Hemen hemen hepsi EP ve TT hariç -2000 model Celica 94
Printable View
3.30 e46 al. Boş arazide arabayı keşfedersin. Şuan kısaltması aklıma gelmedi ama arabanın kıçını savurmasını engelleyen bi olay var. Boş arazide devre dışı eder, trafikte aktif edersin arabayı öğrenene kadar. Hiç bişeycikler olmaz :)
Avusturyada benzin fiyatlarindan haberiniz yok heralde :D
Eger ilk arabaniz olacaksa kesinlikle honda secmeyin.. Yol tutusu ve fren adina hicbirsey yok civiclerde.. ama derseniz ki ben arabaya verdigim parayi bir set coille bir set brembo frene veririm o ayri...
Diger taraftan benzine haftada 40-50 euro vermek zor gelecekse hacimlilerdende uzak durun.. Benim tavsiyem yol tutusu iyi frenleri iyi ekonomik bir araba almaniz..
Edit: birde audi filan yazmissin aman diyim uflemeyip puflemeyi birak yillik bakimi bile dert olur benden soylemesi..
Birde sen gecen hafta viyanada stephanplatzin yerini sordugum kisimisin? O adanaliyim demisti gerci..
Birde avusturyanin sahhibinden.comu hangi sitedir? Ae86 ariyorum ama buralrda istedigim gibisi yok belki orda bulurum..
22b STI al yada eskilerden bi skyline
vay anasını supradamı 1000 3000 arası benim sana tavsiyem eg vtec olacak başlangıç için arkadan itiş aracı bence biraz direksiyonda ustalaşma seviyesine gelince tercih et derim ben uzun zamandır araç kullanıyorum ama ilk arkadan itiş aracımda baya zorluk çektim ve zarar geleceği için sattım açıkcası
hacimden sasma derim kardesim.
3.28 ci al derim ...
Hazir ucuz alabiliyorken burada binmesi zor arabalardan al. Oradaki bakim-benzin-sigorta masraflarini bilmiyorum ama hacimli Audi quattro ya da 6 silindir BMW bence guzel.
Günceldir..