User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
62 sonuçtan 58 ile 62 arası

Konu: ilk aracım olarak hangi aracı almalıyım?

onurgoyunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @semihx;

fiyatlar 3000 euro altiysa arkadas ilgilenmezse ben ilgileneyim

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semihx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-2 link varsa, yolarmisin.

1.8t ile ilgilenirsen elimde 2 tane var,

1-) A4 97 model 1.8T AEB kodlu motor.

2-) seat leon4 1.8t ARY 180 ps (90000km)

ayrica;

t3/t4 turbo 440cc enjeksiyonlar, emme /eksoz manifoltu , turbo sonrasi borular. turbo icin yag ve su borulari. elimde mevcut, al tak seklinde. istersen komple verebilrim.
    Abi pazarda denk geldik, autoscout24 var normalde biliyorsundur orada fazladan koyuyorlar bizim sahibinden.com gibi ama pazarda yakaladın mı dibine kadar düşürüyorsun, abi araçlar için detaylı pm alabilir miyim?
    RESPECT YOUR ELDERS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orjinal halde a4 ü 2000 euro ya veririm,

proje arabasi olarak almistim, su aralar zaman sorunum var, 9 ayda toplam 20 saat anca bakabildim. garajda yatiyor. 1.8t AEB motor var üzerinde , aldigimda turbo arizaliydi, yeni turbo + turbonun yag hatti yeniledim. chipleyip yaklasik 3-4 ay o sekilde bindim. plaka imzamdaki ismin kisaltilmisi ( oglumun ismi )

190 ps yetmeyince turbo deyisikliyine gttim.

yapilanlar: t3/t4 turbo var üzerinde suan, su ve yag hatti baglandi, kat iptal edildi. hava ölcerin capi genisletildi.

yapilmasi gerekenler ; eksoz sona kadar cekilicek, enjektörler takilip , ayar yapilcak.

üzerindeki parcalarla da 3000 euroya olur.

seat leon4 ( cupra ) a kendim biniyorum, ARY motor kodlu orjinali 180ps ( suan chip li 220 ps) ve 4 ceker. teknik olarak TT Sline quattro nun birebir aynisi. bikat , k03s turbo , 4 ceker (haldex). orjinal 90000 km de. LPG li. bunuda 6500 euroya veririm.

ilgilenirsen pm at daha ayrintili konusuruz.
    Batuhan M. Ince

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı semihx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orjinal halde a4 ü 2000 euro ya veririm,

proje arabasi olarak almistim, su aralar zaman sorunum var, 9 ayda toplam 20 saat anca bakabildim. garajda yatiyor. 1.8t AEB motor var üzerinde , aldigimda turbo arizaliydi, yeni turbo + turbonun yag hatti yeniledim. chipleyip yaklasik 3-4 ay o sekilde bindim. plaka imzamdaki ismin kisaltilmisi ( oglumun ismi )

190 ps yetmeyince turbo deyisikliyine gttim.

yapilanlar: t3/t4 turbo var üzerinde suan, su ve yag hatti baglandi, kat iptal edildi. hava ölcerin capi genisletildi.

yapilmasi gerekenler ; eksoz sona kadar cekilicek, enjektörler takilip , ayar yapilcak.

üzerindeki parcalarla da 3000 euroya olur.

seat leon4 ( cupra ) a kendim biniyorum, ARY motor kodlu orjinali 180ps ( suan chip li 220 ps) ve 4 ceker. teknik olarak TT Sline quattro nun birebir aynisi. bikat , k03s turbo , 4 ceker (haldex). orjinal 90000 km de. LPG li. bunuda 6500 euroya veririm.

ilgilenirsen pm at daha ayrintili konusuruz.
    Eyvallah abi ben bi bütçemi çıkartayım, çünki 800 € EG alıp 4000 € masrafı gözden çıkardım tekrar planlarımı yaptıktan sonra sana dönerim, bu arada cupra ya neden lpg taktırdın
    RESPECT YOUR ELDERS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzin fiyatlarinin sonu yok, durmadan artiyor. LPG daha uygun benim icin, performanstan bi kayip anlamadim , benzinli gibi gidiyor.

neyse... sözün özü ; hizli bi araba icin tavsiyem, vag grubu 1.8t. yok daha uygun istersen fiat punto GT yada opel e bakabilirsin c16xe yada x16xe kodlu corsab gsi , tigra cinsi bi arac.

kolay gelsin
    Batuhan M. Ince

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)