Sx in motor içi yapılımı ? evc varmı ?
Aynı güçlerde typer geçecektir diye düşünüyorum.
Typer
200SX
Sx in motor içi yapılımı ? evc varmı ?
Aynı güçlerde typer geçecektir diye düşünüyorum.
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
öncelikle dayno verisine o kadar itimat etmeyin orda 260 dediler diye 260 yada diğerine 275 dediler diye öyle sanmayın. diğer konulardada dikkat ettim sürekli dyno çıktısına göre hesap yapıyorsunuz. dyno çok değişken ve genellikle yanlış sonuç veren bir ölçümdür. hiç bir araba tambur üstündeki ivmelenmeyi yolda giderken yakalayamaz. rüzgar yokuş rakım nem sıcaklık ve o anki yakıt kalitesi durumu değiştirir. şu kazanır diye kesin bişey söyleyemem tabi ama çok zevkli olacağı kesin. 4.vitese kadar taypar önde. sornasında sx 100 metre yan yana gidip devamında geçecektir. tabi bu tahmin.
eger gercekten sx o guclerde ıse tayper gecer ama bu malzeme ıle o guclerı cıkarması sx in ilgınc ama arac 360-370 hp lerde bır guce sahıp olsa ıdı direk olarak sx gecer derdım
sx 280hp den asağı deıldır o speclerde
eger basınc sağlıklı olarak 0,9 ıse fazla eksık deıl zevklı bır deneme olur
Almas araçta boost saati varmı ?
SX sahibi arkadaşlar daha iyi bilir yanlışım varsa düzeltsin fct ve pompa var , üst kapak yapılı . sx in bu setupı sanki daha fazla basınc için hazılanmış gibi . Karşı taraf senin 0,9 bastıgından nasıl emin olacak yanlış anlama merakımdan soruyorum . Ben olsamdım 1.2 falan basardımamaç yarışmak değilmi
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
emirin arabası önceden otm vites ididüz vitese çevirince şanzımanı roll için çok uygun hale geldi difften ötürü .yanılmıyorsam 4viteste 230 felan yapıor.SX alır diye düşünüyorum ama gönlümüz TYPERdan yana
![]()
Aynı beygirde typer, 200sx'i geçer gider. Ama konu sürüş zevki olsaydı tartışmasız 200sx derdim.
yanlış hatırlamıyorsam abım 2. vites 60 yada 80- 200 denemişti kepez düzlüğünde. Araç s13 dü turbo pal i ufakmış bizimki daha sonradan anlaşıldıydı ama bız 1 vıtesı çevirene kadar type-r 3 de tatata gıdıyodu![]()
Biz öylesine denemiştik E36 m3 le Sx i denerken typer yanımızda sıktı.
Typer: kpro jdm egzantrik egzos filtre headers vb
Sxte motor içine girilmeden yapılabilen birçok şey vardı kabataslak olmaz biliyorum ama aklımdakiler bunlar.
Sx geçiyordu.. Tam bilgiyi araç sahipleri versin şimdi ben yanlış birşey söylemiyim.
Nickleri
Sx in sahibi: boretto
R ın sahibi: viper si
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)