Ebat aynı olsaydı ağırlık önemli olacaktı ancak ebatı büyüttüğün zaman moment nedeniyle çevirmesi zorlaşacaktır.
IN BOOST WE TRUST
evet besyoali hocam bu konuda haklı. fakat roll için 170 ve üzeri denemeyin derim. sonuçta accent aerodinamik açısından sakat 170 e çıkması sorun olmaz ama durması ve 170 ten sonrası sıkıntı olabilir. daha önce kullandığım için hiç güvenmediğim arabalardan biri arasına aldım kendisini...
Aynen, bende şuan şirket aracı 11" era kullanıyorum, yol tutuş gerçekten vasat.. Frenleme de pek iyi değil, yüksek hızlarda aracı çok rahat savuruyor
Siz en iyisi mi mümkün olduğunca ağırdan kalkmaya çalışın, drag en mantıklısı senin için.. Yüksek hızlarda işin zorlaşacaktır..
Şöyle söyleyelim o zaman. Era ile Admire çok farklı. Era larda dediğin gibi özellikle arkalarda horon tepme olayı var. Admire bu konuda çok daha iyi. Yine vardı ama şuan üzerinde Vogtland yay olduğu için sorun yok. Frenleme derseniz o konuda kesinlikle bende katılıyorum. Frenler 130'dan sonra güvensiz. Durmaz yani. Bizim roll de de basacağımız en yüksek sürat 150 dir. Top speed yapmayacağız. Yapsak ta sonuç belli zaten Avensis açar gider. Önemli olan 0-100 hızlanma ve 0-400 metre mesafede sonucun ne olacağıdır. Yorumlarınız için tek tek teşekkürler.![]()
Valla 05' leri hiç bilmiyorum , ama era ciddi anlamda arkayı hoplatıyor zıplatıyor kasisten geçerken nerdeyse durmak zorunda kalıyorum, albea vardı paldur küldür geçiyodum, valla daha rahattım onda
Kalkışta kovalar seni ama 100-120 lere kadar sen önde olursun gibi, sonrasını bilemiyorum
bencede dragda rahat alırsın ama rollde 170 lere kadar avensis işi götürür.
accent kalkışta hafifliğinin avantajını kullanabilir ama uzunda kesinlikle avensis alır...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
2005 Toyota Avensis 1.6 Comfort vardı (38EZ887). Kasım ayında sattım, 1. viteste 2007 Leon 1.6 102 ile başa baş... Hatta ASR yardımı ile ESP' nin de önünde (sebebi Leon biraz kabak lastik kullanıyordu) ama 2 dedin mi Leon yürüyordu... Manuelde 1375 kg araba nasıl 1. viteste kaldırır kafa bana da garip geliyordu ama kaldırıyor... Ki 2.0' dan bahsediyoruz otomatik olsa da... Toyota'nın şanzımanı iyidir, otomatik avensisi denemedim ama ben avensisin 400 m' nin sonlarında farkı çok çok aşağı çekeceğine inanıyorum. Şoförlük, lastik gibi ektenler çok mühim yalnız...
Bu arada, aynı Leon Era 1.5 CRDi' nin 3 ışıkta tozunu yuttu![]()
Denenmiştir arkadaşlar. Videolar gece vakti çekildiğinden net olarakta bişey görünmüyor ya. Ama durum 0-400 Avensis Accent'in ön kapısında. 60 ile basılan rollde de 135 gibi hızdan sonra Avensis kopuyor. 1.5 boy kadar da önden gidiyor. Yorumlar için teşekkürler.
Kıyaslanacağını bile düşünmüyorum sınıflar farklı zaten, Avensis..
Yani?
Sınıflar farklı olunca iki araç da yan yana gelip deneme yapamıyor mu?
Adam gelmiş bir soru sormuş, deneme olana kadar da herkesin görüşlerini almış tek tek cevap vermiş. Kimseye atar yapmamış, sonucu da gelmiş yine konusunda buraya yazmış.
Herşey güzel güzel giderken, niye böyle tahrik edici bir mesaj ne gerek var?
İlla sınıf farkı diyorsan eğer; D sınıfı E34 520i'yi, C sınıfı bir Civic VTi ya da B sınıfı bir Polo gti/Ibiza Cupra geçemeyecek mi?
Tahrik edici bir mesaj mı ?
Ben şahsi fikrimi açık bir şekilde söyledim belirttim, siz belirtirsiniz, başkaları belirtir buna saygı duymak gerekir bu sitede bakın bu da şahsi fikrim.
Sınıf farkına bu kadar takıyosan eğer ; örneğin sizin A3'ü saxo vts veya civic vtec ek kasa rahatlıkla geçer..![]()
Ben herkesin görüşüne tek tek teşekkür ediyorum. Konunun gerilmesine gerek yok arkadaşlar, abiler. Herkes sağolsun.
bende 2 motor otomatık avensıs var ve arkadasımın crx ı ıle kafa kafaya gıdıyor rollde tahmınım stock bı vtı ılede aralarında cok bı fark olmaz.bence avensıs passat mondeo gıbı aracları bı hyundaı ıle kıyaslamayın toyota hız ıcın degıl guvenlık ve konfor ıcın arac uretıyor yoksa avensısı vvtı motoru turbolasan 500hp guc cıkartır aynı seyı hyundaıye yapsan bın km sonra motoru dusurur.0 100 denememde avensıs duz yolda aracta 2 kısı vardık depoda ceyrekteydı 0 100 u 8 sn de aldık tork kontolu antı patınajı kapatınca kafadan 0-100 arası 2 sn ye kısalıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)