opel corsa - fıyatı asaıı cekebılırsenız tartısılmaz ..tecrube ıle sabıt
Printable View
opel corsa - fıyatı asaıı cekebılırsenız tartısılmaz ..tecrube ıle sabıt
Öncelikle arabanız güzel Maşallah Kazasız, belasız. :)
Boş olan arabalarada bindim (Baz paket teybi, kliması, otomatik ön camları bile olmayan Albea) Çok yakan arabayada. (Mercedes E200 Elegance Lpg'siz 2000 CC) Bu araç tam ideal. Çok yakmaz, dizele göre seriliği var. Ben sislerini bayii'de taktırmayı düşünüyorum zaten alıcağım arabada. O bir sorun olmaz. Sonradanda jant, spor yay falan devam ettireceğim. Bende çok gezen bir insan değilim. Hem İstanbul trafiği gibi bir trafiğin içindede olmayacak alacağım araç. Benim için ideal. Lpg bile taktırmayı düşünmüyorum hatta. Yorumunuz için teşekkürler. :)
Benim hiç hoşuma gitmeyen bir tarzda Sandero Stepway. Tamam parça fiyatı düşüktür ama şirket aracı gibi kullanmayacağım için sıkıntı kalmaz. Aslında Sandero'yu listeye bile eklemeyecektim ancak sırf Dizel oluşu birde en full paket oluşu biraz tercihler arasına soktu. Yoksa karoseri bakımından beş para etmeyen bir araç. Kimse alınmasın ama kapılarını açarken bile elimde kalacakmış hissi veriyor. Duster bile öyle. Tabiki kalitesi var ve Hususi bir araç alacağım için yol tutuş, Konfor, kalite önemli. Teşekkürler yorumunuz için. :)
Fiyatı düşük olsa gerçekten düşünülebilir bir araç. Ama sanmıyorum indirim yapacaklarını çünkü şu anki fiyatı zaten indirimli. Teşekkürler yorumunuz için. :)
dediğim gibi bende listeme katmadım o yüzden hiç ama hakkınıda yememek lazım hem iş hem aile için falan denirse fiyatı orantısında fiyatından fazlasını sunan bir araç kalite fazla beklememek lazım bu tip araçlardan zaten.. en azından ticariler gibi her sene muayene ve 1.köprüden geçiş yasağı falanda yok..
bu arada bir fiesta yada c3 de ticaride çok kullanılıyor yukarda yazdım ilaç mübessillerinin ve pek çok özel şirket kurumların fiks aracı fiesta ve c3 benim yiğen misal full de çalışıyor fullun bütün araçları c3 . :)
o yüzden polo yada i20 dedim bunlardan çıkmayın hiç dışarı bence :)
kesinlikle polo alınmalı. en karizma araç 1.2 Tdı mı Tsı ?
polo yada fiesta derdim bu secenekler arasindan. ama polo daha onde cunku bir noktadan sonra fiesta nin konsolo insanin uzerine uzerine geliyor :D
bir de mumkunse tsi olsun
polo iyidir , zarar ettirmez...
polo trendline düşünüyor ve zamanla modifiye işine gircekseniz size comfortlinedan daha pahalıya gelicektir.. direksiyonu , koltuğu , ayna ve kapı kaplamaları , farları , teybi , lastikleri kapak jantları 14incdi sanırım , bide yanlış hatırlamıyorsam egsoz ucuda yok iç aydınlatma ışıkları bile farklı ve kol dayama yok şimdilik aklıma gelenler bunlar.. ama yinede poloyu tercih ederdim fiesta ve corsaya göre boş paketi daha ucuz aradaki 2 milyarla rcd510 sis farı ve jantla çok daha güzel olur
Bu kararsızlıkla bende karşılaştım. (sonuçta full donanım ikinci el tercih ettim) İbiza, fabia, corsa hariç listedeki araçları inceledim kullandım. Her yere bakkala manava giderim çok gezerim diyorsanız sandero derim ancak dizel olup tüketim ve mazot birim fiyatından başka hiçbir esprisi bulunmuyor. Fiesta tasarım anlamında güzel olsada ergonomik değil, iç mekan kısa sürede insana kuşatılmış boğucu bir hava veriyor. c3 gerçekten ferah ve tasarım anlamında yeni bir model. Poloda yeni bir model ve listedeki belkide heryönden en optimum seçenek, marka imajı ve ikinci el yönünden güçlü. i20 troy, polo ve c3 yanında sönük kalan bir seçenek benim gözümde. c3 ü kullanıp yoltutuş yönünden beğenmemişsiniz zaten. Ben bu tip motorları tercih etmediğimden motor yönünden değerlendirmiyorum. Sonuçta naçizane önerim en ideal seçenek polo.