bendede tdi yazıyor ezık stayla![]()
Typer
200SX
ya tutturmuşsun hv'de hv başkasının ... görmeyen kendininkini bişey sanırmış..Belliki sen bize sardığına göre yaran var![]()
arkadaşlar
hafta sonuna deneme yapabilecek typer varmı ?
Dr.Ecu AntaLya
turgay istersen hafta sonu bi sıkalım bide ayarınız ta bitince sıkarız aradaki fark ı görmüş olursunuz uyarmı kardeşim bnm
Dr.Ecu AntaLya
bana herkes kızacakta arkadaşlar neden biz antalya olarak birlik beraberligimizi kurup dişardaki arabalara sarmıyoruz neden birbirimize sarıyoruz sıkıntı nedir ya![]()
![]()
![]()
white SX S14a '98
aVDANLı - SX
typer gerçekten o güçlerdeyse ( yanlış anlamayın k20 ye yabancı oldugumdan hang, setupta ortalama ne verir bilmediğimdem) 200sx ın sansı yok bence.
260 beygirlik typerın nasıl gittiği izleniyor. typer ilk basmada öne çıkar ve asla geriye düşmez diye tahmin ediyorum.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Anlam veremiyorum cidden ya Daha öncede açtın bu konuyu emir sen kaldırmışsın şeyini sağa sola çarpsın diye uğraşıyorsun ya. Nedir bu birbirnizdeki atar gider avdanlı söylemiş işte birbirinize niye kaldırıyorsunuz ? araba denemek muhabbet felan değil amaç kesinlikle bu bariz belli yani burada. Typer ı olan yada ne bileyim giderli arabası olan herkesin telefon numarasını bulabilecek durumdasın emir yalan mı ? ara adamları deki kardeşim arabamı görmek istiyorum deneyelim mi ? adam deneyecekse dener zaten sonra video mu koyacaksın tartışmamı yapacaksın yap ya bu nedir her seferinde aynı şeyler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)