@semihx;
fiyatlar 3000 euro altiysa arkadas ilgilenmezse ben ilgileneyim![]()
orjinal halde a4 ü 2000 euro ya veririm,
proje arabasi olarak almistim, su aralar zaman sorunum var, 9 ayda toplam 20 saat anca bakabildim. garajda yatiyor. 1.8t AEB motor var üzerinde , aldigimda turbo arizaliydi, yeni turbo + turbonun yag hatti yeniledim. chipleyip yaklasik 3-4 ay o sekilde bindim. plaka imzamdaki ismin kisaltilmisi ( oglumun ismi )
190 ps yetmeyince turbo deyisikliyine gttim.
yapilanlar: t3/t4 turbo var üzerinde suan, su ve yag hatti baglandi, kat iptal edildi. hava ölcerin capi genisletildi.
yapilmasi gerekenler ; eksoz sona kadar cekilicek, enjektörler takilip , ayar yapilcak.
üzerindeki parcalarla da 3000 euroya olur.
seat leon4 ( cupra ) a kendim biniyorum, ARY motor kodlu orjinali 180ps ( suan chip li 220 ps) ve 4 ceker. teknik olarak TT Sline quattro nun birebir aynisi. bikat , k03s turbo , 4 ceker (haldex). orjinal 90000 km de. LPG li. bunuda 6500 euroya veririm.
ilgilenirsen pm at daha ayrintili konusuruz.
Batuhan M. Ince
benzin fiyatlarinin sonu yok, durmadan artiyor. LPG daha uygun benim icin, performanstan bi kayip anlamadim , benzinli gibi gidiyor.
neyse... sözün özü ; hizli bi araba icin tavsiyem, vag grubu 1.8t. yok daha uygun istersen fiat punto GT yada opel e bakabilirsin c16xe yada x16xe kodlu corsab gsi , tigra cinsi bi arac.
kolay gelsin
Batuhan M. Ince
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)