Ne zaman almayi dusunuyosunuz? F30 a M pack gelmedi daha haziran gibi falan gelir. Aralik ayi beklenirse Borusanin yilsonu indirimlerinden faydalanip guzel bi fiyata ici disi guzel ve farkli bi kombinasyonda f30 tercih edilebilir.
A5 Sportback 2.0 TDI
BMW F30 3.20d
Ne zaman almayi dusunuyosunuz? F30 a M pack gelmedi daha haziran gibi falan gelir. Aralik ayi beklenirse Borusanin yilsonu indirimlerinden faydalanip guzel bi fiyata ici disi guzel ve farkli bi kombinasyonda f30 tercih edilebilir.
a5 derim bende
Bende bmw tercih ederdim ama şimdi herkes f30 un sıfırına yüklenecek ortalıkta çok olması hoş olmuyor![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
Yeni yüz,güç,aktarma bu 3lü yüzünden bmw derim.
A5lerin sportbackleri bana çok itici geliyor.
psn: DAGHAN26
Estoril M paket F30'un resmini kimse koymamış, ben koyayım bari
Tercihim tabii ki F30 M paket...
Makyajlilari pek sevemedim . İc dizayn olsun dis gorunum olsun 3 le kiyaslanmaz tasarim olarak ama 320d performans olarak daha tatmin edici . A5 in isciligi daha kaliteli olduguna eminim tabiki a5 derim .
Bende F30 tercoh ederdim ancak m paketler temmuz basinda gelecek ayriyeten ortalamanin biraz ust dolulugunda F30 320d sportline icin aldigim fiyat 75k € m paket icin +6k € daha eklemeniz lazim
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
herkes farklı bişey söylemiş bizim de arada kalmamız normal o zaman sanırım
77.000 eu aldığımız fiyat , donanım olarak gereksiz birkaç ufak detay yok sadece , ama bu bize yapılan güzel bir fiyat , liste fiyatı değil yani
F30 olucak inşallah , herkese fikirleri için teşekkür ederim![]()
f30 pıyasada cok olacagı ıcın fazla dıkkat cekecegını sanmıyorum ama bır A5 herzaman dikkat ceker.
BaYTaR MURO
zaten almanyada şöyle bir söz vardır ; biz mersedes ve bmw yi yabancılar için audiyi kendımız ıcın üretiyoruz diye...
BaYTaR MURO
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)