User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 39 ile 49 arası

Konu: Küçük sınıf araç karşılaştırması.

atabay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opel corsa - fıyatı asaıı cekebılırsenız tartısılmaz ..tecrube ıle sabıt
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE.

Hakan Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nicksar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ailece bizde aynı ikilemdeydik ,

Bazı arkadaşlar donanım olarak aşırı boş diyor ama bize o kadar boş gelmedi Park sensörünü yarın bir gün taktıracağım , ileriki zamanlarda da sis farı taktırdık mı tamamdır benim için.

Küçük bir ekleme , biz arabayı fazla kullanmadığımızdan dizel için kasmadık , yoksa sen dersinki ben çok gezerim o zaman dacia al derim . Sırf yakıtı için yoksa beş para etmez gözümde .
    Öncelikle arabanız güzel Maşallah Kazasız, belasız.
    Boş olan arabalarada bindim (Baz paket teybi, kliması, otomatik ön camları bile olmayan Albea) Çok yakan arabayada. (Mercedes E200 Elegance Lpg'siz 2000 CC) Bu araç tam ideal. Çok yakmaz, dizele göre seriliği var. Ben sislerini bayii'de taktırmayı düşünüyorum zaten alıcağım arabada. O bir sorun olmaz. Sonradanda jant, spor yay falan devam ettireceğim. Bende çok gezen bir insan değilim. Hem İstanbul trafiği gibi bir trafiğin içindede olmayacak alacağım araç. Benim için ideal. Lpg bile taktırmayı düşünmüyorum hatta. Yorumunuz için teşekkürler.
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dacia sandero yu ben tercih listeme koymadım ama hakkınıda yemiyelim arkadaşımda dacia sandero stepway modeli var şu suvumsu olan versiyonu.. adam kuruyemişçi yeri geliyor aracın arkasına kasa kasa sodalar yemiş çuvalları falan atıyor maşallah araç taş gibi hakkını veriyor bozuk yol falanda banamısın demiyor bir yedek parça fiyatları var vw opel falan bunların yanında komedi kalır.. şeklide çok hoş dışardan bakdınmı bence gayet güzel bir tasarımı var..

ama polo i20 falan varken o listeyede girmez çünkü bir polonun i20 nin vericeği kalite donanım rahatlık konforu vermeyebilir.. ama düşünürsende stepwey bu suvumsu versiyonuna bak derim..
    Benim hiç hoşuma gitmeyen bir tarzda Sandero Stepway. Tamam parça fiyatı düşüktür ama şirket aracı gibi kullanmayacağım için sıkıntı kalmaz. Aslında Sandero'yu listeye bile eklemeyecektim ancak sırf Dizel oluşu birde en full paket oluşu biraz tercihler arasına soktu. Yoksa karoseri bakımından beş para etmeyen bir araç. Kimse alınmasın ama kapılarını açarken bile elimde kalacakmış hissi veriyor. Duster bile öyle. Tabiki kalitesi var ve Hususi bir araç alacağım için yol tutuş, Konfor, kalite önemli. Teşekkürler yorumunuz için.
    Alıntı atabay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opel corsa - fıyatı asaıı cekebılırsenız tartısılmaz ..tecrube ıle sabıt
    Fiyatı düşük olsa gerçekten düşünülebilir bir araç. Ama sanmıyorum indirim yapacaklarını çünkü şu anki fiyatı zaten indirimli. Teşekkürler yorumunuz için.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Benim hiç hoşuma gitmeyen bir tarzda Sandero Stepway. Tamam parça fiyatı düşüktür ama şirket aracı gibi kullanmayacağım için sıkıntı kalmaz. Aslında Sandero'yu listeye bile eklemeyecektim ancak sırf Dizel oluşu birde en full paket oluşu biraz tercihler arasına soktu. Yoksa karoseri bakımından beş para etmeyen bir araç. Kimse alınmasın ama kapılarını açarken bile elimde kalacakmış hissi veriyor. Duster bile öyle. Tabiki kalitesi var ve Hususi bir araç alacağım için yol tutuş, Konfor, kalite önemli. Teşekkürler yorumunuz için.
    dediğim gibi bende listeme katmadım o yüzden hiç ama hakkınıda yememek lazım hem iş hem aile için falan denirse fiyatı orantısında fiyatından fazlasını sunan bir araç kalite fazla beklememek lazım bu tip araçlardan zaten.. en azından ticariler gibi her sene muayene ve 1.köprüden geçiş yasağı falanda yok..

