benzinli dsg golften mazotlu dsg jettaya geçmek bana mantıklı geliyor. hele ki yeni kasanın dsg mazotlusu mümkünse tadından yenmez, kasa olarak eski kasasından daha güzel ve gösterişli. (dsg farklarını bilemiycem, yakıt ve konfor olarak tercih edilebilir)
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
yeni kasa hele bide dizel highline ledli ledli off tadından yenmez düşünmek bile gereksiz direk değiştirsin bence.
meksika üretimi jettayı biraz daha pahalı alıyoruz.şöyle izah edeyim eski jettanın önündeki kromlar panjur v.s 5 bin tl üzerinde.yenisini araştırın.hem pahalı alıyorum hem malzeme kalitesini resmen düşürmüşler.bağımsız süspansiyon yok artık.ben olsam direk alman üretimi golfü tercih ederim hem malzeme kalitesi hem işçilik.vw kaporta bölüm şefi arkadaşım.resmen golf 4 ve golf 5 in sacları mükemmel diyor.
Bir Jetanın içine binin bir de Golfun. Aradaki farkı anlayınca zaten hangisini alacağınızı da anlarsınız.
Detay işçilikler, ana malzeme kullanımı, parça kullanımıi vs.. Jettada hep ucuza ve basit kaçılmış maliyet düşürme ve USA pazarı için.
Kapı iç döşemeleri taş gibi Sybol plastiği, Orta konsolun devamındaki bardaklık bölümü yine aynı sürgülü değil, kapı içi izolasyonları farklı (serviste açıldı bakıldı), cam açma tuşlarında kromaj yok, bagaj amortisörlü değil , bagaj yalıtımı yok, motor kaputu amortisörlü değil, bi-xenon seçeneği ve led stop yok, spor koltuklar yok vs..
Ha kötü arabamı kesinlikle değil, sınıfında sedan olarak benim tercihim olur ancak verilen fiyat üstüne yukarıda saydığım olumsuzluklar olmamalı benim şahsi alım kriterlerimde.
Geniş ve bagajlı araç ihtiyacınız yoksa TDI Golf almak daha mantıklı.
Hangisi size hitap ediyorsa onu alın, golf ün işçilik ve montajı biraz daha az sorun çıkarabilir, fabrika kriterinden dolayı
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Yanlış yazdığım bir durum var mı ki zaten bütün testler incelemeler yazılan çizilen bir durum?
Hayır kapılar yumuşakta ben mi sert diyorum?
Yada bagaj -motor kaputu amortisörlümü? Yada eski kasa jettalar gibi İzolasyon mu var?
Bi-xenon veya led stop geliyormu Highline da? Kötüleme değil olanı olmayanı söledim ben. Kötü araba diyen yok aradaki farkları sölüyorum sadece.
Valla kaç yıldır VAG'cıyım , ama Jetta kullanıcısı olarak şunu her zaman söylerim , Golf > Jetta ne olursa olsun![]()
Sölediklerimde yanlış neresi var ki zaten bu bilinen bir durum. Maliyeti düşürmek için yaptılar tasarım ile farkı kapattılar ki bence iyide yaptılar.
Dizel jetta dsg bulabilirse alsınArabada donanıma göre 4-5, 7-8 ay sıra beklenebiliyor.
Ama şunu söyleyim şu an gerçekten tam bir altın niteliğinde. Değer kaybetmiyor. Gerçekten o kasaya göre ortalama tüketimleri çok çok başarılı. Benim bile aklımı kurcalıyor. Herşeyden önce hayırlısı olsun.
Vw Cc & Mk 5 Gti
ya herhalukarda bu benzinli golf u elden çıkartmak istiyor yakıttan dolayı 2. yılı olcak aracın 23K kilometrede senede şehir içinde 10K yapmıyor aslında ama yinede yakıt sıkıntı sonuçta highline deri paketli jettaya binincede beğenmiş banada sordu bende sizlere sorayım diye konuyu açtım. Yeni focus ta aslında mantıklı gibi ama daha tecrübe edemedi kimse.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Eyvallah dediklerinizde sonuna kadar haklısınız ama öyle bi anlatıldıki sanki binilmez bir araba gibi durum çıktı ortaya bende makarasına dedim.
şahsen kendi adıma konuşuyorum kaputta amortisör olsada olur olmasada olur ki her yıkamada motora su tutmama ragmen yagmurlu günlerde.evet arka bagajdaki durum hoş durmuyo paranın karşılığına göre.
izlasyona gelincede yine kendi adıma konuşuyorum lastiklerimden dolayı uğultu yapıyor bunuda içeri alıyo buda lastik kalitesinden kalkıpda 19 jant için 2.500tl lastiğe vermem gerek yok. bunların dışında ben hiç eksikliğini görmedim ama şunu diyebilirim 66.000 tl'lik bir arabamı asla değil benim gözümde de 50-55000tl'yi geçmez.
Jettayı öneririm. Yeni kasası bence gayet güzel. İlk 1000km de yakıtı biraz fazla gibi geldi fakat şimdi 6lt lerde geziyor. Bu kasa için bana göre ekonomik.
yeni jettaların bazıları tam bağımsız süspansiyon değil mi? tam bağımsız olmayanlar amerika için üretilenler deniyor? nedir doğrusu?
yeni jettaların hiçbirinde tam bağımsız süspansiyon yok.
benim tercihim higgline alıncaksa eğer kesinlikle golften yana olurdu.. ledli farlar ve stoplarla , koltuk en önemli artısı bence iç hacme gelcek olursak aralarında çokta fark yok hemen hemen aynı. bu arada golflerinde hepsi almanyadamı üretiliyor ki ? benim aracım polo ispanya üretimli diğer arkadaşlarınki başka başka ülkelerde üretilmiş bence golflerinde hepsi almanyadan gelmiyordur, gelmesede zaten arasında bi fark olmaz kullanılan malzeme parça hepsi aynı sadece donanım bakımından fark olur oda doğuşun belirlediği birşey üretildiği yerle alakası yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)