de yanlış hatırlamıyorsam;kısa,yazılım,filtre,egsoz,komple sökük sadece 1 tane sparco yarış koltugu vardı.Type-R da sökme yoktu.Headers,filtre,egsoz,kpro vardı.Ben Rcyı 4 sonu geçmeye başlıyordum.
---BTU cupra---
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
bence suanda gördüğümüz en hızlı rc EV plakalı mavi rc.
typerla denemesi lazım. hersey ortaya cıkar
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)