bu arada bir fiesta yada c3 de ticaride çok kullanılıyor yukarda yazdım ilaç mübessillerinin ve pek çok özel şirket kurumların fiks aracı fiesta ve c3 benim yiğen misal full de çalışıyor fullun bütün araçları c3 .

o yüzden polo yada i20 dedim bunlardan çıkmayın hiç dışarı bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dediğim gibi bende listeme katmadım o yüzden hiç ama hakkınıda yememek lazım hem iş hem aile için falan denirse fiyatı orantısında fiyatından fazlasını sunan bir araç kalite fazla beklememek lazım bu tip araçlardan zaten.. en azından ticariler gibi her sene muayene ve 1.köprüden geçiş yasağı falanda yok..

bu arada bir fiesta yada c3 de ticaride çok kullanılıyor yukarda yazdım ilaç mübessillerinin ve pek çok özel şirket kurumların fiks aracı fiesta ve c3 benim yiğen misal full de çalışıyor fullun bütün araçları c3 .

o yüzden polo yada i20 dedim bunlardan çıkmayın hiç dışarı bence
    Polo şu an favori gidiyor. Artık hayırlısı. Teşekkürler.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle polo alınmalı. en karizma araç 1.2 Tdı mı Tsı ?
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle polo alınmalı. en karizma araç 1.2 Tdı mı Tsı ?
    İki motorda olmayacak. 1.2 70 Hp Standart benzinli motorlu olacak. Teşekkürler.

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polo yada fiesta derdim bu secenekler arasindan. ama polo daha onde cunku bir noktadan sonra fiesta nin konsolo insanin uzerine uzerine geliyor
    bir de mumkunse tsi olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lncdlt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polo yada fiesta derdim bu secenekler arasindan. ama polo daha onde cunku bir noktadan sonra fiesta nin konsolo insanin uzerine uzerine geliyor
    bir de mumkunse tsi olsun
    Tsi olması biraz imkansıza yakın birşey. Ama böylede güzel olur ya sonuçta kendi araban ötesi yalan. Teşekkürler.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polo iyidir , zarar ettirmez...

semih1469 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polo trendline düşünüyor ve zamanla modifiye işine gircekseniz size comfortlinedan daha pahalıya gelicektir.. direksiyonu , koltuğu , ayna ve kapı kaplamaları , farları , teybi , lastikleri kapak jantları 14incdi sanırım , bide yanlış hatırlamıyorsam egsoz ucuda yok iç aydınlatma ışıkları bile farklı ve kol dayama yok şimdilik aklıma gelenler bunlar.. ama yinede poloyu tercih ederdim fiesta ve corsaya göre boş paketi daha ucuz aradaki 2 milyarla rcd510 sis farı ve jantla çok daha güzel olur

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kararsızlıkla bende karşılaştım. (sonuçta full donanım ikinci el tercih ettim) İbiza, fabia, corsa hariç listedeki araçları inceledim kullandım. Her yere bakkala manava giderim çok gezerim diyorsanız sandero derim ancak dizel olup tüketim ve mazot birim fiyatından başka hiçbir esprisi bulunmuyor. Fiesta tasarım anlamında güzel olsada ergonomik değil, iç mekan kısa sürede insana kuşatılmış boğucu bir hava veriyor. c3 gerçekten ferah ve tasarım anlamında yeni bir model. Poloda yeni bir model ve listedeki belkide heryönden en optimum seçenek, marka imajı ve ikinci el yönünden güçlü. i20 troy, polo ve c3 yanında sönük kalan bir seçenek benim gözümde. c3 ü kullanıp yoltutuş yönünden beğenmemişsiniz zaten. Ben bu tip motorları tercih etmediğimden motor yönünden değerlendirmiyorum. Sonuçta naçizane önerim en ideal seçenek polo.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)