User Tag List

Sonuçlar: Sizce Hangisi

Katılımcı sayısı
135. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Typer

77 57.04%
  • 200SX

58 42.96%
Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
208 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Typer Vs 200 Sx s14

chare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Almas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Efe muhabbeti biliyor hirs muhabbeti degil yalnız havalimanı sürekli trafik var en sagdaki orta serite kaysa kurtaramazsin yada ben yuksek suratte baskasina zarar verme konusu var ama yukarı yol dümdüz ve 4 5 şerit rahat bir yol savrulsam kaçacak yol buluruz baskasına zarar olmaz gece daha once si Kangal'a vurduk pimpirikliyim o yüzden
    emir o zaman senin bahsettiğin yolda da 1 tane bile ışık yok, zifiri karanlık biliyosun. yol olsa ne olurki orası? önünü görmüyosun, yol delik deşik biliyosun. battı çıktı çok.. gündüz olsa tamam dicemde hep gece yarış oluyor, kepez daha tehlikeli.

havalimanı ise gündüz gibi aydınlatma var, yanlışmıyım? bak örnek...

EcuTech

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biiri turbo typeR mi dedi )))
    Dr.ECU

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biri bana şunu açıklar mı. Deniyeceğiz ama 0.9 barı geçmeyeceksin ama. Bunun mantığı ne. O zaman sizde yükleyin o zaman Ek nın üzerine normal donanımını nasıl çıkıyormuş acaba 900kg. Kavga edelim ama senin ellerin arkadan kelepçeli olsun demek gibi bişey. Madem iki tarafta arabasını görmek istiyor sonuna kadar açsın çıksın. Emirin arabasından çekinmeseniz zaten basınıcın illa 0,9 diye diretmezdiniz.
    Emirin avukatlığını yapma bence çünkü basta kendisi söylemiş basıncım 0,9 olacak diye. Bizde demişsizki bu setupın hakkı 1.2. ee kusura bakmayında 1.2 basacak 2 lt turbo araba üs kapak yapılı olacak . Karşı tarafta aptal değil onlarında kendilerine göre şartları olacak. Burda tek taraf aracını görmek istiyor daha dogrusu denemek ve geçmek istiyor.

Aynı şekilde sana deseler aracımız görmek için turbo typer la megane rs deneyelim diye sorgusuz sualsiz denermisin.

Efe muhabbeti biliyor hirs muhabbeti degil yalnız havalimanı sürekli trafik var en sagdaki orta serite kaysa kurtaramazsin yada ben yuksek suratte baskasina zarar verme konusu var ama yukarı yol dümdüz ve 4 5 şerit rahat bir yol savrulsam kaçacak yol buluruz baskasına zarar olmaz gece daha once si Kangal'a vurduk pimpirikliyim o yüzden
    Yani dediğin gibiyse haklısın o zaman riske girmeye gerek yok hakkaten ...
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boost bu ya methanol arac hafıfletme ıle karşılaştırılmaz bıle n/a motorda hafıfletme methanol felan kac boy hızlanır bırde 0,3-0,4 bar kac boy hızlandırır ıyı ıdrak etmek lazım

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emirin avukatlığını yapma bence çünkü basta kendisi söylemiş basıncım 0,9 olacak diye. Bizde demişsizki bu setupın hakkı 1.2. ee kusura bakmayında 1.2 basacak 2 lt turbo araba üs kapak yapılı olacak . Karşı tarafta aptal değil onlarında kendilerine göre şartları olacak. Burda tek taraf aracını görmek istiyor daha dogrusu denemek ve geçmek istiyor.

Aynı şekilde sana deseler aracımız görmek için turbo typer la megane rs deneyelim diye sorgusuz sualsiz denermisin.

Sen bana pm den tel atarmisin tolga

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence ankette sonuc ortada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HV TYPER CUPRA JOB TYPER - YouTube
    3 araba bile orda gazlayabiliyor yol boş olunca geyet güzel oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boost bu ya methanol arac hafıfletme ıle karşılaştırılmaz bıle n/a motorda hafıfletme methanol felan kac boy hızlanır bırde 0,3-0,4 bar kac boy hızlandırır ıyı ıdrak etmek lazım
    gt28
    gt30
    hadi desem ki bilyalı turbo olsa tamam diyecegim kücük turbo 1.3 ton agırlık =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tolga ben neden emirin avukatlığını yapiim ne arabasını yaptım ne arabasında parçam var ne parça yolladım yüzyüze bile görmedim neden avukatlığını yapiim bana bir açıklamasını yapar mısın?

Turbo tayyar vs megane dersende benim sıkıştırmam ne CTR nin sıkıştırması ne. Tayyara sen 14T turbo takar mısın. Ben 3071 den düşüğünü takan görmedim ki mantıklısıda o. O deviri çevirebiliyorsan o turboları takacaksın. Haa şu da var ben kimse ile denemem demedim.

