Typer
200SX
deneriz benim 106yla atarım giderim yok0-1km bile denerim sorun değil isterseniz ben 2 siz tek basın oylede denerım
geçsem geçilsem problem değil yani 106da
![]()
![]()
imzaya ppr motorsport eklenmiş tabi, herkese gider yap hahahabitti işi yoksa beklemede misin turgay
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Valla takılın bakalım arac burda kepez üstüne çıkarız isinize gelirse havalimanı yolu tehlikeli hem yokuş aşağı ben net olarak aracımı görmek istiyorum typerina güvenen gelir yukarı 5 şeritli yola Başka yazıp çizmeye gerek yok gecmek geçilmekte dert değil
valla bizim arabamızla denemek isteyen hava limanı yoluna gelir..Ayrıca sen önce yanlış ölcen boost saatini değiştir 0.9 bastıgından emin olalım yarışırken yanında ben otururum kaç basıyo araç görmüş oluruz bu şekilde işinize gelirse ben aracı yetiştirmeye çalışırım..![]()
![]()
Ben diyeceğimi dedim gelmemeniz sizin ayıbınız olur isinize gelirse geçilme korkunuz var sanırsam egonuzu tatmin etmek icin corsa ayarlarım sana istersen
260 hp lik bir type r la ancak 300 hp lik 200 sx in denemesi lazım..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)