Önce si la başlayın derim hem biraz tecrübe kazanırsınız hemde biraz kurcalarsınız.
Printable View
Önce si la başlayın derim hem biraz tecrübe kazanırsınız hemde biraz kurcalarsınız.
Japondan şaşma sadece.
japon'la başla bencee
Japon akımı bastırıyor :)
ben olsam polemiğe girmez tt alırdım
bence beni alin geleyim oraya ortak bir m3 e girelim :D
Avusturya yı bilmiyorum,ama orası da Almanya gibiyse eğer düşük araba fiyatlarına aldanmadan önce bulundugun ülkede araç işçilik fiyatlarını da öğrenip buna göre en sorunsuz aracı seçmeye çalış bence.Gözümün önünde 800 euroluk aracın alt muhafazasını değiştirmek için 500 euro fiyat istediler. :)
hirpalanmamis bir e36 328i bulursan agir bakimi gelincede satarim diyorsan al, avrupada bakim isi ciddi paralar gercekten
bencede yorulmamışş e36 328 bulursan almanı tavsiye ederim alıştın mı satamaz hala gelirsin emin ol...
mekanik vs öğrenmek istiyorsan fransızlardan başla sorun yaşamayım keyifle bineyim diyorsan listen gayet iyi ama biraz yavaş arabalardan başla
Honda Civic SI (EG)
Honda Civic VTI (EG)
Honda Civic ep2
CRX DEL-SOL yada ESI
200SX
BMW 325i veya 328i (e36)
Toyota Celica
AUDI A4 2.6 quattro
AUDI TT
VolksWagen GOLF (mk3,mk4)
Toyota AE86
alman almani öneririm, parca derdin olmaz. türkiye deyil orasi, heryerde honda parcasi bulamiya bilirsin. VAG grubuna bak 1.8t en mantiklisi olucak. yüksek hacimden uzak dur, cok yakar.
bide 3000 euroya TT bulursan bana 2 tane ayir gelip aliyim. ( almanya dayim )
VAG 1.8T ... en iyi seçim :)
bencede almanla başlamalısınız işe. GOLF ya da A3 olabilir bence ilk araba olarak
seçenekler içindeki audi TT tercih edilmeli...
Ben ucuz alıp kendimi mekanik konusunda geliştirmek istiyorum mesela ucuz alıp bi hondata alıp programlanabilir beyin sistemleri üzerinde geliştirme yapmayı düşünüyorum.
RWD araçları tecrübem olmadığı için korkuyorum.
bilmediğimden soruyorum neden fransızlardan?
Abi şuan yorgunlar 3500den başlayıp (99 modeller) 8000e kadar gidiyor.
Evet yere basıp keyif düşünmüyor değilim.
Eyvallah, ama yüksek fiyata(diğerlerine göre) alıp modifikasyon yapamayacağım anca keyif için olabilir.
1-2 link varsa, yolarmisin.
1.8t ile ilgilenirsen elimde 2 tane var,
1-) A4 97 model 1.8T AEB kodlu motor.
2-) seat leon4 1.8t ARY 180 ps (90000km)
ayrica;
t3/t4 turbo 440cc enjeksiyonlar, emme /eksoz manifoltu , turbo sonrasi borular. turbo icin yag ve su borulari. elimde mevcut, al tak seklinde. istersen komple verebilrim.