Typer
200SX
Tamam size katılıyorum, DBS de daha fazla parça olabilir ama unutulan bir tek nokta var..
ST typer'da Stage 2 Billet K Serisi eksantrik var, 1200$
DBS typerda Stage 2 K Serisi eksantrik var, 800$ (şu an üretmiyorlar bile bu eksantrikleri)
Eksantrikleri ben getirttim ciddi anlamda farkları var.
Farkı görebildinizmi şimdi? diyeceksinizki dbs de piston var vs vs, haklısınız onunda o farkı varBu güçler yanlış derseniz yanılırsınız.
Blueprint stage2 billet serilerini araştırın derim arkadaşlar size önerim..
Blueprint Manufacturing - Quality Performance Parts - K20 Camshafts
EcuTech
500$ da crower stage2 k serisi eksantrik var, anlatmak istediğimi anlayabildinizmi?
crower'in billet serileri ise 850$ mesela.. şimdi daha açıktır umarım..
Camshafts | Aftermarket High Performance Cams | Racing Cams
EcuTech
Ya şimdi Chare Dbs yi karıştırma İlk typerla denediğimde gecilemez imkanı yok deniliyordu sonra yok az bekle araçlarımız var deneriz her türlü diye sen diyordun O typer gitmiyor diye kotulemeler fln sx in gidebileceğini hesap etmediniz hani diyeyim 3 4 ay oldu başka araçlarla deniyorsunuz kemalcan icin demiyorum bunu Kemalcan sevdigim biri istediği zaman deneriz gecmek gecilmek te degil amacin nedir ne degildir arac onu gormek problem değil ama sen o zaman böyle konuşurken suan hala Dbs yi yok söyle böyle diyorsun
Blueprint Manufacturing - Quality Performance Parts - Stage 2 Billet K Series Camshafts
Kac hp ortalama gösteriyor orda
geçen seferde aynı şeyi yaptın, burası KARŞILATIRMALAR BÖLÜMÜ, madem kimsenin fikirlerine saygı duymayacaksan açma kardeşim. geçendede aynısını sana dedim. Sana yazıda yazmadım farkındaysan...
Senin gocunduğun nokta ney? ben geçilemez imkanı yok felan tarzı bişey demedim kimseye. gittin HV ile denedin? hv ile bizim ne alakamız vardı o zaman? ben o araç hakkında yorum bile yapmadım. ST typer'la da bi alakamda yok zaten. saçma sapan yazı yazıyosun. ben faruk'un yazdığı yazı ya cevap verdim sana değil,
bu sonuçlar o güçler normal, o sitede konulan dyno grafiklerleri billet serileri için değil dikkatli oku, ayrıca st yperda o speclerden fazlası var, enjektörü, contası, port polishi.. mantıklı düşün yazarken...
kemalcanla deneyeceksin zaten istersen 1.5 bar aç arabanı
EcuTech
yiğit teyken araç bu eksantrikler vardı, siz değiştirmediyseniz hala o vardır. yiğitle konuşulmuştu eksantrikler billet değil dedi o dönem..
not : yiğit'teki dönemden bahsettim konuda, aracın gücü konusunda, sizinle konunun alakası yok, yani belki değişiklik yapmış olabilirsiniz.. izmir ve sonrası için yazmadım..
EcuTech
ön yargıyla ne alakası war serafettin sen degistirmediysen hala egz.'ler aynıdır.
sabah sabah ramiz dayıya baglanmışsın yine
Ben bugüne kadar plaka vermedim bash etmedim Herkesin fikrine saygım var 1.5 bar açıp acmam sorun değil kemalcan adına böyle konuşuyorsan hafta sonu bekliyorum ortalama hp conta var su bu var tamam e peki Gocundugum nokta yok kim neyin ne olduğunu biliyor senin gocundugun nokta varsa niye üstüne alİniyorsun senin dediğin lafları diyorum sana ben az bekle dıyordun 3 4 ay oldu o typer satıldıktan sonra kac defa selamlastiniz arayıp bir iki muhabbet edildi Dbs de arkadasim punisher da arkadaşımın aracı deneme yapacaklar ben Kemalcanla 2 aydır konuşuyorum deniyelim kac boy yigecem sen geçersin zaten diyorum ara sor
chare şöyle soylıyım ben kimsenin malının bekçisi savunucusu değilim kimse yanlış anlamasın ama o araba olabılecek en guzel setup la hazırlandı o yazdıgın fıyatlardaki fark cumle alem bılıyor ki Yiğitin umrunda bile olmazdı he gerçi tam olarak ne vardı bende hatırlamıyorum belki onda da blueprint vardı yada başka bişey ama en verimlisinin seçildiğini biliyorum.
arabayı alalı daha bi ay olmadı ne ara degistirdin ?
ha madem degistirdin efendicene kardesim egz.leri degistirdim artık jun stage 85 turbo modeli taktım dersin takmadıysanda laf salatası yapmazsın. nerden biliyonuz vs.
dbs nin speclerini bilmeyen yok youtube'da videoların altında bile yazıor.
youtube ben koymadığım için bilemiycem ama laf salatası kimin nerde ne sekilde yapıldığı bellii uzatmayalım lafı hersey zmnla belli olur koca karı gibi gece gündüze cene yapıcak halim yok herkese diyorum değiştirdimm
bursadan geldiğinden beri araba bende sen bu kadar sıkıntı yapma kendine ben ruhsata adım yazdığı zmn benim derim
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)