Tolga şu type R ın fanatikliğini yapmayın allah aşkına. Hepinizde anlayamadığım bir fanatiklik var. Tamam güzel makine adrenelin makinesi ama bu kadar. Uçak değil jet değil. Yok turbo takarsak Ferrari geçiyor uçak oluyor. Eee kaç km kırmadan gidebiliyor. Pistte derece yapabiliyor mu yok. Sadece rollda gidiyor o da bir yere kadar. Gerek yok yapmayın.
    IN BOOST WE TRUST

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gt28
    gt30
    hadi desem ki bilyalı turbo olsa tamam diyecegim kücük turbo 1.3 ton agırlık =)
    murat abi doğru söğlemiş her turbonun effective olduğu yer ayrıdır 0.9 la 1.3 arasında iyi fark olabilir yani
    he bide üst kapak dolu 2 litre turbo araba bence type r ı geçer geçmesi lazım yani
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tolga ben neden emirin avukatlığını yapiim ne arabasını yaptım ne arabasında parçam var ne parça yolladım yüzyüze bile görmedim neden avukatlığını yapiim bana bir açıklamasını yapar mısın?

Turbo tayyar vs megane dersende benim sıkıştırmam ne CTR nin sıkıştırması ne. Tayyara sen 14T turbo takar mısın. Ben 3071 den düşüğünü takan görmedim ki mantıklısıda o. O deviri çevirebiliyorsan o turboları takacaksın. Haa şu da var ben kimse ile denemem demedim.

Tolga şu type R ın fanatikliğini yapmayın allah aşkına. Hepinizde anlayamadığım bir fanatiklik var. Tamam güzel makine adrenelin makinesi ama bu kadar. Uçak değil jet değil. Yok turbo takarsak Ferrari geçiyor uçak oluyor. Eee kaç km kırmadan gidebiliyor. Pistte derece yapabiliyor mu yok. Sadece rollda gidiyor o da bir yere kadar. Gerek yok yapmayın.
    Fanatiklik yapmıyoruz doğruları söylüyoruz. Sen meganers ile typer arasındaki sıkıştırmayı bahane ediyorsunda 0,7 - 0,9 - 1,2 bar basınc arasındaki farkı neden soylemiyorsunda Emir in arabasından çekiniyorsunuz diyorsun ?

Evet typerı turbo yapınca uçak oluyor bana göre, ferraride geçiyor. Senin çevrende kırılan turbo typer varsa ben ne yapabilirim . Ben stok motor 20 bin km aşırı besleme kullandım kırılmadı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tolga abi boşver yazmaya değmez herkes kendi çıkarını düşünüyor...

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet typerı turbo yapınca uçak oluyor bana göre, ferraride geçiyor. Senin çevrende kırılan turbo typer varsa ben ne yapabilirim
    Abicim sadece bişey söylemek istiyorum konu dışı sadece yazdığına istinaden ukalalık olarak algılama sakın..

120de basılıp 270e kadar bastıktan sonra typer geçip sahibi mutlu oluyorsa diyecek laf yok..Ferrari vs. zaten o hızdan sonra başlıyan araçlar sende bilirsinki..Çok farklı ve yanlış karşılaştırma olmuş..İllaki sevinecekse maşallah..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tolga abi boşver yazmaya değmez herkes kendi çıkarını düşünüyor...
    Tolga ya sanki yerden 1 2 km yüksekteymiş gibi anlatılmış yok atmosferik araba orda gitmezmiş fln ankaradakiler napsın kepez üstü çok güldüm rakım 150 200 arasıdır en fazla o yol ki o kadarda etkilenmez tolga ya sorabilirsin ögrenmiş olursun

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tolga ya sanki yerden 1 2 km yüksekteymiş gibi anlatılmış yok atmosferik araba orda gitmezmiş fln ankaradakiler napsın kepez üstü çok güldüm rakım 150 200 arasıdır en fazla o yol ki o kadarda etkilenmez tolga ya sorabilirsin ögrenmiş olursun
    emir bizi geçersen sana kupa yaptrcam kardeşim boyun kadar evine baş köşeye koyarsın bakar bakar gururlanırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bullet07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emir bizi geçersen sana kupa yaptrcam kardeşim boyun kadar evine baş köşeye koyarsın bakar bakar gururlanırsın
    =) bulut nerden buluyorsun bu lafları ne iciyorsun söyle bizde icelim =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı som306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abicim sadece bişey söylemek istiyorum konu dışı sadece yazdığına istinaden ukalalık olarak algılama sakın..

120de basılıp 270e kadar bastıktan sonra typer geçip sahibi mutlu oluyorsa diyecek laf yok..Ferrari vs. zaten o hızdan sonra başlıyan araçlar sende bilirsinki..Çok farklı ve yanlış karşılaştırma olmuş..İllaki sevinecekse maşallah..
    yav tabiki öylede amaç sadece ara hızlanmaksa kim ne diyebilirki. Aracıma bişeyler yaptım 280-300 e başka arabalrdan daha önce çıkıyorum diye mutlu olmiyimmi

Biz başka bişey beklemiyoruz. Ferrari ve turbo typerı ara hızlanma haricinde kıyaslamak akıllı insan işimi

Dr.Ecu Chiptuning KCANN_220 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    havalimanında olucaz gelirsin deneriz gerekirse gece 2-3 te basarız.bizle gazlamayı sen istedin nerde yarısılcagınada biz karar verelim
    __ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
    DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yav tabiki öylede amaç sadece ara hızlanmaksa kim ne diyebilirki. Aracıma bişeyler yaptım 280-300 e başka arabalrdan daha önce çıkıyorum diye mutlu olmiyimmi

Biz başka bişey beklemiyoruz. Ferrari ve turbo typerı ara hızlanma haricinde kıyaslamak akıllı insan işimi
    abi sorsana bi o begenmedikleri hızlara kaç kere cıkmıslar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)